Şimdi Ara

GTX 960 ekran kartı kullanımı %60 bile olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu konuyu açıkça söylemek gerekirse daha aktif kullanmakta olduğum ''Technopat Sosyal'' sitesine açtım fakat 2014 yılından beri neredeyse hiç bir konumun çözülemediği için buraya da açıyordum aynı konuları. Şimdi sorunum yaklaşık 1 yıldır olan, ekran kartımın güncel oyunlarda kullanımının %98'lerden sürekli %2 ve %3 gibi değerlere düşmesi, geçmiş oyunlarda örneğin GTA V gibi ise kullanımın %60 bile olmaması. Tüm detaylar Technopat Sosyal'de açtığım konuda var çok uzun olduğu için buraya yazmak istemedim. Böyle bir yol izledim, yasak ise eğer uyarırsanız sevinirim. https://www.technopat.net/sosyal/konu/gtx-960-sistemde-fps-duesuesue.1181330/page-2#post-8117225 buda konumun linki umarım yardım edersiniz.

• Anlatması çok uzun olduğu için yeniden yazmak istemedim daha önce açılmış konularda cevabını bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden mi? Linke tıklayarak bakmanız bence bu cevabı yazmaktan daha kolay idi fakat neyse yine de sağol en azından cevap yazan birisi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Reception47

Bu mesaj silindi.

Hocam evet farkındayım ama asıl sıkıntım burada GTA V videosunda da görüldüğü gibi veya FurMark testinde ekran kartım hiç bir zaman yüke girmiyor.

• GTV online'da o kart ile msaa ve ambient kapalı, gölge sharp'ta 80-100 fps arasında rahat'lık la gezilir ve dx10, direk 11'den düşük fps veriyor orası'da doğru, fakat genel mânâ'da zaten o.c olamayan 4 çekirdek işlemci'nin üzerine tek modül'de dayatılır'sa, oyun'lar da bu sıkıntı'lar bence'de normaldir.

Online için şunları'da düşür.

GTX 960 ekran kartı kullanımı %60 bile olmuyor
  • Reception47 kullanıcısına yanıt

Hocam hiç bir oyunda %60 olduğunu görmedim ama ben bu GPU'nun. Onun sebebi nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.