Şimdi Ara

GTX 950 Beklemeye Değermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus GTX 750 ti Strix OC ekran kartını alacaktım ki çıkacak olan GTX 950 nin haberini gördüm . GTX 950 beklemeye değermi? Fiyatı 750ti den çok farklı olurmu?Ve asıl soru hangisi daha iyi performens verir? İkisinde alma diyorsanız ekran kartı önerirseniz sevinirim.

• Çıkmadan bilemeyiz hacı acelen yoksa bekle alıp test edenler burda tecrübelerini paylaşacaktır o zaman karar verirsin.
  • Ben olsam beklerdim, yeni nesil bir ekran kartı sonuçta.
  • 2.el 280x al ne 950 yi bekle ne performans kaybin olsun.
    500 tl ye bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikopelo -- 26 Temmuz 2015; 10:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xhaz kullanıcısına yanıt
    Nvidia yazılım ile günden güne eski kartların performansını düşürüyor gibi. Yeni modeli almak daha iyi olacaktır. Tek korkum kart 64bit çıkıp yüksek vram ihtiyacı olan noktalarda takılmalar yapabilmesi. 750ti da hafiften görülüyor. Bundan dolayı 950 çıkıp performans testleri yayınlandıktan sonra tekrar bakmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende gtx 750 almayı düşünüyorum sizce 750ti nın fiyatı ne zaman düşer (veya ne kadara düşer)

• Gtx 950 değilde 950 ti almalısınız esas beklenen nokta o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler tahminen fiyatı ne kadar olur GTX 950 Ti ' nin?
  • gtx 950'yi bekleyin zaten şu 1-2 ay aman aman bir oyun çıkmayacak
  • GTX 950 Ti nin fiyatı hakkında tahmini olan yok mu?

• xhaz kullanıcısına yanıt
    950 R7 360 ın karşısına rakip olacak 950 ti çıkarsa r7 370 in Yani bekliceksen bi 2 3 ay beklemen lazım.Aynı 750 ve 750 ti gibi 750 r7 260x den bile düşük performasn verirken ti versiyonu daha iyi performasnv eriyor.Tabi bu söylediklerim tahmin.Ama acelen yoksa bi 2 ay beklersin çünkü r7 300 seriside temmuzun ilk haftasında çıkdı daha stokalrda tek tük var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Nvidia yazılım ile günden güne eski kartların performansını düşürüyor gibi. Yeni modeli almak daha iyi olacaktır. Tek korkum kart 64bit çıkıp yüksek vram ihtiyacı olan noktalarda takılmalar yapabilmesi. 750ti da hafiften görülüyor. Bundan dolayı 950 çıkıp performans testleri yayınlandıktan sonra tekrar bakmak gerekiyor.

950 nin donanımsal özellikleri açıklandı 2gb vram e ve 128 bit veriyoluna sahip olacak.
  • Gtx 750'de zaten Maxwell'di, onun üstüne ne katacak merak ediyorum. Tıpkı GTX 750 gibi 2GB Vram/128bit veriyoluna sahip ve GTX 750 zaten çok az güç istiyor. Bakalım nasıl bir performans farkı olacak, bence çok da bi cacık olmayacakya neyse.
  • MrMojoRisin kullanıcısına yanıt
    Belki reklam bölümüyle mühendisler arasında iletişim sorunu vardır diye diyorum. Çıkış yapmadan test edilmeden yorum yapmak yanlış olur.

• degmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.