Şimdi Ara

GTX 870M ile 880M arasındaki 1400 TL fark değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Tulpar T7 almayı düşünüyorum. GTX 870M ile 880M olan modeller arasında 1400 TL fark var sizce değer mi ? 3599 TL ile 4999 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değmez hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar fark vermeye değmez aynı şunun gibi düşün r 290 ile r 290x arasındaki fark gibi düşün
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    O farkı vermektense az zorlanıp birde masaüstü pc kurulur. Değmez sakın verme.
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    çok pahalı evet benchmarklarda asvalt ağlıyor ama 1400 tl harbi verdiğime değdi mi bilmiyorum crysis3 fps farkı 7.3 ?
     GTX 870M ile 880M arasındaki 1400 TL fark değer mi ?
  • 870M ve 880M arasında cok büyük fark yok.Ama oyun tutkunu iseniz,
    bütçenizde bir sıkıntı yoksa değiyor hocam.
  • Beklemeye karar verdim. 1 ay sonra GTX 900-M serisi çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac ve Msi Arasındaki Fark?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Beklemeye karar verdim. 1 ay sonra GTX 900-M serisi çıkıyor.

2015i bulur gtx900ün türkiyeye gelmesi
  • Maxwell çipli 900M'lerin nasıl bir ekran kartı slotuna sahip olacağını merak ediyorum. MXM3.0B mi yoksa anakarta lehimli mi olacaklar? GTX 860M'in Kepler versiyonu lehimli değilken Maxwell lehimliydi. Kepler olanı ileride değiştirilebilir duruma göre ama Maxwell olanında şansın yok, yetmediği zaman laptopu değiştirmen gerekiyor. Umarım Maxwell çipli 900M serisinden 970M, 980M gibi üst sınıf kartları küçültüp enerji tasarrufu edeceğiz diyerek anakarta lehimlemezler. Laptoplarda zaten kısıtlı olan ekran kartı değiştirme işi o zaman çok büyük ölçüde bitmiş olur. İleride 1000 TL vererek kartını değiştirip devam etmek mi yoksa 3-4000 TL verip yeni bir laptop almak mı daha tasarruflu olur? GTX 770, 870, 780, 880M gibi ekran kartlı laptop alan kişilerin yetmediğinde değiştiririm düşüncesiyle ileriyi düşünürek aldıklarını düşünüyorum. Umarım aptalca bir karar alıp da bu yolu tercih etmezler. Gerçi diğer tarafta AMD var ancak laptoplarda daha baskın taraf NVIDIA, onların tercihi daha önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.