Şimdi Ara

gtx 770m vs gtx 680m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 770m ----->http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-gtx-700m-graphics-cards-tr.html#pdpContent=2
    680m----->http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-gtx-680m-tr.html#pdpContent=2

arkadaşlar nvidianın kendi sitesinden baktığım özelliklere göre aralarında bazı değişiklikler var.

CUDA çekirdeği
    Bellek hızı
    Bellek arayüzü

bilgili 1 tane arkadaş anlatırsa hangi kartın daha iyi olduğunu ve bu 3 parametrenin ne işe yaradıklarını çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• HD2600 puro alabilirsin güzel kart şarap gibi
  • Gtx 680m daha performanslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iujnahk

HD2600 puro alabilirsin güzel kart şarap gibi

İnsan gibi cevap versen olmuyor mu?
  • O 3 parametreye en son bakılıyor. Önemli olan gpu, mimaridir. GTX 770m daha iyi çünkü daha güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

O 3 parametreye en son bakılıyor. Önemli olan gpu, mimaridir. GTX 770m daha iyi çünkü daha güncel.

eyw kardeşim saol . bişi daha sorcam peki birde gtx 770m nin güncellemeleri gelmedi gelince artar diyorlar . artarmı tam olarak . veya gözle görülür bir artış olurmu ?. ( güncelleme performansı ne kadar etkiliyor bilgim yokta pek. ). şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

O 3 parametreye en son bakılıyor. Önemli olan gpu, mimaridir. GTX 770m daha iyi çünkü daha güncel.

eyw kardeşim saol . bişi daha sorcam peki birde gtx 770m nin güncellemeleri gelmedi gelince artar diyorlar . artarmı tam olarak . veya gözle görülür bir artış olurmu ?. ( güncelleme performansı ne kadar etkiliyor bilgim yokta pek. ). şimdiden teşekkürler.

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz. 680m her türlü 770m den daha iyidir. Daha güncel olsa da ikisi de aynı mimari bu nedenle o 3 parametreye bakarız ve 680m in üstünlüğü de bariz bi şekilde belli olur. İstiyorsanız oyun performanslarını da karşılaştırabilirsiniz.

Güncelleme olayıyla ilgili de performansı tabiki artar ama 680m e fark atamaz yaklaşamaz bile çünkü ikisi de aynı mimari olduğu için 770m e gelen güncelleme 680m e de gelicek ve ikisinin de performansları artacak. 680m almanı öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 965m vs Gtx 1050 Mobile
    9 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1070 8gb
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan323

quote:

quote:

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz. 680m her türlü 770m den daha iyidir. Daha güncel olsa da ikisi de aynı mimari bu nedenle o 3 parametreye bakarız ve 680m in üstünlüğü de bariz bi şekilde belli olur. İstiyorsanız oyun performanslarını da karşılaştırabilirsiniz.

Güncelleme olayıyla ilgili de performansı tabiki artar ama 680m e fark atamaz yaklaşamaz bile çünkü ikisi de aynı mimari olduğu için 770m e gelen güncelleme 680m e de gelicek ve ikisinin de performansları artacak. 680m almanı öneririm

kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için . fakat niye herkes farklı cevaplar veriyor anlamış değilim. 680m diyen var 770m diyen var . güncellemeden sonra 770m diyen var. inanın kafam çok karıştır . :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için . fakat niye herkes farklı cevaplar veriyor anlamış değilim. 680m diyen var 770m diyen var . güncellemeden sonra 770m diyen var. inanın kafam çok karıştır . :S

Yanlış. GTX 680'e gelen güncellemeler geleceği kadar gelmiş. GTX 770 ise daha yeni ve daha çok performans güncellemesi alacaktır.

• İkisi de aynı gpu mimarisini kullanıyor bu yüzden o rakamlar önemli. 770m yeni çıktı ancak 680 de güncelleme almaya devam edecek. 500 serisine bile hala driver güncellemesi gelirken 680e daha güncelleme gelmeyecek diye düşünülmesi yanlış. kafanı karıştırma 680 daha güçlüdür.
  • KAFA OLDU Bİ MİLYON :D

+ kullanan varmı bu ekran kartlarını . veya oyun içi performasını bizzat değerlendiren varmı diyim : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunhker -- 26 Haziran 2013; 14:37:46 >
  • Sen bunu dizüstü bölümüne açarsan daha net cevaplar alırsın.Burada M olmayan kartlar ile ilgilendiğimizden M kartlar hakkındaki bilgileri daha fazla olan arkadaşlar Diz Üstü bölümündeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Sen bunu dizüstü bölümüne açarsan daha net cevaplar alırsın.Burada M olmayan kartlar ile ilgilendiğimizden M kartlar hakkındaki bilgileri daha fazla olan arkadaşlar Diz Üstü bölümündeler.

eyw saolasın. bi deneyim şansımı : )
  • Ben 680m kullanicisiyim 770m den daha iyi fps aldigini bizzat kendim gordum ki olmasi gereken de bu haklisin herkes farkli biseyler demis ama 680m>770m

Ayni mimari oldugu icin guncellemeler de ikisine de cikmak zorunda digr arkadas pek bilmeden yazmis galiba

• quote:

Ben 680m kullanicisiyim 770m den daha iyi fps aldigini bizzat kendim gordum ki olmasi gereken de bu haklisin herkes farkli biseyler demis ama 680m>770m

Ayni mimari oldugu icin guncellemeler de ikisine de cikmak zorunda digr arkadas pek bilmeden yazmis galiba

eyw çok saolasın . 680m de karar kıldım . son olarak birşey soracağım .http://www.pcdepo.com/msi-superr-dragon-gt70-0ne-1078tr-notebook-urun10038.html düşündüğüm ürün bu . eğer bunu alırsam ve 780m ekran kartı takmaya kalksam ileride sıkıntı yaşatırmı bilgin varmı. ? vede ürün nasıl ? ... birder bu ürünlerde 32 gb ram var 16 sını aradım bulamadım :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunhker -- 26 Haziran 2013; 23:45:13 >

• Hocam imzama bi bak bakalim tanidik gelcek mi? :D cok guzel notebook pisman olamzsin cok severim kendisini :D perfornansi zateb canavar ama kullandikca tipi de seni cekiyo :D 780m e upgrade yapabiluyosun ana gerek yok. 880m de mxm3 slotunda cikarsa 880m upgrade dusunebilirsin

• quote:

Hocam imzama bi bak bakalim tanidik gelcek mi? :D cok guzel notebook pisman olamzsin cok severim kendisini :D perfornansi zateb canavar ama kullandikca tipi de seni cekiyo :D 780m e upgrade yapabiluyosun ana gerek yok. 880m de mxm3 slotunda cikarsa 880m upgrade dusunebilirsin

anladım .) + sadece pcdepo danmı alma imkanımız var bilgisayarı ?
  • quote:

quote:

Ben 680m kullanicisiyim 770m den daha iyi fps aldigini bizzat kendim gordum ki olmasi gereken de bu haklisin herkes farkli biseyler demis ama 680m>770m

eyw çok saolasın . 680m de karar kıldım . son olarak birşey soracağım .http://www.pcdepo.com/msi-superr-dragon-gt70-0ne-1078tr-notebook-urun10038.html düşündüğüm ürün bu . eğer bunu alırsam ve 780m ekran kartı takmaya kalksam ileride sıkıntı yaşatırmı bilgin varmı. ? vede ürün nasıl ? ... birder bu ürünlerde 32 gb ram var 16 sını aradım bulamadım :s

Liste tepeden aşağıya doğru şöyle ;

Class 1
    GeForce GTX 780M SLI
    GeForce GTX 680M SLI
    Radeon HD 8970M Crossfire
    Radeon HD 7970M Crossfire
    GeForce GTX 590
    GeForce GTX 680
    Radeon HD 7970
    GeForce GTX 660 Ti
    GeForce GTX 780M
    GeForce GTX 680MX
    Radeon HD 7870
    GeForce GTX 580
    Radeon HD 6970
    GeForce GTX 675M SLI
    GeForce GTX 670MX SLI
    Radeon HD 8970M *
    GeForce GTX 680M
    Radeon HD 7970M
    Quadro K5000M
    GeForce GTX 570
    GeForce GTX 480
    GeForce GTX 580M SLI
    Radeon HD 6990M Crossfire
    GeForce GTX 485M SLI
    Radeon HD 6970M Crossfire
    GeForce GTX 770M
    GeForce GTX 675MX
    GeForce GT 750M SLI *
    Radeon HD 7950M *
    GeForce GTX 560 Ti
    Radeon HD 6870
    GeForce GTX 470
    GeForce GTX 470M SLI
    GeForce GTX 480M SLI
    GeForce GTX 560M SLI
    Quadro K4000M
    GeForce GT 650M SLI
    Radeon HD 5850
    GeForce GTX 675M
    GeForce GTX 580M
    Radeon HD 6990M
    Radeon HD 7770
    Radeon HD 7770
    GeForce GTX 460M SLI
    Mobility Radeon HD 5870 Crossfire
    GeForce GTX 485M
    GeForce GTX 460 768MB
    Radeon HD 6790
    GeForce GTX 285M SLI
    GeForce GTX 765M
    Radeon HD 6970M
    GeForce GTX 670MX
    Quadro 5010M
    GeForce GTX 670M
    Radeon HD 8870M
    FirePro M8900
    Radeon HD 7870M
    GeForce GTX 760M *
    Quadro K3000M
    GeForce GTX 570M
    FirePro M6000
    Radeon HD 5770
    GeForce GTX 550 Ti
    GeForce GTX 280M SLI
    Radeon HD 6950M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 27 Haziran 2013; 0:16:31 >

• eyw. çok saolunda msi yi temin edebileceğim yerler nereler söylerseniz birde. : )
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    ben sanalmarketim den almıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.