Şimdi Ara

gtx 770 Vs. gtx 760 rog sizce hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sadece saat hizina bakarak hangisi hizli anlayamazsin cekirdek gucu mimarisi vs sonucta 770 daha performanslidir.
  • 770'de 1536 sp, 760'ta 1152 sp var. Saat hızı da, oc'de eşitleniyor zaten.

Eğer shadowplay gibi özellikleri önemsemiyorsan, 280X alabilirsin. Ucuz fiyata, 770 ayarında ve 3 GB ram'li bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Haziran 2014; 19:35:52 >
  • hiçbiri paran varsa git gtx 780 al artık oyunlar 3 gb optimize edilmiş durumda...
  • Amd lerde phsyx yok amd oyüzden kaybediyor amd istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gb sini ramden çalsa çokfazla performans kayıbı olurmu

• crysis3 yada watch dogs filan ulturada oynatamaz mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oddibo

Amd lerde phsyx yok amd oyüzden kaybediyor amd istemiyorum

PhysX'in yeni oyunlarda kullanılacağını zannetmiyorum, yine de sen bilirsin. Benim de yeri geldiğinde Mirror's Edge falan oynadığım oluyor, PhysX'i problemsiz açmak iyi.

Vram yetersiz kalırsa, donma-teklemeler başlar, bir noktadan sonra oynanamaz hale gelebilir. Şu an pek önemli olmasa da, yakın gelecekte problem yaşamamak için 3+ tercih etmek lazım.
  • oddibo kullanıcısına yanıt
    crysis bilmem ama watch dogs ultra sınırı 3 gb
  • Sadece ultra texture için 3 GB gerekiyor, onun da farkı high'a göre zor anlaşılıyor.

İlerde tabi, önemli farklar için 3 GB gerektiren oyunlar çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Sadece ultra texture için 3 GB gerekiyor, onun da farkı high'a göre zor anlaşılıyor.

İlerde tabi, önemli farklar için 3 GB gerektiren oyunlar çıkacaktır.

1 gb sini ramden çalsa çok fazla performans kayıbı olurmu
  • Olur. İki senaryo var:

- Kullanım 2 GB'e erişince, oyun o an kullanılmayan texture'ları silmeye başlar, sürekli doldur-boşalt işlemi gerçekleşir. Bu da stuttering ve donmalara yol açabilir.
    - Kartın ram'i dolunca, sistem ram'i kullanılmaya başlanır. Sistem ram'i, kartın ram'i kadar hızlı olmadığı ve erişim de gecikmeli olduğu için, fps düşüşleri yaşanır. Belki gene darboğaz da olur.

Bazı oyunların optimazsyonu iyi olabiliyor, kullanımın sınıra dayanması ille de sıkıntı çıkarmayabilir. Mesela doldur-boşaltı uzun aralıklarla yapar, ama adam gibi yapar, sıkıntı yaşamazsın falan.. Ama genelde, ram'in dolması istenmeyecek bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Haziran 2014; 21:17:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.