Şimdi Ara

GTX 770 ler Arasındaki Uçurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun nette gezinirken bir şey farkettim. 1200 liradan pahalı olan GTX 770 ekran kartından daha garip görünümlü fakat arkasındaki etikette GTX 770 yazan üzerinde Nvidia logolu fakat her yerde 250-300 lira arasinda bulunan bir ekran kartıyla karşılaştım. Resmi aşağidadır. Bu kartın pahalı olan kartla arasındaki fark nedir çok merak ettim🤔
    GTX 770 ler Arasındaki Uçurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 770 lerin ederi 500 civarıdır. 1200 de neymiş. 200 250yede satılan bozuktur sağlam 770 o fiyta satılmaz. Resimdeki kartıda ilk defa gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çinliler artık eski ekran kartlarına nispeten yeni ekran kartı BIOS'larını modlayıp yüklüyorlar. Mesela kart aslında GTX 550 Ti ama modlanmış BIOS nedeniyle kendini GTX 770 olarak görüyor. Bilgisayara da öyle tanıtıyor kendini, GTX 770'e ait sürücüyü yüklerken de bir sıkıntı çıkarmıyor fakat bir oyun açmaya çalıştığın zaman orda film kopuyor işte.

Sizin resimdeki kartın aynısı;

• Çakmadır. Arkasına 770 etiketi yapıştırıyorlar, biosuna girip ismi 770 olacak şekilde modluyorlar. Üzerinede 3. parti bir soğutucu takıp üsütne 2 nvidia stickerı koyuyorlar. Dışardan bakarsan 770 ama performans başka. Ebayde ve aliexpressden kolayca bulursun bunları . Youtube a fake veya scam gtx 770 filan veya başka bir model yazarsan bolca video var.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.