Şimdi Ara

GTX 770 2GB Full HD'de Yetmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim imzamda mevcut 1920x1080 oynuyorum fps 300leri görüyor rahat ama smoke da flash patlarken veya kalabalık sunucularda ve bazı çatışmalarda fps inanılmaz düşüyor. Kontrol ettiğimde ise %99 gpu kullanımı gözüküyor. Bu sistemle stabil 290fps alamayacaksam vay halimize
    Smoke da 150 felan oluyor catismalarda ve kalabalik sunucularda da 180e kadar düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 10 Mayıs 2016; 17:26:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az bişey voltage vermeden overclock yapsan belki o açığı kapatır. Grafik ayarları fullmü?
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Full degil golge yuksel shader yuksek bide

• quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

İlginç, sistem sağlam. Böyle bir oyun için fazla bile. Bir yerde nvidia ses sürücülerinin silinmesi ile olağandışı fps düşüşleri önlendi vs.. gibi birşeyler yazıyordu.
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2iyerx/psa_to_all_nvidia_gtx_770_owners_who_are_having/

• HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigim gibi normal fps yuksek 299 goruyor ama smoketa felan bayiliyor ama 20ye kadar düşmüyor tabikide . Gta 5 nerdeyse high oynuyorum rahat anlamadim neden boyle bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 10 Mayıs 2016; 17:56:20 >
  • 33.5 GPixel/s mevcut bu yüzden oluyor. Cozemiyor kart daha üstünü

• quote:

gölgeyi düşüğe al aşırı rahat edersin ağacın yapraklarının gölgesindeki detayları yerde görsen ne görmesen ne ayrıca ne zaman yaban ateşi güncellemesini aldım ben yeni haritalarda özellikle fps sorunum yokken saçma sapan görüntü geçişleri alıyorum yani sanki 20-30 fpsyle oynar gibi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

gölgeyi düşüğe al aşırı rahat edersin ağacın yapraklarının gölgesindeki detayları yerde görsen ne görmesen ne ayrıca ne zaman yaban ateşi güncellemesini aldım ben yeni haritalarda özellikle fps sorunum yokken saçma sapan görüntü geçişleri alıyorum yani sanki 20-30 fpsyle oynar gibi anlamadım

Gölge oyunun en gerekli şeyi. Ağaçtan ziyatı rakibin yerini görüyorsun.
  • 1024 cozunurlukte fark ediyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

1024 cozunurlukte fark ediyor mu

Yok hocam yine düşüyor smoke'da felan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Gölge oyunun en gerekli şeyi. Ağaçtan ziyatı rakibin yerini görüyorsun.

gölge kapanmıyo zaten ayrıca farkı hissedemezsin emin ol bahsettiğim ağaçların gölgeleri detaylı değil adamın gölgesine bi etkisi yok öyle olsa önermem zaten ha dersenki gölgede adamın burun detayına bakarak oynuyorum en yüksekte orasını bilemem ayrıca ben hiçbi fark göremedim en yüksekle düşükte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 10 Mayıs 2016; 21:24:48 >

• bende gtx 970 kullanıyorum son birkac gündür mac atııgım gruptakilerde surumdan sıkayetçi smoke görüyoruz oyun deliriyor acaba driver surumu kac belki onda falan kaynaklıdır.
  • işlemcileriniz nedir?

cs go daha çok işlemciye yük bindiren bir oyun. termal macunlarınızı vs kontrol edin bitmiş olabilirler.

ayrıca oyunun optimizasyonu da sıkıntılı. yani normalde 512 mb ram de 1 gb tırt bir ekran kartında rahatça çalışabilecek bir grafik yapısına sahip oyun fakat güzel optimize edilmediği için malesef sorunlu
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    6700k

• monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    Son sürüm

• 4 gb olsa mis gibi olur neyse parayı biriktirip gtx 1070 almaya bakalım :p

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.