Şimdi Ara

Gtx 760 için Msi mi Zotac mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa beyler ben toplama pc alıcamda vatandan msimi alıyım yoksa zotac mı lütfen herkes sağlam Bilgiler versin lütfen şimdiden sağ olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti.html. Link yanlışmış bu dur

MSİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

Twin Frozr başarılı bir soğutma sistemi..

MSİ

Teşekkürler.

MSI'ın kartı hem (PCB olarak) kaliteli, hem'de soğutması diğer firmalara göre gayet kıyak, ben'de zotac AMP var, sana MSI tavsiye ederim, alınca ısılar'da kapışalım.

Orijinalden alıntı: coax47

MSI'ın kartı hem (PCB olarak) kaliteli, hem'de soğutması diğer firmalara göre gayet kıyak, ben'de zotac AMP var, sana MSI tavsiye ederim, alınca ısılar'da kapışalım.

1 hafta sonra alıyorum Kapışalım.

Peki, haftaya kapışırıss,
    Zotac AMP'lar'da fan kabloları ısı borularına değiyo ve erimiş yapışmıştı, geçen gelen seslere irkilip kontrol ettiim'de farkettim, sigara kutusundan küçük parçalar kesip boru ve kablo aralarına sıkıştırdım, üstelik her oyuna girdiğimde kart ısınmaya başlayın'ca, sanki kırılıyomuş gibi, ''çat /çut'' sesler yapıo, ilk başlarda tırsmıştım ama artık alıştım, çünkü okadar çatırdamasına karşın halen bozulmadı

Orijinalden alıntı: coax47

Peki, haftaya kapışırıss,
    Zotac AMP'lar'da fan kabloları ısı borularına değiyo ve erimiş yapışmıştı, geçen gelen seslere irkilip kontrol ettiim'de farkettim, sigara kutusundan küçük parçalar kesip boru ve kablo aralarına sıkıştırdım, üstelik her oyuna girdiğimde kart ısınmaya başlayın'ca, sanki kırılıyomuş gibi, ''çat /çut'' sesler yapıo, ilk başlarda tırsmıştım ama artık alıştım, çünkü okadar çatırdamasına karşın halen bozulmadı

Bi Süpersin Dostum

• MSi TF tabikide

AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD &amp; Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless &amp; SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White &amp; Thermaltake GF1 850W Gold Psu
  • Asus.Çünkü soğutmayı büyüttüler,kartı revize ettiler.MSİ de güzel ama Zotac tavsiye etmem.
    Walla zotac, ben aldığımda MSI'dan baya ucuzdu, şimdilerde 2'si'de aynı fiyata nasıl olduysa, aldığım zaman aynı fiyata olsalar'dı zaty asla zotac'ı tercih etmezdim, ilk defa kullanıyorum bu markayı ve 760'lara taktığı özel soğutucu gerçekten berbat, kart zaty ufacık el kadar, 2 adet'te minicik fan takmışlar, kart deli ısınıyo, soğutması kötü kasalarda (85~90c) rahat görürr, kendi fan ayarın'da tutarsan hemen 80C görüyo, fanıda 80c ye kadar zaty 35% lerde dönüyo ses mes çıkmıyo haliyle ama 80 den sonrada 50%yi geçmiycek şekilde sessiz kalıyo, zaty max fan hızı tahminim 50%'dir, bende auto fan ayarıyla 82~83c gibi kalıyo.

MSI 560 TI TF2 O.C kullanıyodum bu karttan önce, ısı 60~62c oldumu, oww bu oyun sağlam ısıtıyo kartı fln diyodum, bu kart'ta 80'i direk görünce dumur olmuştum, fan ayarı ısı'ya orantılı manuel yapılıp 72c'lerde sabit tutunabiliyo ama 60c lardan gelin'ce, bu 72c sıcaklık bile çok görünüyo gözüme ve haliyle sesli 72c'deki 72% fan devri.

Edit : Bu saatten sonra zaty kimseye zotac AMP tavsiye etmeye korkarım ben.

Kasam Z9 Pluss, yan taraf mesh ve orada bu karta üfliyen 1 fan var, kart ısınmaya başlayınca bu fanın üflediği soğuk hava karta çat çut sesleri çıkart'tırıyo kanımca, yani soğuk bardağa sıcak çay koyunca kaşık yoksa çatlar'ya, o hesap 1 şey herhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 22 Ağustos 2014; 13:19:51 >

• yigitmert kullanıcısına yanıt
    R9 280 Dual-X GDDR5 3GB 384Bit DirectX 11.2

620-630 TL cicarındaydı sanırım.
    Msi X99S Gaming 9 ACK Intel X99 Soket 2011-V3 DDR4 Anakart || Core i7 5820K Soket 2011-V3 5.2GHz 15MB || Msi GTX980 Gaming TwinFrozrV 4G GDDR5 4GB 256Bit DX12 || Corsair Dominator&Platinum 16GB(4x4GB) DDR4 2800MHz CL16 || WD 3.5" 4TB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm 64MB || Samsung 1TB 850Pro SSD || Corsair Carbide 500R || Corsair HXi Serisi 80Plus Platinum 1000W Modüler Güç Kaynağı || Corsair Hydro H110 || Asus 27" PG278Q ROG Swift Monitör ||
    II. Sistem
    Asus Z77 Maximus V Gene Intel Z77 Soket 1155 DDR3 Anakart || Core i7 3770K Soket 1155 5.2GHz 8MB || Asus GTX780Ti ROG Matrix GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 || Corsair Dominator&Platinum 16GB(2x8GB) DDR3 2400MHz CL10 || WD 3.5" 4TB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm 64MB || Samsung 512GB 840Pro SSD || Corsair Carbide 400R || Corsair HXi Serisi 80Plus Platinum 1000W Modüler Güç Kaynağı || Corsair Hydro H110 || Asus 24" VG248QE Geniş Ekran Led Monitör ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitmert

Sa beyler ben toplama pc alıcamda vatandan msimi alıyım yoksa zotac mı lütfen herkes sağlam Bilgiler versin lütfen şimdiden sağ olun

60 TL daha ucuza R9 280 Sapphire alınabilir f/p oranı daha iyidir.

GTX760 olarak, Asus alanlar da sıcaklıktan yana şikayetçi olmuşlardır, Msi'da sanırım böyle bir sorun yok, en azından ben duymadım, Zotac yerine daha iyi tercih olur.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Sa beyler ben toplama pc alıcamda vatandan msimi alıyım yoksa zotac mı lütfen herkes sağlam Bilgiler versin lütfen şimdiden sağ olun

GTX760 olarak, Asus alanlar da sıcaklıktan yana şikayetçi olmuşlardır, Msi'da sanırım böyle bir sorun yok, en azından ben duymadım, Zotac yerine daha iyi tercih olur.

Her türlü MSi TF valla başgan Asus'un fiyatları diğer GTX760 lara göre pahalı ve basit geliyor bana.
    AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD &amp; Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless &amp; SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White &amp; Thermaltake GF1 850W Gold Psu

• Beyler araştırdım kesinlikle msi çünkü Driver ında modlar falan var 3 farklı mod ... Sessiz , oyun Ve orjinal modlar var Msi

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

MSİ karar verdim

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.