Şimdi Ara

gtx 750 ve gtx 750 ti arasında çok büyük bir fark var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Diger bilgisayar bilesenlerin onemli,

Eger i3 ve uzeri islemcin varsa almisken 5p lira daha ver 750ti al, kolay kolay degismiyor kartlar,

Yuzde 20 civari fark vardir arasinda. Almisken ti alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Diger bilgisayar bilesenlerin onemli,

Eger i3 ve uzeri islemcin varsa almisken 5p lira daha ver 750ti al, kolay kolay degismiyor kartlar,

Yuzde 20 civari fark vardir arasinda. Almisken ti alin
    Oyun testlerine baktım 4-5 fps fark var arada
  • Onu alacağına gigabyte gtx 660 al hızlıal da indirimde 460 TL crysis 3 te ultrada 35 FPS alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haluk1461 H kullanıcısına yanıt
    Bf4 1080p high da 41/49 fps yzude 20 iste size,

Tavsiyem alabiliyorsaniz ti alin, o 8 fps oyuna akicilik getiriyor, anlik dususlerde 30 un altina dusmemesini sagliyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

750 ile 750Tı arasındaki fark o.c ile kapanabilecek cinsten, sisteminde gayet iyidir ve o işlemci gtx 760/960 - R9 280 gibi kartları taşıyabilir.

Ben i3 4130 işlemci ile gtx 760 kullanıyorum, burada bazı oyun testlerim var :https://www.youtube.com/channel/UC9uqOCexGOavJuPNqn0FHQQ/videos
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

750 ile 750Tı arasındaki fark o.c ile kapanabilecek cinsten, sisteminde gayet iyidir ve o işlemci gtx 760/960 - R9 280 gibi kartları taşıyabilir.

Ben i3 4130 işlemci ile gtx 760 kullanıyorum, burada bazı oyun testlerim var :https://www.youtube.com/channel/UC9uqOCexGOavJuPNqn0FHQQ/videos
    gtx 750 < r7 260x < gtx 750 ti böyle birşey görmüştüm bir yerde.Doğrumu bu fikir?
  • R7 260 ile gtx 750 aynı performansta kartlar, 750Tı ile R7 265 te aynı performanstalar yanlız güç kullanımları ve sunduğu teknolojiler açısından nvidialar daha ilerdeler, ancak fiyatlarıda aynı oranda yüksektir.
  • quote:

R7 260 ile gtx 750 aynı performansta kartlar, 750Tı ile R7 265 te aynı performanstalar yanlız güç kullanımları ve sunduğu teknolojiler açısından nvidialar daha ilerdeler, ancak fiyatlarıda aynı oranda yüksektir.

Gtx 750 ile r7 260x ayni performansta kartmi,allah allah nerde gordun sen bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

R7 260 ile gtx 750 aynı performansta kartlar, 750Tı ile R7 265 te aynı performanstalar yanlız güç kullanımları ve sunduğu teknolojiler açısından nvidialar daha ilerdeler, ancak fiyatlarıda aynı oranda yüksektir.

260x daha iyidir.750 ti a daha yakin.

• gtx 750 TI denilen kartın R7 260x e koyduğu FPS farkı, gtx 750 ye koyduğu farkla aynıdır, keza testlerde bu durumu tasdikliyor üstelik gtx 750 nin oyundan oyuna değişen durumlarda R7 260 ı geride bıraktığı görülür.

örnek : Resimde R7 260X te mevcut aradaki fark 2 katı.

GTX 750 inceleme linki.

• CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    http://www.anandtech.com/bench/product/1130?vs=1044

Şu linke bakarsan.750ti geçmiş çoğunda ama 750den daha iyidir bence r7 260x.

Bu durumda şöyle düşündüm yine dediğimi tekrarlıcam.gtx 750 < r7 260x < gtx 750ti
    Dostum senin sorunun cevabına gelirsek.İkisi arasında iyi bir fark var.750ti almanı tavsiye ederim.
  • amd dedin mi duracaksın arkadaşım. nvidia da kart mı?

• Ben bu kartların birbirinden üstün olduğunu söylemiyorum bu kartlar aynı performanstalar diyorum, bana göre bu kartların ilkgün sürücüleriyle yapılan testleri, bugünkü sürücülerle yapılacak hallerini zaten yansıtamaz, buna rağmen verdiğim linkteki ilkgün sürücü testlerine bakıncada arada kaydadeğer fark yokken ve bugünkü halleri bana göre daha yukarılarda olduğu kesinken, bu beyanımı ortaya koymaksızın bir test paylaştım incelersin-incelemezsin keyfin senindir.

Ve düz gtx 750 o.c ile 750TI modelini rahatlıkla yakalayabilirde, TI için ekstra bedel ödemeyede gerek yoktur.

• quote:

Ben bu kartların birbirinden üstün olduğunu söylemiyorum bu kartlar aynı performanstalar diyorum, bana göre bu kartların ilkgün sürücüleriyle yapılan testleri, bugünkü sürücülerle yapılacak hallerini zaten yansıtamaz, buna rağmen verdiğim linkteki ilkgün sürücü testlerine bakıncada arada kaydadeğer fark yokken ve bugünkü halleri bana göre daha yukarılarda olduğu kesinken, bu beyanımı ortaya koymaksızın bir test paylaştım incelersin-incelemezsin keyfin senindir.

Ve düz gtx 750 o.c ile 750TI modelini rahatlıkla yakalayabilirde, TI için ekstra bedel ödemeyede gerek yoktur.

OC yaparsam aradaki fark azalır mı ?

• Oc yapınca 750 ti ye yetişir diyen arkadaşlar 750 ti de oc oluyor onada oc yapınca fark açılır birde bu yönden bakarsak

Ardaki fark kapanır, 750 alıp 750TI performansında rahatlıkla kullanabiliyorsun
  • quote:

Ardaki fark kapanır, 750 alıp 750TI performansında rahatlıkla kullanabiliyorsun
    bu kartlara bu kadar para verene kadar aynı paraya gidip r7 265 almak daha mantıklıdır..

r7 265>650ti boost>gtx750ti>r7 260x>gtx750
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.