Bildirim
Gtx 750 ti directx 11.2 ve 12 destegi varmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
markaya gore dx degismez cip 11.2 destekliyor ne marka alirsan al.yanlis yazmistir satis sitesi asusun sitesinden baktin mi?dx12 destegi daha verilmedi simdiden destekli demek yanlis ama dx11 duz destekli kartlara verilecegi soyleniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
markaya gore dx degismez cip 11.2 destekliyor ne marka alirsan al.yanlis yazmistir satis sitesi asusun sitesinden baktin mi?dx12 destegi daha verilmedi simdiden destekli demek yanlis ama dx11 duz destekli kartlara verilecegi soyleniyor.
Hocam baktim duz 11 var fakat 11.2 yazmiyor ama olmasi lasim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asusun sitesine baktim yazmiyor gercekten ama 11.2 destekleyen bir cipi duz 11 haline getiremezler cip destekledikten sonra mesele yoktur. -
quote:
asusun sitesine baktim yazmiyor gercekten ama 11.2 destekleyen bir cipi duz 11 haline getiremezler cip destekledikten sonra mesele yoktur.
İns dediginiz gibidir cnku tek asusta yok diger butun ureticilerde war zotac evga msi..aslinda evga nasil kullandinizmi ??onerirmisiniz
dx 12 Geldimi -
Geldimi ki degilde geldiginde destegi??.. Ve hali hazrda 11.2 destekleyip desteklemedigi... Ureticiler kafa karistirici
quote:
asusun sitesine baktim yazmiyor gercekten ama 11.2 destekleyen bir cipi duz 11 haline getiremezler cip destekledikten sonra mesele yoktur.
Ben vatanda dx11.1 yazıyor, 760 11.2 destekliyor mu diye bizzat kendim Nvidia live chat'ten bir uzmanla gorustum yanlış yazdıklarını ve gpu-z Nvidia kartlarda ana surumu tespit ettiği için dusuk cikardigini ancak kartın dx 11.2 olarak çalıştığını, 600 ve 700 serisi tüm kartların dx12 11.2 desteği olduğunu söyledi
Bu bilgi aydinlatici oldu..fakat bnde 780ti vardi windows 8.1 kurmama ramen 11.1 olarak gorunuyordu arayuzunde?? Bir skintimi war?
quote:
Orijinalden alıntı: oskis
Bu bilgi aydinlatici oldu..fakat bnde 780ti vardi windows 8.1 kurmama ramen 11.1 olarak gorunuyordu arayuzunde?? Bir skintimi war?
Windows 8.1 kurduysanız, driverınız en son whql veya beta surucu ise dx11.2 ile geliyor merak etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
quote:
Ben vatanda dx11.1 yazıyor, 760 11.2 destekliyor mu diye bizzat kendim Nvidia live chat'ten bir uzmanla gorustum yanlış yazdıklarını ve gpu-z Nvidia kartlarda ana surumu tespit ettiği için dusuk cikardigini ancak kartın dx 11.2 olarak çalıştığını, 600 ve 700 serisi tüm kartların dx12 11.2 desteği olduğunu söyledi
bazi kartlar uretimden 11.2 oluyor biosla tabi yoksa donanimsal 11.2 diye bir sey olduguna inanmiyorum.hepsi donanimsal dx11 destekli amd nvidia ama biosla surucuyle vs o 11'den sonrasi destegi verebiliyorlar.mesela 280x biosu attim ben 7970'e ve simdi 11.2 destekli gorunuyor normalde 11.1 idi.noktadan sonraki 1 ve 2'nin bir hayrini goremedik simdiye kadar.win8.1'de bf4 iyi dediler ama 11.2 yuzunden oldugunu sanmiyorum daha az sistem kaynagi kullandigi icin olabilir.dx olayi yazilimsal bir seydir ana kisimlarina destek veren donanim olduktan sonra yenilikler yazilimla kartlara verilebilir mesela dx12 icin yeni donanim gerekmiyor dx11 kartlara verecekler bir sekilde surucu bios vs yoluyla.
-
quote:
quote:
Hoca aradan uzun süre geçti hala dx12 tartışması karışıklığı bi bitmedi
Ben üstünde vga çıkışi olan 150watt tüketimden fazla olmayan dx12 destekli bi ekran Kartına ihtiyacım var. 128 bit minimum
Montajı yapılacak sistem fx8300 işlemci -8 gb 1600mhz ram tek modül
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kellesh
quote:
quote:
Hoca aradan uzun süre geçti hala dx12 tartışması karışıklığı bi bitmedi
Ben üstünde vga çıkışi olan 150watt tüketimden fazla olmayan dx12 destekli bi ekran Kartına ihtiyacım var. 128 bit minimum
Montajı yapılacak sistem fx8300 işlemci -8 gb 1600mhz ram tek modül
Fiyat sorun değilse GTX 960 işinizi görecektir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ultra oyuncusu değilimdir pek msi 750 ti ideal gibi duruyor
Fazladan 350 tl vermek zorlayabilir beni
750 ti orta bi kart kötü değil di mi
quote:
750Ti çok oyun oynuyorsanız grafik anlamında sizi tatmin etmez, 960 daha iyi bir seçim olacaktır. Aradaki fiyat farkına değer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
750Ti çok oyun oynuyorsanız grafik anlamında sizi tatmin etmez, 960 daha iyi bir seçim olacaktır. Aradaki fiyat farkına değer.
25-40 fps benim işimi görür çok oyun oynarım ama hala arma 3 oynuyorum mesela
quote:
quote:
quote:
25-40 fps benim işimi görür çok oyun oynarım ama hala arma 3 oynuyorum mesela
psunuzu yazarsanız 150 lira fark ile bu karti tavsiye ederim, Fullhd de arma3'ü ultra oynatır. 150Watt şartı koymuşsunuz o yüzden 960 önerdim
http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r9-270x-devil-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
-
Psu gigabyte 420w apfc
80+ flan yok tabi
Anakart ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+
İçinde ati hd 3000 var amd alırsam otomatik crossfire olur
Vga çıkışı da lazım
quote:
Psu gigabyte 420w apfc
80+ flan yok tabi
Anakart ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+
İçinde ati hd 3000 var amd alırsam otomatik crossfire olur
Hocam crossfire sadece kendi serisi ile olur. Yani 7850, ya 7850 ile ya da 7870 ile yapılabilir.
http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine buradan kendiniz de hesaplayabilirsiniz
Sizin sisteminiz 270x devil ile maksimum 375w kullanıyor. Psu ucu ucuna yetecek ama sorun değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 24 Temmuz 2015; 16:58:51 >
Benzer içerikler
- gigabyte garanti sorgulama
- ssao nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- intel arc b580 alınır mı
- intel iris xe graphics
- dlss 4 hangi ekran kartlarında var
- rtx 5060 fiyat
- vram nedir
- radeon 780m
- ekran kartı güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X