Bildirim
Gtx 660M Witcher 3 için yeterli mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
daha düşük çözünürlüklerde oynayacaktır merak etmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: me262
daha düşük çözünürlüklerde oynayacaktır merak etmeyin
Teşekkürler. Oyun çıkınca denerim eğer kaldırırsa alırım artık oyunu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tall Man
Lenovo Y580 laptopa sahibim . I7 3610 qm ve Gtx 660m gpu var . Witcher 2 yi 1366x768 çözünürlükte 30-40 fps arası oynamıştım . Witcher 3 gerçekten güzel görünüyor . Aynı çözünürlükte mediumda ve ya low da açma imkanı var mı ?
Burda kim ne derse desin boşa demiş olur daha oyun çıkmadı bazen güzel optimizasyon yapıyorlar beklenenden güzel oynanıyor
bazende kötü oluyor beklenenden düşük oynatıyor çıkınca belli olucak. -
Witcher 2 bile gtx 770 le bazen 35 fps goruyodum.yani bence oyun optimizesi shadow of mordor gibi olursa rahat rahat oynanir gtx 660m ile
quote:
Lenovo Y580 laptopa sahibim . I7 3610 qm ve Gtx 660m gpu var . Witcher 2 yi 1366x768 çözünürlükte 30-40 fps arası oynamıştım . Witcher 3 gerçekten güzel görünüyor . Aynı çözünürlükte mediumda ve ya low da açma imkanı var mı ?
zor bence
oynarsın da zevk alacak kalitede oynar mısın... witcher çünkü diğer oyunlar gibi değil gerçekten uğraşılarak yapılan bir oyun çevre efektleri gerçekçiliği çok fazla ekran kartı kullanıyor. -
720 p düşük ayarlar olabilir diye düşünüyorum. GTX 780Ti SLI ile 2K da SLI ile 100 FPS civarı almıştım Witcher 2 de.
oyun çıktığına göre yeni yorumlar yapabiliriz.bende de aynı kart var iyi bir fps alamıyorum.sizde durum nasıl -
Başka deneyimlerini paylaşacak yok mu? Ben de almayı düşünüyorum oyunu. Ama benim ram 12 gb ekran kartı da 4 gb gt650m Cpu siznle aynı i7 3630. Düşük çözünürlükte keyifli bir oyun deneyimi yaşar mıyız? -
quote:
W2 yi o fps de oynadıysanız w3 ü oynamanız zor görünüyor. W2 ve W3 arasında dağlar kadar fark var. En büyük farkta W3 ün çok problemli bir oyun olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 11 Haziran 2015; 13:54:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X