Şimdi Ara

GTX 465 aşırı ısınıyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yan kapaği aç.ve odanin camını aç odayı serin tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

*** geçtiğimiz ay Zotac gtx 465 1gb ekran kartı aldım.
    *** Bu kartı iade edip HIS radeon 5850 1gb almak

Üründe herhangi bir donanımsal problem olmadığından (en azından ben olmadığını düşünüyorum) ürünü iade etmeniz mümkün değil. (Mağaza müşteri memmuniyeti çerçevesinde iade alırsa ona bişey demem) Önce de dediğim gibi HD5850 ye geçmek size sadece daha az ısı olarak geri döner zaten. Kasa her ne kadar küçük desenizde GTX465 gibi bir kart sığdığına göre hiç değilse mid tower dır diye düşünüyorum.

Sorularımıza cevap verirseniz eksiğiniz nerde, neler yapılması lazım daha net anlaşılacak.

Hocam benim makinam 2 senelik. Bilgisayarım Casper marka. Kasam da aynı şekilde. Ben o kasanın üzerine bu kartı aldım taktım ve dediğim gibi biraz ufak malesef. Resim koyma imkanım yok ancak kendi sitesinden bulduğum bir fotoğrafı ekliyorum. Benim kasam da ufak tefek nüanslar dışında bu boyutlarda..

GTX 465 aşırı ısınıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Bence değiştirmene gerek yok o kartların hepsi yüksek derecede çalışmaya alışkınlar benim kasa içi sıcaklık da 100 dereceyi geçiyor yan kapağı açıyorum 70küsüre düşüyor.

dostum kusura bakma ama şuanki duygularımı başka şekilde ifade edemem benim kasa içi sıcaklığını kafaya takıyordum ben de 47 derece havalar çok ısınınca da 51 filan oluyor.

Origin ID: El_Mukteda

• quote:

quote:

quote:

Üründe herhangi bir donanımsal problem olmadığından (en azından ben olmadığını düşünüyorum) ürünü iade etmeniz mümkün değil. (Mağaza müşteri memmuniyeti çerçevesinde iade alırsa ona bişey demem) Önce de dediğim gibi HD5850 ye geçmek size sadece daha az ısı olarak geri döner zaten. Kasa her ne kadar küçük desenizde GTX465 gibi bir kart sığdığına göre hiç değilse mid tower dır diye düşünüyorum.

Sorularımıza cevap verirseniz eksiğiniz nerde, neler yapılması lazım daha net anlaşılacak.

Hocam benim makinam 2 senelik. Bilgisayarım Casper marka. Kasam da aynı şekilde. Ben o kasanın üzerine bu kartı aldım taktım ve dediğim gibi biraz ufak malesef. Resim koyma imkanım yok ancak kendi sitesinden bulduğum bir fotoğrafı ekliyorum. Benim kasam da ufak tefek nüanslar dışında bu boyutlarda..

GTX 465 aşırı ısınıyor..

hocam sen direk kasayı değiştir. kasa içi sıcaklığın kaç oluyor. bir de ekran kartını o kasadan çıkan psu ile mi kullanıyorsun? yoksa psu yu değiştirdin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

quote:

quote:

GTX 465 aşırı ısınıyor..

hocam sen direk kasayı değiştir. kasa içi sıcaklığın kaç oluyor. bir de ekran kartını o kasadan çıkan psu ile mi kullanıyorsun? yoksa psu yu değiştirdin mi?

Ben psu yu değiştirdim hocam. Geçtiğimiz sene 500W FSP Bluestorm II almıştım. Bu arada cahilliğime verin ama kasa içi sıcaklığı nasıl ölçebilirim ??

• everest cek istersen orada herbir şeyin sıcaklıgı gözükür
    psu yu degistirmekle iyi etmissin ama o kasa da offside onu da değistir derim , iyi havalandırmalı kasa alırsan en az 10 derece farkeder
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • black box 2 diye bir program var ondan da bakabilirsin. kasayı da değiştir derim o kasayı ucuz olduğundan, byron, cbox casper, exper, pro2000 gibi firmaların hepsi kullanıyor. hem kapalı kutu hemde middle towerdan küçük. o kasa bırak havayı suya düşse içine su girmez (waterproof)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.