Şimdi Ara

GTX 260,GTX 285,HD 4890 Sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar başlıktaki kartlara sahip olanlardan ufak bir ricam var.1400*900 çözünürlükte 8*AA ve en ileri detay seviyesinde DX10 modda Resident Evil 5 Benchmark istiyorum.İşlemci en az 4 çekirdekil ve 3.7 GHZ'ye hız aşırtılmış olsun.Bir de kartlar mutlaka default hızlarda olmalı.İşlemcinizin i7,Quad Core yada Phenom 2 olduğunu belirtmenizi de rica ediyorum.

Herkese ilgisinden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 21 Şubat 2010; 16:15:22 >

• Benim cpu 3.0 ghz ı geçemiyor anakart
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Benim cpu 3.0 ghz ı geçemiyor anakart

İşlemci Area1 ve Area2 'de çok etki ediyor.Bu nedenle 3.7 GHZ değerini seçtim.Area 3'te çok etki etmiyor.Ama 3.0 GHZ yine de sonucu düşük çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

-Arkadaşlar başlıktaki kartlara sahip olanlardan ufak bir ricam var.
    -1400*900 çözünürlükte 8*AA ve en ileri detay seviyesinde DX10 modda Resident Evil 5 Benchmark istiyorum.
    -İşlemci en az 4 çekirdeki ve 3.7 GHZ'ye hız aşırtılmış olsun.Bir de kartlar mutlaka default hızlarda olmalı.
    -İşlemcinizin i7,Quad Core yada Phenom 2 olduğunu belirtmenizi de rica ediyorum.

İyiymiş.2.8GHz Quad ve HD4770 var,olmaz mı?Bir de GTX260&HD4890 sahiplerinden test istemişsin fakat Resident Evil 5 1440x900'de söylediğin kartları zorlayabilecek bir oyun değil,1440x900 8xAA tüm ayarlar açık halde oyunu HD4770 ile çok rahat oynadım,eğer düşüncen oynayabilirim&oynayamam sorusuna cevap almaksa cevabım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 21 Şubat 2010; 16:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

-Arkadaşlar başlıktaki kartlara sahip olanlardan ufak bir ricam var.
    -1400*900 çözünürlükte 8*AA ve en ileri detay seviyesinde DX10 modda Resident Evil 5 Benchmark istiyorum.
    -İşlemci en az 4 çekirdeki ve 3.7 GHZ'ye hız aşırtılmış olsun.Bir de kartlar mutlaka default hızlarda olmalı.
    -İşlemcinizin i7,Quad Core yada Phenom 2 olduğunu belirtmenizi de rica ediyorum.

İyiymiş.2.8GHz Quad ve HD4770 var,olmaz mı?Bir de,Resident Evil 5 1440x900'de söylediğin kartları zorlayabilecek bir oyun değil,1440x900 8xAA tüm ayarlar açık halde oyunu HD4770 ile çok rahat oynadım,eğer düşüncen oynayabilirim&oynayamam sorusuna cevap almaksa cevabım bu.

Dostum amacım kartların performans açısından kıyaslanması yada yetip yetmediği değil.Bu oyunda özellikle gözlemleyip sizlerle paylaşmak istediğim fps dalgalanması.Area 3 'te bu çok belirgin.Bu nedenle oyunun hiç zorlamadığı kartları kullanmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 21 Şubat 2010; 16:35:46 >

• kıstas yapmak için düşük cöznürlük
  • GTX 275 var imzamda yazıldığı gibi.

İşlemciyi O.C yapmam.Zaten Turbo Boost 3.2de kullanıyor otomatik.

Kolay gelsin.

Buradan inceleyin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37680576/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37680576

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 21 Şubat 2010; 16:55:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlız hocam düşük çözünürlükte işlemcinin etkısı daha çok buyuyor bunuda dikkate almak gerekır
  • Arkadaşlar;

Eğer yüksek çözünürlükte test yaparsanız kartın alacağı yüksek fps'yi düşürür ve dalgalamayı tam anlamıyla göremezsiniz.Eğer çok düşük çözünürlük kullanırsanız işlemci etkisi fazla olacak.O yüzden gözlem açısından en ideal çözünürlük bence 1400*900.

quote:

GTX 275 var imzamda yazıldığı gibi.

İşlemciyi O.C yapmam.Zaten Turbo Boost 3.2de kullanıyor otomatik.

Kolay gelsin.

Buradan inceleyin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37680576/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37680576

Dostum işlemci o değerde limit oluşturacak.İşlemci limitine takılırsak testin hiçbir anlamı kalmaz.Herkes 4 ghz ve üstü değerlere çıkamaz.Bu nedenle 3.7 GHz uygun olur diye düşündüm.

Arkadaşlar;
    İlave etmek istediğim bir nokta da mutlaka DX10 olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 21 Şubat 2010; 17:07:33 >

• Cpu limit oluşturacak ama yinede bende bir bench koyacağım.
  • quote:

Cpu limit oluşturacak ama yinede bende bir bench koyacağım.

Dostum sen koy yine de.Hatta frapstan benchmark başlar başlamaz fps kaydı yap.Sonra bana gönderirsen memnun olurum o kaydı.Bu arada işlemcin neden çıkmıyor daha üst hızlara.Ram çarpanını oldukça düşürüp denedin mi?Cpu voltajını otomatikte bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 21 Şubat 2010; 18:34:02 >
  • quote:

quote:

Cpu limit oluşturacak ama yinede bende bir bench koyacağım.

Dostum sen koy yine de.Hatta frapstan benchmark başlar başlamaz fps kaydı yap.Sonra bana gönderirsen memnun olurum o kaydı.Bu arada işlemcin neden çıkmıyor daha üst hızlara.Ram çarpanını oldukça düşürüp denedin mi?Cpu voltajını otomatikte bırak.

Ya tam bench bitti alt tab yapıp fraps ı çalıştıracaktım testi tekrarladı iyi mi neyse tekrar yapıyorum ama fraps çalışırken yapacağım skoru etkileyebilir diye düşünüyorum.Anakart 1600 fsb ı geçemediği için cpu da 3.0 ghz ı geçemiyor malum 7,5 çarpanlı.

• quote:

Anakart 1600 fsb ı geçemediği için cpu da 3.0 ghz ı geçemiyor malum 7,5 çarpanlı.

Değiştir hocam şu anakartı.Bir X48 al en azından.
  • 1280x1024 ki 1440x900'e en yakin cozunurluktur bu cozunurlukte 8xaa high, 3.7 ghz phenomII ve default 4870 ile bir test gostermistim ben diger bir basliginda 73.8 cikmis.oc yap dersen 4890imsi bisi olur ama dx10 yariyor ucuncu bolumde mantiksiz bir bicimde.
  • quote:

quote:

Anakart 1600 fsb ı geçemediği için cpu da 3.0 ghz ı geçemiyor malum 7,5 çarpanlı.

Değiştir hocam şu anakartı.Bir X48 al en azından.

Bir ara niyetlendim ama şimdilik pek gerek görmüyorum çünkü quad destekli oyunlarda sorun yok, onun haricindeki oyunlarda bir limit söz konusu sadece, birde oyunlarda quad desteği yaygınlaşacağı için şimdilik dursun dedim fiyatlar iyice düşünce bir p45 falan düşünüyorum.
  • Sistem imzamda, belirtildiği üzere 1440x900 8xAA max detay.

• quote:

Sistem imzamda, belirtildiği üzere 1440x900 8xAA max detay.

Dostum kart default mu?
  • quote:

quote:

Dostum kart default mu?

stok yapmayı unuttum, çünkü default hali oc li olduğundan öylece kaldı, tekrar yapmama gerek var mı zaten cpu limiti var.

• quote:

quote:

quote:

Dostum kart default mu?

stok yapmayı unuttum, çünkü default hali oc li olduğundan öylece kaldı, tekrar yapmama gerek var mı zaten cpu limiti var.

Dostum gerek yok.Kartı GTX 275 kategorisine koyarız.

• 3.7 ghz az olmamış mı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.