Şimdi Ara

GTX 1660 Super + Ryzen 5 1600 Sistem | Satmayı Düşünüyorum, Fiyat Alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, elimde aşağıdaki sistem mevcut. Satmayı düşünüyorum ama piyasa çok dengesiz olduğu için sizden fiyat tavsiyesi almak istiyorum. Sistem sorunsuz çalışıyor, sadece kasa satılacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

*Sistem Özellikleri:*

- İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 (6/12)

- Anakart: Gigabyte A320M-S2H

- RAM: 2x8 GB Apacer Panther DDR4 3000 MHz CL16 (Toplam 16 GB)

- Ekran Kartı: PNY GTX 1660 Super 6 GB

- SSD: PNY CS900 240 GB SATA SSD

- HDD: Seagate ST1000DM010-2EP102 1 TB

- PSU: GamePower 550W 80+ Bronze

- Kasa: Sharkoon TG6 RGB Cam Panel RGB Fanlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam seni formda hep görüyorum ve bilgine güveniyorum. 6 küsuratlı pazarlık payı olan bir ilan açacağım. Teşekkür ederim. Ama evden çalışıyorum ve bilgisayar almadan bu bilgisayarı satamam. 30-40k civarı bir bütçeyle bir bilgisayar almak istiyorum. Sadece kasa satın alacağım. Monitörüm ViewSonic VX2718-PC-MHD. Evde olmadığım için tam detayını bilmiyorum 165hz bir monitör. Bu bütçede alacağım bir kasaya göre monitör zayıf kalır mı? Gerçekten piyasa hakkında ve pc parçaları hakkında çok az bilgim var. Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şuan önerebileceğin bir sistem var mı? Aslında bir iki ay biraz maddi olarak sıkışığım. Kampayalı bir şey varsa riske girebilirim, indirim vs. yoksa oradaki parçalara göz atıp en azından nasıl bir şey kovalayacağımı bilirim.

GTX 1660 Super + Ryzen 5 1600 Sistem | Satmayı Düşünüyorum, Fiyat Alabilir miyim?

Tek tek toplarsan veya firsat denk gelirse 2-3 bin altina 9060xt 16 gb ile de sistem gelir.
    Durumlar sıkısiksa zorlamaya gerek yok duze cikinca 9060xt 16gb ile toplarsin en kotu , 5060ti 16gb muadili sayilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 24 Temmuz 2025; 20:15:13 >

• Ellerine yüreğine sağlık teşekkür ederim. Ama bir sorum daha olacak fotoğraftakiyle linktekiler uyuşmuyor. Sen linkte parçaları değiştirip mi gönderdin?

Evet o sekilde ozellestirceksin

• Biraz araştırdım. Bu paraya 4060 lı sistemler anca geliyor hatta fiyat olarak bu sistemden pahalı olanlar var. Senin attığın görüntüdeki gibi özelleştirilmiş gibi yapıp satın alacağım. Parça halinde alındığında bile çok daha pahalı oluyor açıkcası biraz kuşkulandımda. Sanırım bu ayarda başka bulamam. Tekrar sana teşekkür ederim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.