Şimdi Ara

GTX 1660 Overclock Değerleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
24.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam core cok denemedim bakacagim ancak suan +160 kullanıyorum. Bellek +999'a dayaniyor stabil daha üstünü zaten görmek imkansız herhalde kısıtlanmış deniyor. Ama risk almak istemediğim için +900'e çektim. Core biraz daha bakacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoonBoi

Hocam core cok denemedim bakacagim ancak suan +160 kullanıyorum. Bellek +999'a dayaniyor stabil daha üstünü zaten görmek imkansız herhalde kısıtlanmış deniyor. Ama risk almak istemediğim için +900'e çektim. Core biraz daha bakacağım.
    Çekirdek hızını bende esasında +140 larda kullanıyorum çünkü fps i gerçekten hiç etkilemiyor stabiliteyi bozuyor benim kart +220 ye kadar dayanıyor halbuki tavsiyem o yönde sizede belleğide +950 de kullanıyorum.Zaten bellektede sınır var dediğiniz gibi +1000 e çektiğiniz anda sapıtıyor reset armak zorunda kalıyorsunuz.Çok zorlayacak oyundaysam +999 da kullanıyorum zaten garanti süresince sıkıntı yapsada pek sorun olacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 5 Eylül 2019; 14:0:57 >
  • Aynen dediğiniz gibi bende Core çok bakmadım dediğim gibi hafif hafif arttirdim +160 kadar baktim stabil bıraktım cunku yorumlar Core etkilemiyor diyordu zorlasam dahs üstünü görür ama dokunmayacağım. Bellekte dediğiniz gibi +1000 oldumu bütün sistemler sapıtıyor bilerek sınırlanmış belliki belki sinirlanmasa 11-12Gbps görebilirdik. Dediğim gibi benim bellekler +999 kaldırıyor ama +900 çektim aslinda +999 son değer gibi görünsede değil gibi yani daha üstü var ama sınırlanmış gibi gözüküyor. Yani ben risk almamak icin +900 cektim ama +999'de bile kullansam sorun olacağını sanmıyorum cunku aslinda son degerde degil bellekler sadece daha ustunu kullanmamiz kisitlanmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Zaten power limit açık olan kartlarda 8 pin olmayan yoktur 8 pin olmayan 1660 var mı yahu ?

Alıntıları Göster
    Tdp 130 oldugu icin karistirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belleği +900 yapanların bellek chipi samsung mu cıktı yoksa tüm markalar yapabiliyor mu?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    hepsi micron, hepsi +999 oluyor. Niyeyse hiç biri +1000 olmuyor. oda ilgin. Kimi 990 da takılsa kimi 995 de oda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 5 Eylül 2019; 22:8:36 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ürün bellek seçiyor maalesef Hynix bellekler ile imzamda yer alan değerler de gayet stabil 70 dereceyi geçtiği bir senaryo görmedim. samsung ve micron bellekler ile de aşağı yukarı bu değerlere çıkabilinir diye düşünüyorum. core da artış 200 mhz seviyesinde tutuyor bariz bir kıpırmada olmamak ile birlikte bellekleri 10 ghz de görev yaptığında güncel oyunlarda 10 fps ye kadar artış yaşamak mümkün o.c potansiyeli ciddi bir ekran kartı.
  • Arkadaşlar 75 tl de yeni üyelik indirimi var, 1447 te ye geliyor, 1605 tl yede gaming x modeli var. Sizce hangisini almalıyım?
    yukko.com
    MSI GTX 1660 VENTUS XS 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Geforce Ekran Kartı GTX 1660 VENTUS XS 6G OC
    https://www.yukko.com/msi-gtx-1660-ventus-xs-6gb-gddr5-192bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti-gtx-1660-ventus-xs-6g-oc-v-50146086

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 13 Eylül 2019; 0:24:41 >

• yekzan Y kullanıcısına yanıt
    Gaming X modelinin devre kartında kullanılan bileşenler ve soğutma sistemi Ventus'a göre daha kalitelidir. Ventus'ta fanlar sürekli çalışırken Gaming X'te 60 derecenin altında çalışmaz. Ayrıca yeni nesil fan yaprakları kullanıldığı için daha az ses çıkarır. Bu yüzden Gaming X modelini almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Arkadaşlar 75 tl de yeni üyelik indirimi var, 1447 te ye geliyor, 1605 tl yede gaming x modeli var. Sizce hangisini almalıyım?
    https://www.yukko.com/msi-gtx-1660-ventus-xs-6gb-gddr5-192bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti-gtx-1660-ventus-xs-6g-oc-v-50146086
    1660 Gaming X kullanıyorum kart oyunlarda ısınmıyor :) 62-63 derece üstünü daha görmedim en yoğun en yüksek grafiklerde bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 13 Eylül 2019; 12:18:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar...
  • Konu yukarı çıksın rx590+550w psu yerine aynı paraya 1660+450w psu alınabilir ve oc ile daha iyi performans alınıyo gördüğüm kadarıyla.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Stock hızlarda rx590 ın burun farkıyla önünde olduğunu düşünürsek overclock yapıldığında performans etkisi göz artı dahi edilemez yer yer amd cephesinde vega56 seviyesine geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Stock hızlarda rx590 ın burun farkıyla önünde olduğunu düşünürsek overclock yapıldığında performans etkisi göz artı dahi edilemez yer yer amd cephesinde vega56 seviyesine geliyor.
    Bu kart overclock ile hertürlü ardına bile bakmadan yürür.
    Kartın bu potansiyalini göz ardı edemeyiz.
  • Bişey danışmak istiyorum
    Rx570 ekran kartı kullanmaktayım
    Mönitorum g-sync özelligini desteklemekte ve 165hz
    Cs go pubg vs oyunlari oynuyorum 1660 alıp g-sync özelligini açmak cs go ve diger oyunlarda işime yarar mı ?
    İ5 9400f islemci kullanmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

Bişey danışmak istiyorum
    Rx570 ekran kartı kullanmaktayım
    Mönitorum g-sync özelligini desteklemekte ve 165hz
    Cs go pubg vs oyunlari oynuyorum 1660 alıp g-sync özelligini açmak cs go ve diger oyunlarda işime yarar mı ?
    İ5 9400f islemci kullanmaktayım.
    Yarar ama size gereksizde gelebilir 165 hz in hakkını almak istiyorsanız mantıklı.Bir de g-sync varmış imkan varsa neden olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Yarar ama size gereksizde gelebilir 165 hz in hakkını almak istiyorsanız mantıklı.Bir de g-sync varmış imkan varsa neden olmasın.

Alıntıları Göster
    Bende bunu düşünüyorum hocam daha iyi bi performans alır mıyım derdindeyim
    Peki hangi marka önerirsiniz
    Asus Msi kararsızım
    500 W kaynagım var Ti almama gerek var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.