Şimdi Ara

Gtx 1080 ve 1070 Tam olarak nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kartları gördüğümde bende çoğunuz gibi çok heyecanlanmıştım, sonuçta adamlar 379 dolara(1070) şu anki en güçlü tek gpu kartı geçeceklerini iddia ediyorlar. Onun dışında 1080 zaten 2k canavarı. Ama sonradan bir şey fark ettim de, arkadaşlar bu kartlar ortaya yeni ne koyuyorlar ki, şimdi Titan X 350 dolar olsa tam olarak aynı şey olmayacak mıydı, valla sizi bilmem ama güç tüketiminin 250 watt'tan 150 watt'a inmesi beni hiç ilgilendirmiyor, bu kartları alan adam faturada 2-3 Tl fazla ödemeyi göze alır zaten. Tam olarak 16nm ne verdi bize açıklayabilir misiniz. Teknik olarak hala her oyunda 4k ultra 60 fps veren bir kart yok. E ne anladım o zaman ben bu "yeni nesil"den. AMD de böyle yaparsa vay halimize. Ben alt seviye ile ilgilendiğim için benim için iyi aslında fiyatların düşmesi, yakında 800 Tl civarında R9 390 görebileceğimize inanıyorum(AMD piyasada kalmak istiyorsa) ve bu hoş ancak üst seviye anlamına çok da bir gelişme görmüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerding_Gamers -- 10 Mayıs 2016; 16:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı güç kaynağıyla daha yeni oyunları aynı fps ile oynayabiliyorsun .

İşlemci ve anakart gibi diğer parçaları daha fazla ısıtmıyorsun.

Eski kartı da ihtiyacı olan birine sattığın için o kişi son 15 yıldır oynayamadığı oyunları oynayabiliyor.

Faturada 3-5 TL az ödüyorsun, 2 yıl sonra kartla işin bittiğinde 120 TL birikmiş oluyor, ekran kartının bir üst modelini alabiliyorsun.

Nvidia tarafındaysan kartın artık sürücüler tarafından eskitilmiyor. GTX 500 - 600 serisi kartlar ya sürücü nedeniyle yanıyor ya da yeni oyunlarda optimizasyon yapılırken bu kartlar düşünülmüyor.

Amd tarafındaysan ilk sürücü güncellemeleri senin kartın için geliyor. Zaten amd ile oyun açamamak için kartın dinozor olması gerekiyor. HD6000 serisi dinozor mesela. HD5000 serisi fosil. HD4000 serisi de magma tabakası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.