Şimdi Ara

Gtx 1070 1440 p disinda ekran ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sistem toplayacgim da 1070 dusunuyorum daha onceki sistemimde 24 inc 1ms asus full hd gaming monitor kullandim 970 ile simdi ise 1070 alip ilk etapta monitore cok fiyat veremeyecegim 720p bir monitor yada dusuk inc 1080p bir monitorde 1070 in performansi nasil olur bakktigim kadari ile 1070 e 1440p monitor oneriliyor tesekkurler simdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1070'in hakkı 1080P 144 Hz'dir.

2K çok kaçar.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Msi tarafindan onerilen olarak 1440p diyor ama daha dusuk cozunurlukte iyi performans vermez mi

• lordhas kullanıcısına yanıt
    monitörün çözünürlüğünün düştüğü zaman ekran kartının daha az performans vereceğini size düşündüren şey nedir doğru orantı yada düzmantık mı
    istersen git 1024x768 tüplü monitör kullan bişey değişmez oyunlar kasmas istediğin gibi oynarsın (tabi o monitör için aktif dönüştürücü alman gerekebilir )
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Technopat in testlerinde izledigimde cozunurluk dustukce fps artmiyor bazi oyunlarda 1440p ye cok yakin bazi oyunlarda 1440p altinda ayni fps alamazsinjz gibi soyleniyor eskiden desigin gibi 970 de iyi monitore gecmeden once 1024×768 oynuyordum fps e dikkat etmedim ama sorun yasamiyordum

• 1070 = 1080p 144hz yada 2k
    Bu işlerin kartı bu.
    merak etme bi sıkıntı olmaz,techopat videolarına fazla takılma oyundan oyunada değişir
    bende gta v var mesela low da 60 fps alıyom yüksek ayarlada 50 fps alıyom ,normalde lowda 100 fps felan almam lazım ama bazı oyunlarda kartı zorlamazsan çok yüksek fps alamıyorsun yada oyunda fps sınırı felan oluyor
    bu senın kartının daha düşük performans vereceği anlamına felan gelmez yanı sıkıntısız şekilde yüksek fps ile oyunlarını oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 660 Tİ Ekran Kartı hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Onu anladim hocam ama ben alternatif daha dusuk cozunurluk ve hz bir monitor de olur onu merak ediyorum

• Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Umarim oyle olur ilk etapta dusuk monitor alip yuksek fps de oyun oynamaya devam etmek istiyorum sonrasinda para durumuna gore 144 hz e gecebilirim

• 1080p 60hz için biraz fazla gelir 1070. Fakat bütçen varsa kart on numara beş yıldız. Alırsın sonradan monitör eklersin.
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 970 li sistemmi sattim 1070 e gecis yaparim anladigim kadari ile ilk etapta dusuk cozunurluk monitor ile sorun olmaz

BENQ XL2411Z ideal tam o kartın hakkı
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Mutlaka oyledir hocam 😀 ama benim sordugum onlarin disinda bir monitordu 😊

1440p çok fazla kaçacaktır 1070 için. 144Hz 1080P Monitör onun hakkıdır. G-Sync özelliği olmayanların içinde de bu konuda kral XL2411Z o yüzden onu önerdim.
  • Şu Technopat denilen sitenin ne forumunu takip edin ne de videolarını izleyin.
    Yanlış yanlış bilgiler veriyorlar.
    Yok 1070 1080p için çok üst bir kartmış performans vermezmiş onun hakkı 2K 4K falanmış.
    1070 dediğin kart 1080p'de 144'ü çoğu oyunda veremiyor.
    2 yıl sonra 70 fps aralığında gezecek.
    Yani alınır 1080p için 1070.
    Saçmalıklara inanmayın..
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.Şu an 60 fps nin altında kaldığım oyunlar var zaman zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzdeki oyunlarda yani 2016 yılına çıkan oyunlarda 1080p için fazla gibi durmakta ama 2k için güzel sonuçlar vermektedir.Gtx 1070 ileriye dönük çok güçlü 1080p kartıdır ve tam anlamı ile 2k ekran kartı değildir.1 yıl sonra 2k fazla gelmeye başlayacaktır.Onun için ileriye dönük son çıkan en güçlü 1080p kartı olmuştur bundan sonra gelecek kartların çoğu en az tam anlamı ile 2k kartı olacaktır.
    Teşekkürler dostum iyi demistin oyunlar çok gelişiyor ileride 2k bir oyun çok fazla yorabilir kartı o zaman için 1080p tam ideali olabilir doğru tahmin

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler yani uygun ben dusuk Inc de bir 1080 monitör alayim ilk başta tekrardan teşekkürler herkese

Katılıyorum bende aktif olarak 290x kullanıyorum ilk cıktıgı zaman 1440p kartı diyorlardı bakın bugun hala 1080p ile rahatca kullanıyoruz. Lafın özeti 1440p dedikleri 2-3 sene sonrada 1080p oynatıyor dolayısı ile ileriye donuk olarak 1070 almakta fayda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.