Şimdi Ara

GTX 1060 6GB mı yoksa RX580 8GB mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Uzun süredir gtx 1050ti kullanıyordum ve yakın zamanda elimden çıkardım. Şimdi 2. El ilanlarında göz gezdirirken 2 kart arasında kaldım. RX580 dx12 performansıyla gözümü dolduruyor fakat nvidia’nın yazılımlarını çok aktif şekilde kullanıyordum. (Ansel ve Shadowplay) Çok kararsız kaldım. Sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Edit: 144 hz hem freesync hem de g-sync destekli monitörüm var .

Edit 2: An itibariyle MSI GTX 1060 GAMING X PLUS modelini kasamda kullanmaktayım Nvidia’nın yazılımlarından vazgeçmek istemedim
    GTX 1060 6GB mı yoksa RX580 8GB mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafasibulananzenci -- 11 Eylül 2019; 14:4:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer Nvidia yazılımlarını hala kullanacağım dersen 1060'ı al fakat performans açısından RX 580 daha önde iki kartta üzmez seni tabi.
  • Bilgilendirme : Daha önce amd kart kullanmadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Edit : forumda AMD’lerin sürücüleri yüzünden çoğu hatayla karşılaşmış insanların konularını görünce gittikçe rx580’den soğumaya başladım. Ekranda çizgiler, renk sorunları, wattman hataları. Ben 1050ti kullanırken çıkan her güncellemeyi yüklerdim. Böyle sorunlar çıkacaksa düşük performansa göz yumarak 1060 almayı tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafasibulananzenci

2. Edit : forumda AMD’lerin sürücüleri yüzünden çoğu hatayla karşılaşmış insanların konularını görünce gittikçe rx580’den soğumaya başladım. Ekranda çizgiler, renk sorunları, wattman hataları. Ben 1050ti kullanırken çıkan her güncellemeyi yüklerdim. Böyle sorunlar çıkacaksa düşük performansa göz yumarak 1060 almayı tercih ederim
    Bahsettiğin sorunlar sadece çeyrek tasarım harikası asus'ta var. 4 tane rx kart kullandım (sapphire ve msi) hiç böyle sorunlar yaşamadım.
  • Şuan 2 kart arasında kaldım. Birisi Evga GTX 1060 SuperClocked 6GB ve Gigabyte G1 Rx580 8GB. Forumda hem övüp hem yeren o kadar çok insan var ki karar vermek çok zor

• Kafasibulananzenci kullanıcısına yanıt
    Sappire rx 590 kullanıyorum pulse modeli suan sinerjide çok uygun bende sinerjiden aldım

Hiçbir hata almadım kaya gibi kart ama biraz ısınıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Sappire rx 590 kullanıyorum pulse modeli suan sinerjide çok uygun bende sinerjiden aldım

Hiçbir hata almadım kaya gibi kart ama biraz ısınıyor
    Isınmadan kastınız nedir ? +80 derece mi

• Kafasibulananzenci kullanıcısına yanıt
    Kasam çok eski fan 1 tane var kartım biraz ısınıyor ölçmedim oyunda ama normal boşta 44 derece filan çalısması oyunda bakmadım baktıgım zaman konuyu editlerim

• Msi armor rx580 8gb kullanıyorum 2 yıldır hiç problem yaşamadım, rx580 varken 1060 alınmaz bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Performans bekliyorsanız RX580, kalite istiyorsanız 1060.

Ben hep Nvidia ürünlerini AMD'ye göre kalite açısından daha başarılı buldum. Örneğin AMD ekran kartlarının güç tüketim değerleri eş değer Nvidia kartlarına göre daha fazla. Hatta NVIDIA'nın 1650 modeli PSU'dan ek güç bağlantısına ihtiyaç duymadan yüksek performans sunabiliyor. AMD ile ilgili yaşanan sıkıntıların ana sebebi bence yüksek güç tüketimlerinden kaynaklanıyor. Ama bu, "AMD Kullanırsanız sorun yaşarsınız" anlamına gelmemeli. Bunları bir RX570 ekran kartı kullanıcısı olarak söylüyorum. Kartımdan da oldukça memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAGG -- 7 Eylül 2019; 22:39:22 >
  • 1660 al bari 1060 alacağına 1660 OC yaparak güzelcene kullanabilirsin çok kolay OC oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 7 Eylül 2019; 22:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

1660 al bari 1060 alacağına 1660 OC yaparak güzelcene kullanabilirsin çok kolay OC oluyor
    1660 2. El bulabilirsem 1060 yerine onu alırım tatbiki

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Undervolt yap voltajı -80 e çek afterburnerden

• Undervoltaj yapmak performans düşürmez mi

• Sapphire rx 590 alabilirsiniz 1 ay bekleyin hepsiburadada indirim oluyor 2 gün önce 1440 tl idi .
    msi armor serilerinden uzakdurun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4minorkinq

Sapphire rx 590 alabilirsiniz 1 ay bekleyin hepsiburadada indirim oluyor 2 gün önce 1440 tl idi .
    msi armor serilerinden uzakdurun yeter
    Armor serisinde ne gibi sorunlar var hocam

• Yerinde olsam rx 580 bakmazdım bile yüksek güç tüketimi bi yana fanları sesli calışmakta soğutmak için yüksek rpm de dönmekteler

• quote:

Orijinalden alıntı: C-Webb

Yerinde olsam rx 580 bakmazdım bile yüksek güç tüketimi bi yana fanları sesli calışmakta soğutmak için yüksek rpm de dönmekteler
    Şuanlık güç kaynağım 500w. Güç kaynağımın iyi olduğunu düşünüyorum. Ses konusunda rahatsız olmam büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.