Şimdi Ara

GTX 1060 6GB Battlefield 1 %55 GPU kullanımı sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitörün hz degerinden daha yuksek fps, gecikmeyi azaltiyor.
    Diger oyunlarda ornegin COD serisinde vsync acmak sorun cikarmiyor. Fakat CS GO' da ozellikle fare tepkisi yavasliyor.
    +150 FPS ile oynayinca daha rekabetci oynaniyor.
    Eskiden vsync ile oynuyordum, simdi fast sync ile oynuyorun. Cok ciddi fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 19 Ağustos 2018; 1:37:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multimetre

Monitörün hz degerinden daha yuksek fps, gecikmeyi azaltiyor.
    Diger oyunlarda ornegin COD serisinde vsync acmak sorun cikarmiyor. Fakat CS GO' da ozellikle fare tepkisi yavasliyor.
    +150 FPS ile oynayinca daha rekabetci oynaniyor.
    Eskiden vsync ile oynuyordum, simdi fast sync ile oynuyorun. Cok ciddi fark var.
    Yani HZ değerim 75 olsa da yüksek FPS avantaj sağlıyor fakat yırtılmalara sebep oluyor, akıcı bir oyun için 144hz monitör şart? Özellikle CS-GO'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekilBey

Yani HZ değerim 75 olsa da yüksek FPS avantaj sağlıyor fakat yırtılmalara sebep oluyor, akıcı bir oyun için 144hz monitör şart? Özellikle CS-GO'da?

144 Hz monitor, saniye basina daha fazla kare gosterebildigi icin, goruntu akiciliginda fark olacaktir.
    CS:GO' yu fast sync ile oynarsaniz, hem kare sayisi yuksek (gecikme dusuk) olur, hem de yirtilma olmaz.
    Oyundaki dikey esitleme ile ilgili ayari kapatin. Daha sonra Nvidia denetim masasindan csgo.exe yi bulup, dikey esitleme ayarini hizli olarak ayarlarsiniz.
    AMD kartiniz varsa bu ayar enhanced sync olarak geciyor.

• quote:

quote:

144 Hz monitor, saniye basina daha fazla kare gosterebildigi icin, goruntu akiciliginda fark olacaktir.
    CS:GO' yu fast sync ile oynarsaniz, hem kare sayisi yuksek (gecikme dusuk) olur, hem de yirtilma olmaz.
    Oyundaki dikey esitleme ile ilgili ayari kapatin. Daha sonra Nvidia denetim masasindan csgo.exe yi bulup, dikey esitleme ayarini hizli olarak ayarlarsiniz.

Alıntıları Göster
    3D ayarlarının yönetilmesi kısmında CS-GO seçiliyordu şimdi seçilmiyor, ekle dediğimde nvidia kapanıyor?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu ayarı hızlı yaptığım zaman ne değişecek hocam, bilmediğimden soruyorum?

• Cs go tarzi online oyunlarda monitorünuz 60hz de olsa aldiğıniz fps'nin fazla olması önemli.Bunu ancak oynayanlar bilir. Silah tepkimesinden ,zıplamasina , oyunun akışkanliğina kadar farki hissediyorsunuz.Kendimden örnek vermem gerekirse eskiden cod2 oynarke 60hz monitorumde fps göstergesi 333 buluyordu. 60fpsde zıplayamadıgim mekanlara 333 fps de zıpliyordum. :) Bu sadece bir ornek. Bizzat oynaya lar bu farki fazlasıyla hissediyor. Bunlar küçük ayrıntı gibi duruyor ancak online oynayanlar acısindan önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Cs go tarzi online oyunlarda monitorünuz 60hz de olsa aldiğıniz fps'nin fazla olması önemli.Bunu ancak oynayanlar bilir. Silah tepkimesinden ,zıplamasina , oyunun akışkanliğina kadar farki hissediyorsunuz.Kendimden örnek vermem gerekirse eskiden cod2 oynarke 60hz monitorumde fps göstergesi 333 buluyordu. 60fpsde zıplayamadıgim mekanlara 333 fps de zıpliyordum. :) Bu sadece bir ornek. Bizzat oynaya lar bu farki fazlasıyla hissediyor. Bunlar küçük ayrıntı gibi duruyor ancak online oynayanlar acısindan önemli.
    Yani FPS yüksek olması iyidir diyorsunuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9AF08D056

Hocam ben soyleyeyim sana fps isterse 500 olsun monitorun 60hz ise saniyede 60kare gorursun.144hz monitor ve 144+fps aliyorsan maksimum gorebilecegin akicilikta oynarsin.Bazi kisiler 144hz 165hz farkini bile gorebildiklerini iddia ediyorlar ama sayisi cok cok cok azdir bu kisilerin.

Fps 60 aliyorsan ve monitorun 60hz ise csgo cok yavas oynarsin.Fpsyi arttirirsan akicilik artmaya baslar ama bu seferde ekrandaki tearing canini sikar.
    Yanlış bilgi oyunun Framerate'nin yüksek olması sadece Monitör'de yansımaz.

Oyunun scriptleri, animasyonlarıda daha hızlı çalışır ve bu farkı sen oyunda çok rahat hissedersin. Profesyonel oyuncular boşuna 1000FPS oynamak için uğraşmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 21 Ağustos 2018; 14:44:36 >
  • Sen beni engellemedin mi hala.Engellesene kardesim beni
    Sana solucek en ufak bir kelimem yok donanim konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AF08D056 -- 21 Ağustos 2018; 14:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9AF08D056

Sen beni engellemedin mi hala.Engellesene kardesim beni
    Sana solucek en ufak bir kelimem yok donanim konusunda.
    İnsanlara yanlış bilgi vermeden araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Framerate ne olduğunu senden öğrenicek değilim her framerate uygun çalışabilsin diye kod yazmıyoruz boşa.
  • Sen once alinti yaptigin mesaji okumayi ogren.Ondan sonra bos bos konus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AF08D056 -- 21 Ağustos 2018; 15:9:19 >
  • quote:

Bu ayarı hızlı yaptığım zaman ne değişecek hocam, bilmediğimden soruyorum?

Hizli yaptiginizda, oyunu fast sync ile oynayacaksiniz.
    Dusuk gecikme, 0 (sifir) yirtilma olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 21 Ağustos 2018; 19:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Yanlış bilgi oyunun Framerate'nin yüksek olması sadece Monitör'de yansımaz.

Oyunun scriptleri, animasyonlarıda daha hızlı çalışır ve bu farkı sen oyunda çok rahat hissedersin. Profesyonel oyuncular boşuna 1000FPS oynamak için uğraşmıyor.

Alıntıları Göster
    Yalnız CS-GO'da tüm pro oyuncular fps_max 300 ayarıyla oynuyor, üstünü istemiyor.

Bu arada NVIDIA Denetım Masası ayarlarını değiştiriyorum fakat kaydolmuyor, CS-GO program ayarlarına ekliyorum, eklenmiyor uygulamada bir sıkıntı var, nasıl düzeltirim?

• quote:

Yalnız CS-GO'da tüm pro oyuncular fps_max 300 ayarıyla oynuyor, üstünü istemiyor.

Bu arada NVIDIA Denetım Masası ayarlarını değiştiriyorum fakat kaydolmuyor, CS-GO program ayarlarına ekliyorum, eklenmiyor uygulamada bir sıkıntı var, nasıl düzeltirim?

Alıntıları Göster
    300'den sonra sapıtıyordur ondan olabilir fps limiti.

2. soruna bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 21 Ağustos 2018; 20:24:9 >
  • Ben bu 60hz monitorde 60+ fps gereksiz tarikatını anlayamıyorum. 1 saat vsync kapalı csgo oynayın ardından bu delikanlıyı bi açın bakalım nasıl bir fark oluyor.

• 8700k + 8gb 3000 mhz ve rx vega 56 1024x768 düşük ayarlarda 300-400 arası fps alıyorum.. Dual channel ram ile bu 500e kadar çıkıyor.. ama bende single channel ram.. Tabi bende 240 hz monitor var cs go da çok fark ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

8700k + 8gb 3000 mhz ve rx vega 56 1024x768 düşük ayarlarda 300-400 arası fps alıyorum.. Dual channel ram ile bu 500e kadar çıkıyor.. ama bende single channel ram.. Tabi bende 240 hz monitor var cs go da çok fark ediyor..
    Hocam sanırım benim BIOS'da bir sıkıntı var eski sürüm olduğu için. Şimdi güncelledim oyunu deneyeceğim tekrar.
  • BIOS güncellemesi yaptım, ekran kartı güncelleme geldi onu da yaptım, fakat FPS sorunum düzelmedi. Ani düşüşler yaşıyorum.
  • quote:

BIOS güncellemesi yaptım, ekran kartı güncelleme geldi onu da yaptım, fakat FPS sorunum düzelmedi. Ani düşüşler yaşıyorum.
    Cs-Go ping değerlerin nedir? Ani ping dalgalanmarıda fps'ye etki ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cor3

Cs-Go ping değerlerin nedir? Ani ping dalgalanmarıda fps'ye etki ediyor..

Alıntıları Göster
    85 110 arası.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.