Şimdi Ara

GTX 1050Ti ile GTX 1050 arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
47.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı alacagım. ama bu ikisi arasındaki farkı anlamadım. ti biraz daha pahalı.Eğer çok farkediyosa ve iyise onu alacagım almışken. Nedir bu ti muhabbeti ?

Bu arada sormuşken şunuda sorayım; işlemcim AMD FX-6300 . GTX 1050 4 GB (VEYA Tİ) darboğaz yapar mı ? Teşekkürler.

• gtx 1050 ti ezer kardeşim fark var ama öyle cok da değil . 8 - 10 fps arası normalde Tİ modeli max 700 tl olması gerekirken su an cok pahalı 900 lere varıyor fiyatı . Şu an ti fiyatına 1050 satıyorlar 1050 le normalde 450 500 tl civarı olması gerekiyor. Yani şu an alınmaz pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Yovyov

gtx 1050 ti ezer kardeşim fark var ama öyle cok da değil . 8 - 10 fps arası normalde Tİ modeli max 700 tl olması gerekirken su an cok pahalı 900 lere varıyor fiyatı . Şu an ti fiyatına 1050 satıyorlar 1050 le normalde 450 500 tl civarı olması gerekiyor. Yani şu an alınmaz pahalı.

hocam burda 760 lira

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

uygun degıl mı ?

• ti daha performanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

quote:

Orijinalden alıntı: Burak Yovyov

gtx 1050 ti ezer kardeşim fark var ama öyle cok da değil . 8 - 10 fps arası normalde Tİ modeli max 700 tl olması gerekirken su an cok pahalı 900 lere varıyor fiyatı . Şu an ti fiyatına 1050 satıyorlar 1050 le normalde 450 500 tl civarı olması gerekiyor. Yani şu an alınmaz pahalı.

hocam burda 760 lira
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

uygun degıl mı ?

Hayır değil normal fiyat olsa o kartın edeceği 640 tl falan .Piyasa kötüleşmeden öyleydi. eski fiyatları gibi olsa 720 tl gibi bir fiyata MSI gaming x 4 gb gtx 1050 ti alabilirdin. Yani cok daha iyi sogutmalı falan . Biraz bekle derim fiyatlar eski haline dönene kadar.

eskiden 720 tl olan kart şimdi ne kadar bir bak istersen.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-ti-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yovyov -- 29 Ağustos 2017; 14:57:54 >

• Ti bariz performanslı. Farkeder. Zorlayıcı ti alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    Aralarında performans farkı var ve masaüstü modellerde bildiğim düz 1050 nin 4gb versiyonu yok, yani 1050 ler 2gb, Ti ler ise 4gb lar v.s.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeniz yetiyorsa 1050 Tİ alın
  • Ti %14 daha performansli ama %50 daha pahali. 550tlye 1050 bulunuyorken 800-850 liraya 1050ti bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce arastirsaydin zotac 1050 ti modelini 620tlye aldim vatandan.Arada bir kdv indirimleri oluyor takip et.

• Fark var ama çokca fiyat farkı var, Performansa gelince az fark var ama yeni nesil gidip Ti olanını alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Fark var ama çokca fiyat farkı var, Performansa gelince az fark var ama yeni nesil gidip Ti olanını alıyor.

hocam açıkçası millet alıyor diye almalıyım gibi bir huyum yok. ikisinin arasında kalmamın tek sebebi ram farkı. biri 2 gb biri 4 gb . 2gb gidip alsam sorun cıkartır mı bana oyunlarda acaba ? cs go , lol , h1z1, gta5 ve pubg gibi oyunlar. Pubg biraz yuksek istiyor onda low yada mediumda oynatsada yeter açıkcası.
  • registermy kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatı iyimiş cidden ama ben MSI almak istiyorum. Çok önerdiler, alacaksan MSI modelinden al dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

Aralarında performans farkı var ve masaüstü modellerde bildiğim düz 1050 nin 4gb versiyonu yok, yani 1050 ler 2gb, Ti ler ise 4gb lar v.s.

işte hocam bende buyuzden arada kaldım. 300 lira gibi fiyat farkı var tek farkı biri 4 gb ram diğeri 2 gb ram. Şimdi gider 2 gb alırım ama oyunlarda sorun cıkartır mı yada 1-2 sene sonra degıstırmem gerekır mı ? hep burda takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Fark var ama çokca fiyat farkı var, Performansa gelince az fark var ama yeni nesil gidip Ti olanını alıyor.

hocam açıkçası millet alıyor diye almalıyım gibi bir huyum yok. ikisinin arasında kalmamın tek sebebi ram farkı. biri 2 gb biri 4 gb . 2gb gidip alsam sorun cıkartır mı bana oyunlarda acaba ? cs go , lol , h1z1, gta5 ve pubg gibi oyunlar. Pubg biraz yuksek istiyor onda low yada mediumda oynatsada yeter açıkcası.

iki kartda günü kurtarmalık kart yani gelecek yıllarda iyi ooyunları yüksek ayarlarda oynatmıyacaksa iki kartda oynatmaz ben olsam gtx 1050 alır yetmediğindede başka bişe alırdım ha dersinki ben gtx 1070 vega 56 alacam ona tamam derim

Piyasananın en fuzili gereksiz pahalı kartı 1050 ti dir ama en çok satılanıda bu ucuza alan adamada lafım yok 600 500 tl ye ama sen kalk 900 tl ye al sora kalk deki benim kartım 450 tl lik gtx 1050 den daha iyi yani allah zeka vermiş kullanmak gerekiyor.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    cok haklısın valla her cumlenı haklısın dıye okudum. Fiyat farkını performansıyla kapatacagını düşünmüyorum Ti nin. GTX 1050 2 GB alıyorum. Sanırım beni 1-2 yıl götürür.GTA 6 cıktıgında oynatırsa sürpriz olur açıkcası :D
    Ti nin farkı sadece bellekle sınırlı değil fakat arada 300TL fark varsada o farka değecek performansı yok.
  • Şöyle örnek verelim;

Sistem: Fx 6300 + Gtx 1050 Ti 4Gb
    Oyun: Battlefield 1
    Ayarlar: 1080P - Medium
    Fps: 60-70 arası

--------------------------------------------------

Sistem: Fx 6300 + Gtx 1050 2Gb
    Oyun: Battlefield 1
    Ayarlar: 1080P - Medium
    Fps: 40-50 arası

** Sonuçlar haritalara ve kişi sayısına göre farklılık gösterebilir.

Galax GeForce GTX1050Ti EX OC 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (50IQH8DVN6EC)- 714,51 TL.

Yukarıdaki kart 6pin güç konnektörlü model. İsterseniz karta biraz oc ta yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 30 Ağustos 2017; 2:17:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bu fiyat bandındaki ürünlerde çok bir fark olmuyor açikcasi marka olarak.Ha bi 1070 1080 deseydin markalar daha fazla fark ediyor gerek tasarim gerek fps konusunda.Tasarim lazim dersen msi al ama param cebimde kalsin dersen zotac galax gibi markalar da alabilirsin aralarinda 2-3 fps fark var msi gaming x modeli ile.

• Düz 1050 ile 1050Ti arasında kesinlikle değecek bir fark var. 4GB VRam'i de +'sı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.