Şimdi Ara

gtx 1050 ti sorunsalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    550W yeterli gelecektir rx 470 e hocam.Bir sıkıntı cikarmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

550W yeterli gelecektir rx 470 e hocam.Bir sıkıntı cikarmaz.

tek kanaldan 38A istiyor falan dediler 470 için. o yüzden işkillendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Herkes Öneriyordu Birde Siz Araştırın İstersenizhttp://www.sinerji.gen.tr/viewsonic-vx2263smhl-215-2ms-hdmi-1920x1080-pmu71425

Aman bu siteden uzak durun, hersey satana kadar urunu sattiktan sonra ulasamazsiniz.ayrica hep defolu urunler satiyorlar.14 gun iade kuralini da tanimiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers87

quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

quote:

Orijinalden alıntı: lakers87

konuyu acan arkadasla ayni kartlari dusunuyoruz hangisini secmeliyim arkadslar gercekten kafam karisti ek guc baglantisi olmamasi bariz bir sorun olarak yansir mi kullanana degilse rx 460 i tercih edecem . ne guzel buraya bakana kadar karar vermistim msi alacaktim

benim aklımda şuan çift fanlı zotac var. sakın rx 460 alma üzülürsün.

Kardeşim benim işlemci amd phenom II X4 955 processor 3.2 ghz darboğaz yapar mı yapmazsa senin dediğin çift fanlı zotac alacam

Hocam islemcin hiç fena değil. Yerimde olsam 1050 ti alırım.

Rami 2x4 veya 2x8 yapmanda yarar var. Ekran kartinida mutlaka 4 gb al.

• IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    Ben Sıkıntı Yaşamadım

• weros W kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi daha netleşti. Haklısınız tavsiyenize uyacağım. Bir teknoloji ürünü, diğerlerinden bariz fazla ucuz ise bu işte birşey vardır :)

Arada kalmamın nedeni de o ekran kartı 630 TL.. İade fişi 860 TL olacak :)) Başka birşey daha alırım (Ram vb) diye düşündüğümden arada kaldım :))

Hepsiburada'nın çağrı merkezinde (Callpex) çalışmıştım. Çok büyük bir yer olduğu için iade veya değişim işlemlerinde sıkıntı yaşanıyordu. Aylardır iadelerini alamayan insanlar vardı. Tabi bu 4-5 yıl öncesi. O yüzden güvenmiyorum. Tabi bu durum kişiden kişiye değişir ben de n11.com'u beğeniyorum.

Artık hangi kartları alacağım konusunda fikir sahibiyim. İade işlemlerim bitsin bakacaz artık. Tavsiyeniz ve ilginize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Ben Sıkıntı Yaşamadım

O gif ne oyle? Hele onu bi acikla yalan mi soyluyoruz?

• lakers87 L kullanıcısına yanıt
    Yani adamlar da çok gereksiz.

Orta segmentte ekran kartı için yüksek watt psu istiyorlar. Gidiyorsun bir de PSU alıyorsun. Aradan bir buçuk yıl geçiyor. Bir ekran kartı yapıyorlar neymiş efendim anakarta takacaksın.

Yahu tamam yapıyorsun da bari seçenek koyun kardeşim. Güç kaynağı alacak bütçesi olmayanlar anakarta takılan modeli alır. İyi bir güç kaynağına sahip olanlar da ekran kartında güç girişi olan modelini alır. Bu neyin diktesi ? Neyin faşizmi ? :))

O yüzden bu modeli alacağımhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1050ti-strix-gaming-gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html#genel-bakis

Eğer Zotac versiyonunda güç girişi varsa onu da alabilirim. Maksimum bütçeniz 650 isehttp://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1050-ti-oc-edition-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-2-ekran-karti.html Bunu alın. Ama tabi incelemelere testlere bakın yine de çünkü ben bile karar değiştirebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.