Şimdi Ara

gtx 1050 ti sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sapphire Rx470 Nitro+ Hocam Kendim Kullanıyorum Kullanmadığım Şeyi Başkasına Onermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozua O kullanıcısına yanıt
    Rx 470 genel anlamda daha başarılı olsada witcher ve tomb raider da gtx kartları daha iyi. 1050 ti witcher 3te 1080p ultrada 37 fps ile oynatiyor.

Karsilastirma videolari, incelemeleri nette yeterince var. Bakin ve son karari siz verin. O fiyata en mantikli gpu rx 470.

• Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü biliyorum.

Sizce oyun için ips mi tn panel mi?

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Hardcore Oyuncu Değilseniz Pek Farketmez Hocam Düşük Ms'li Olsun Yeter
    renkten ziyade benim monitörü koyacağım yer güneş ışığını fena alıyor ve bunu ekranı görünmez yapıyor. ips alsam bunun etkisini azaltır mı?
    Hayır

Mat Ekran Alacaksınız VP228TE Mat ekran az parlama yapar ıps le tn ile alakalı degil
  • Anladim, eyvallah.

Çok teşekkür ederim ama bütçemi aşıyor :)

İade fişi alacağım için cimrileşmeye başladım :) İade fişim 870 TL tutarında olacak... 600 küsür TL ye gtx 1050 ti alacağım. Üzerine başka birşey alacağım.

Yalnız bugün gözüme aynı kartın mini modeli battı. Onun fiyatı 580 TL kadar. Benim kasa büyük önceki ekran kartım sağolsun 3 fanlıydı. Kasanın için biraz geniş fazla ısınmaz. Gerçi 3 fanlı ekran kartım pervanesi yüzde 70 dönme hızında, 88 dereceye çıkıyordu :) Bu mini modeli önerir misiniz ? OC falan yapmam. Ama aaa kategorisinde açık dünya vb oyunlar oynuyoru...
    Haklısınız o kart daha iyi ama gtx 1050 ti test sonuçlarına göre fiyatına göre verdiği performans daha yüksek.

Burada aklımı karıştıran şu değerler. Memory bandwith bit değeri ile mi alakalı ?.. Ama benim aklımı asıl çelen şu teraflops değerler. Baya bir fark var.

Ben bu yüzden incelemelere güvenemiyorum. Yani madem bu kadar fark var nasıl puanları yakın ? Acaba NVDİA kayırılıyor mu ? Çünkü şu değerler arasında çok fark var. Yoksa bu değerler ayrıca çizim, grafik vb programlar için mi daha önemli ?

gtx 1050 ti sorunsalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozua -- 16 Aralık 2016; 11:0:9 >

Hocam Zaten Normal 1050ti'da Bile Ek Güç Girişi Bulunmaması Zaten Başlı Başına Bir Sorun. Minide Çok Büyük Performans Sorunu.

O zaman mini almıyorum hocam.

1050 ti'ye iyice yaklaştım ama biraz daha inceleyeceğim desteğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca kasamda ekstra fan da yok. Şimdi mini alırsam fan da alacağım. Bu ikisine vereceğim paraya çift fanlısını almak daha makul geldi.
  • msi gtx 1050 ti oc almayın bence, deneme şansım olmuştu
    1- güç girişi yok
    2- fanlar boşta durmuyor
    3- fanlar gürültülü çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 16 Aralık 2016; 11:30:42 >
    Aynen Hocam. Tabiki En Mantıklısı RX470

• weros W kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Cevabınız için teşekkür ederim.

Güç girişi yok derken power supp'a uygun değil mi ? Onu anlamadım. Bende xıgmatek 700 watt war.

Fanlar boşta durmuyor derken yüzde 20'de çalışmıyor mu ? Düşük devirde çalışmıyorsa o sesi gerçekten çekemem.

Fan gürültüsü derken yüksek devirdeki gürültüden bahsediyorsanız benim önceki r9 280x'den faha gürültülü olmayacağı için sorun olmaz.

Ama fanlar boşta durmuyor kısmını biraz açarsanız sevinirim. Merak ettim şimdi :(
    güç girişi yok, direk anakarta takıp çalıştırıyorsunuz eski kartlar gibi

düşük devirde bile kötü kasa fanları gibi sesli çalışıyor. sesin sebebi rpm hızı değil, fan adi
    yeni kartlarda, gaming kartlarda 55-60 dereceye kadar kartın fanları çalışmaz. masaüstündeyken falan duyulmaz ses, bunda öyle değil hep çalışıyordu
    msi gaming x 1050 tavsiye ederim msi oc serisi yerine
    Onun yerine msi 4gb gtx1050 ti gamıng x bakabilirsiniz ek guc girişi var 60 dereceden sonra fanlar çalışıyor ve sessiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +şimdi gördüm witcher 3'de 1080p'de very high zor 1050 ti ile. high bile 50 fps, rx 470'e kadar çıkmanızı tavsiye ederim bütçe zorlayarak (ideali 60 fps olarak baz aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 16 Aralık 2016; 13:24:33 >
    Hocam son olarak şuna cevap verirseniz yeterli :)

fan boştayken gürültülü çalışıyorsa zaten tercih etmeyeceğim. Sanırım nedeni psu'ya takmamak.
    Ben kart alacağım diye psu yeniledim. Boşuna almış olmak istemem. Yine de eğer fanı sessiz çalışan yani boştayken
    düşük devirde çalışan kart varsa bakabilirim.

Bir de bu güç kaynağı sorunu üreticiden üreticiye değişiyor mu ? Yani evga veya zotac gibi ?

FPS çok muhim değil yani şöyle mühim değil; Zaten her halikarda alacağım kartın fps değeri r9 280x'den iyi olacaksa sorun değil :)

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1060-mini-edition-gddr5-3gb-192bit-nvidia-geforce-ekran-karti.html#genel-bakis

Şu iki modelden birisini tercih edeceğim. gtx 1060'da fan problemi yoksa onu alacağım. Diğerine 30 tl fark ödememek ikinci planda.

Ultrada 37 fps degerlerini goruyor 1050 ti ile.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.