Şimdi Ara

gtx 1050 ti sorunsalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bir de bu incelemede karta sessiz demiş.. Yani bu modelde fan sorunu yok diyebilir miyiz ?
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    FPS benim için ikinci planda şu anda.

Ben tv ve filmleri, dizileri izlediğimde veya nette gezerken, o ekran kartının boşta ve sessiz olması lazım sorun burada :)
  • Onu vermeyen kart firması yok zaten hepsinin kendine özgü yazılımları ve kart üzerinde istediğiniz ayarlamaları yapabildiğiniz.
    Asus GPU Tweak2 benzeri.
    Ucuz olanı alın fark etse etse 2-3 FPS fark eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 16 Aralık 2016; 14:18:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel Yazılımdan bahsetmiyorum MSI kartların O.C. daha çok elverişli oldugundan bahsediyorum bunun en önemli sebeplerinden biri özel fan tasarımı ve kullanılan sogutucu plaka
    Ucuz Olanı alın fark etse etse 2-3 Fps fark eder degil olay mesala evga nın 1000 serisi kartlarında VRM modülü dogrudan sogutulmadıgı için mosfet yanıyor ve ekran kartı kullanılmaz hale geliyor yani burda firmaların kartlarını önerirken kafadan önermiyoruz
    Ek Olarak bazı ismi lazım olmayan firmalar var ekran kartı üreten kartları bozulunca garantiye yolluyorsunuz sıkıntı çıkartıyolar ugraşıp duruyorsunuz o firmaların forumda bolca konusu mevcut teknik bölümüne girerseniz görürsünüz
  • Attığın taş ürküttüğün kuşa değiyor mu olay bu kadar basit. Birçok firma bakır boru ile gpu soğutmasını kullanıyor günümüzde bunu zaten almadan kutular da görmek mümkün.
    Aldığın performans ile fiyat ne derece orantılı ben bundan bahsediyorum gidip bugün Low profil GTX 1050Tİ ile Gamingx arasında öyle insanı hayrete düşürecek birşey bulamazsın. O yüzden bütçesine en uygun olan kartı alsın MSI ın low profil çözümleri mevcut onlarada bakabilir illa MSI, MSI diyorsunuz ya.

• konuyu acan arkadasla ayni kartlari dusunuyoruz hangisini secmeliyim arkadslar gercekten kafam karisti ek guc baglantisi olmamasi bariz bir sorun olarak yansir mi kullanana degilse rx 460 i tercih edecem . ne guzel buraya bakana kadar karar vermistim msi alacaktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Ultrada 37 fps degerlerini goruyor 1050 ti ile.

Siz hangi kartı aldınız ?
  • ozua O kullanıcısına yanıt
    güç kaynağı ile ilgili sıkıntıyla neyden bahsettiniz anlamadım açıkcası, boşta çalışma nedeni de fan teknolojisiyle alakalıdır diye düşünüyorum.

1050ti ile 1060 arasında dağlar var hocam. zotac'ın modelleri hakkında kullanmadığım için bir bilgim yok. msi oc serisini tavsiye etmiyorum sadece.
  • weros W kullanıcısına yanıt
    gaming kartlarda 55-60 dereceye kadar kartın fanları çalışmaz. masaüstündeyken falan duyulmaz ses, bunda öyle değil hep çalışıyordu

Yani acaba sizin kartta mı sorun vardı onu anlamadım. 3 sene önce aldığım powercolor'da bile fan düşük devirde ses çıkarmıyordu...

Ayrıca incelemede de kartın az ses çıkardığını söylemişler. Ama siz de bizzat kullanmışsınız .En iyisi başka zotac modeline yönelmek.
  • İlla Msı demiyorum aradan sıvışmaya çalışmayın he bakır boru tamam degil olay vrm sogutmalar gibi başka detaylarda var MSI olabilir Asus Olabilir Galax olabilir ama evga gibi Vrm sogutmasını beceremeyen cayır cayır kartları yanan ve teknik servisi berbat olan firmalardan uzak durulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 16 Aralık 2016; 18:3:56 >
  • Aradan sıvışmak nedir ya şaka mısın sen ?
    Her marka bazı serilerinde sorunlar yaşayabiliyor ben bu markaların avukatı değilim. 1000 serisinde Evganın eğer bahsettiğin gibi bir sorunı varsa tutup Evgaya soğutmayı beceremiyor diyemeyiz, bir markayı kötülemeye yetmez elinde ki veri 900 serisi ve öncesinde GTX serisinde en sevilen markaların başında gelen bir firma EVGA.
    Zotac'ın 900 serisinde sorunlu modelleri vardı, Sapphire in Nitro+ öncesi soğutma problemleri vardı bunlar değişebilir.
    Benim söylediğimin içeriğini bırakıp saldırıya geçiyorsun birde komik bir üslubla. 75 TDP değerinde ki bir kartın 3 fanlısını, 2 fanlısını, tek fanlısını alsan ne değişecek fark cidden 100-150 lira mı programdan ayarlanıyor diyorsun gaming app veya afterburner ikisin de olupda diğer firmalarda olmayan birşey yok. Uyanmanı öneririm.
    Attığın taş ürküttüğün kuşa değer mi alacak arkadaş bunun hesabını yapar istediğini alır. Öyle OC ile mucize beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozua

quote:

Ultrada 37 fps degerlerini goruyor 1050 ti ile.

Siz hangi kartı aldınız ?

henüz almadım. 37 fpsyi asus strix ile görüyor. dh anasayfasında incelemesi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers87

konuyu acan arkadasla ayni kartlari dusunuyoruz hangisini secmeliyim arkadslar gercekten kafam karisti ek guc baglantisi olmamasi bariz bir sorun olarak yansir mi kullanana degilse rx 460 i tercih edecem . ne guzel buraya bakana kadar karar vermistim msi alacaktim

benim aklımda şuan çift fanlı zotac var. sakın rx 460 alma üzülürsün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lakers87

konuyu acan arkadasla ayni kartlari dusunuyoruz hangisini secmeliyim arkadslar gercekten kafam karisti ek guc baglantisi olmamasi bariz bir sorun olarak yansir mi kullanana degilse rx 460 i tercih edecem . ne guzel buraya bakana kadar karar vermistim msi alacaktim

benim aklımda şuan çift fanlı zotac var. sakın rx 460 alma üzülürsün.

Kardeşim benim işlemci amd phenom II X4 955 processor 3.2 ghz darboğaz yapar mı yapmazsa senin dediğin çift fanlı zotac alacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha ekleyin Rx 470 alin hocam, uzmez.Psunuz nedir bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 16 Aralık 2016; 19:16:54 >
  • ozua O kullanıcısına yanıt
    lakers87 L kullanıcısına yanıt
    hepsiburada'da 1050ti oc alabilirsiniz hocam. bizzat şahsen kendiniz deneyip, beğenmediniğizde keyfinize göre 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz sonra istediğiniz yerden alırsınız. bu kadar arada kalmaya gerek yok
    çift fanlı gaming kartlara göre (asus strix, evga sc, msi gaming x) fanlar kalitesiz kasa fanı gibi sesliydiler ve boşta bile çalışıyorlardı. düşük devirde de kötü ses geliyordu
    sessiz denilen inceleme neye göre sessiz kime göre sessiz. dbi değerleri nedir, inceleme ne kadar sağlıklı bilemiyorum.
    3 sene önce aldığınız powercolorun sesini de bilemem. benim karşılaştırdığım güncel çift fanlı oyun kartları

• Ben kimseye saldırmıyorum yazdım gerçekler
  • Benim işlemci rx 460 la zor kurtarır darboğazı rx 470 çok üst seviye hocam benim bütçe zaten en fazla 650:))) psu 500 watt vatanda şu aralar güzel fiyata 1050 ti modelleri var sitelere bakmaktan gözlerim yoruldu ne zor bişeymiş bu parça değiştirme işi bazen pc konusunda cahil oldugum günleri özlüyorum:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers87 -- 16 Aralık 2016; 19:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Biraz daha ekleyin Rx 470 alin hocam, uzmez.Psunuz nedir bu arada ?

xilence xp550 hocam.

550 watt
    12V1 18A
    12V2 20A

@lakers87 kardeşim senin işlemciyi merak ettim, incelicem ama şuan meşgulüm. gece sen hatırlat bana
  • Galiba hatlarda bi karışıklık oldu ban diyon zannettim sana hatırlatırım hocam görüşlerini bekliyorum:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.