Şimdi Ara

GTX 1050 Tİ ile GTA 5 de 20 FPS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar GTX 1050 Tİ sahibiyim daha önce oyunun korsanında da bu sorunu yaşıyordum dün orjinal olarak satın aldım aynı sorun devam ediyor. En düşük ayarda 30 40 fps alırken en yüksek ayarda 20 30 fps alıyorum sizce sorun nedir sistemim şu şekilde lütfen yarım edin 90 tl mi çöpe atmak istemiyorum

MSI GTX 1050 Tİ 4 GB
    i7 2600
    8 GB Ram
    Gigabyte H61M-D2-B3 Anakart

• Oyun grafik ayarlarının fotoğrafını koymalısın.
  • Oyun grafik ayarları haricinde oyundaki cpu-gpu kullanımlarınıda görürsek sağlıklı bir yorum yapılabilir.
  • Sistemin gayet yeterli 1080p de neredeyse her ayarı ultrA high yapıp 30-35fps nin altına düşmezsin.

Driver vs gibi yazılımsal bir sorunun olması muhtemel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer oyunlarda performansı nasıl bilgisayarın.
  • yazılımlarınız güncelmi acaba?
  • Öncelikle Nvidia'nın sitesine girip oradan kartınız ile uyumlu olan en güncel yazılımı indirin (Bilgisayarınızda yüklü olan GeForce Experience üzerinden güncelleme önermiyorum )daha sonra kurmaya başlayın ama kurarken hızlı kur değil özel kurulum seçeneğini seçip kurun. Size temiz kurulum diye bir seçenekte sunacak onu seçin. Tüm ayarlar silinecek bilginiz olsun.

Bu kurma işleminden sonra oyunu açıp bakın. Nvidia ekran kartının güncellemeleri nedense düşük fps olayına sebep olabilmekte ve bunun tek çözümü temiz kurulum yapmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 970 3.5 SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gta5 ve diger güncel oyunların hepsinde 8 gb ram yetmiyor siz bi maı afterburner da kaç gb ram yesigine bak ultrada pagefile ile birlikte bide steamda 2 saat süreyi geçtiyse oynaman iadede edemiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.