Şimdi Ara

GTX 1050 GTA 5 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İ3 3240 3.4 GHz
    MSI GTX 1050 128 bit 2 GB
    4 GB DDR3 1333 MHz RAM
    ECS H61H2-MV Anakart

GTA V'de ilk soygun görevini ortalama 90 FPS ile bitirdim (High-Very High ayarlarda). Ama oyunun sonraki görevine gelince özellikle araba kullanırken 20 ve 50 FPS arasında oynuyor ama ani düşüşler gerçekten insanı sinirlendiriyor. Ekran kartım HD 7350 idi, GTX 1050'yi yeni mi aldım. Bu sisteme yaramadı mı bu ekran kartı acaba? RAM'den dolayı da olabilir diye düşünüyorum, yaza doğru bir 4 GB daha RAM eklesem faydasını görür müyüm? Şimdiden teşekkürler.

Edit: En korktuğum şey darboğaz. Ekran kartını almadan önce buraya ve başka forumlara sorduğumda darboğaz yapmaz dediler. Umarım sebep işlemci değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerlamarel -- 5 Nisan 2017; 0:24:20 >

• Yok mu hiç yardım edebilecek :(
  • Ram yüzünden hocam en az 6 olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun minimum 8gb bellekle akıcı bir şekilde oynanabiliyor, aşağıdaki videoda 4gb vs 8gb denenmiş.

Direk link :https://www.youtube.com/watch?v=psbjA6cGFkM

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    rahatlattınız beni hocam ram alacağım çünkü. işlemciden değilse sıkıntı yok o zaman. çok teşekkür ederim
  • Islemcin optimum değil ama iş görecek seviyede.

Sıkıntı tamamen ramden kaynakli. 4 gb 1333mhz ram al rahatina bak.

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Evet hocam mayıs da rami 8 yapicam inşallah. Sıkıntının işlemciden olmadığına sevindim :D iyi değil işlemcim ama az buçuk idare ediyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim oyun en düşük ayarlarda bile 4 GB belleği mutlaka geçiyor 100 mb bile geçse takılma yapıyor rami 8 yaparak bende akıcı oynamistim zamanında :)

• En çok ram darboğaz yapıyor o sistemde. Sonra İşlemci.

• ben de bunu yeni aldım.

GTX 1050 GTA 5 Kasma SorunuGTX 1050 GTA 5 Kasma Sorunu

Değerleri şu şekilde çıkıyor.

GTX 1050 GTA 5 Kasma Sorunu

rise of tomb raider yükledim görüntü güzel akıcı başka oyunlarda da denemeyi düşünüyorum vakit buldukça. kart güzel yalnız dikkatimi şu çekti zotac gtx 1070 amp 1080 amp extreme de boştayken sistem kartın fanları hiç dönmüyordu sadece oyunun ayarlarını ultraya getirince çalışıyordu. bu gtx 1050 de boşta masaüstü varken bile dönüyor sebebini anlamadım ses olayı yok dönüyor ama hiç ses gelmiyor.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Ram 8 yapsak gözle görülür değişiklik olur mu yani en azından droplar biter mi?

• ben ilk sistemi kurduğumda 4gb tı oyun bildiğin kare kare ilerliyordu sanki oyun değilde fotoğraf albümü açmışım da tek tek bakıyormuşum gibiydi 16gb ram aldım şu an sorun yok oyunlarda o problem olmuyor. sanırım ram yetmiyordu. ama bu dediğim oyunu 16gb ram aldıktan sonra kurup denemedim. benim tahminim ram yetmiyordu. sonra kartı satıp yeni ekran kartları aldım.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Güzel açıklama hocam teşekkürler

• Rahatlatır ama tam çare olmaz. İ7 +16GB ram +iyi ekran kartı (1070 ve üzeri) olmadığı sürece Gta V droplar devam eder. Ama donanım gücü arttıkça droplar daha az ve daha az hissedilir olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 5 Nisan 2017; 18:55:20 >
  • Ram'i 8 yap cayır cayır oynarsın çok ciddi fark olur kartınız gta'yı açamayacak bir kart değil bu günlerde 8 gb ram standart oldu hatta yavaş yavaş 16 standartlaşıyor

• kangalsucuk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Benim kızdığım nokta şu, ekran kartı almadan önce burada ve başka birkaç forumda nerede sorsam darboğaz olmaz sen rahat ol dediler. Şimdi niye drop oluyor diyorum millet darboğaz diyor. Çıldırmamak elde mi? Inşallah ram kaynaklıdır çünkü şuan işlemci ve anakart alacak durumda değilim malesef. Ama yaza doğru kesin ram alacağım.

• Benimde bilgisayarda kasma oluyordu GTA 5 oynarken

sistem i5 4. Nesil Haswell işlemci Gtx750 ekran kartı ve 4 GB ram vardı harddiski değiştirip SSD takınca donmalar falan sona erdi. Benim önerim ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncsrc35 -- 5 Nisan 2017; 19:24:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.