Şimdi Ara

GTÜ mü , Ege mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben bu sene 21255 sıralama yaptım ve bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Aklımda gebze vardı evim yakın olduğu için fakat telegram grubundaki birkaç arkadaşla konuştum ve üniversite 2,3 gibi kesinlikle dersten kafalarını kaldıramadıklarını ve çok aşırı çalıştıklarını söyledi.Açıkçası bu biraz gözümü korkuttu.Çok kararsız kaldlım. 21255 ile Ege yazılır mı, tavsiyeleriniz varsa başka üniversite olarak onları da alabilirim.

• Egenin bu sene yükseleceğini düşünüyorum. Sıralamanıza yazık olmaz bence hocam böyle bir düşünceniz varsa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeye git knk hergun pompa
  • Sıralamaya yazık olması değilde,Gtü'nin çok artısı var fakat çok zor ve 4 senede bitireceğim muamma.Ege ile arasındaki eğitim farkını bilmiyorum açıkçası.Bu sabah telegramdaki arkadaşlarda konuşana kadar GTÜ'yü düşünüyordum fakat çok zor olması itti.
  • Jakerkane-99 J kullanıcısına yanıt
    Ege bilgisayar mühendisliginde 2. Sınıfa gecmiş biri olarak egitim kalitesi gayet iyi, algoritma projeleri felan verimli oluyor. Gebzenin egitimi nasıldır bilmem lakin egenin yazılım konusundaki egitimi gayet iyi bence. Zorlanma olayına gelirsek mat 1 ve mat 2 dersleri zor oluyor ilk sene ama diger dersleri ortalama üstü bir çalışma ile rahat bir şekilde BA,AA getirebilirsiniz

• GTÜNE GIRMEYI TERCIH EDERIM

• Ege iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ gelir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Ege
  • Ege. Ben senden bıle daha cok farkla ege yazmıstım 13bın falan gerımdeydı sıralaması cok memnunum kararımdan onerırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 8 Ağustos 2020; 16:4:21 >
  • Gtü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egede ege dışından gelen hoca yok... nasıl ege taviseye ediyorsunuz elemana...
  • gtü bilgisayar iyi bölüm ancak forumdakilerin dediği gibi HeRKeS 100K MaAş aMaRiGa aKıNSoFT ePıL aMaZoN NeHRi mQ gibi bi durum yok
  • Gtü yaz Hacettepe den sonra en iyi okul

• çok iyi eğitim için GTÜ , orta eğitim ve eğlence ortamı için ege.
  • Eğitim olarak aralarında çok büyük bir fark var mı peki? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • Daha önce GTÜ demiştin
  • Egeden mezun olduktan sonra iş bulmak kolay mı ? Gebzede böyle bir sorunun olmadığını okumuştum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.