Şimdi Ara

MÜLKİYE Mİ HACETTEPE Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıralamam 28k...uluslararası ilişkiler bölümü sizce hangisinde okunur...mülkiye ingilizce değil(biraz ironik)ama puanı daha yüksek...hacettepe ingilizce...sizce hangisi daha iyidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurizmm

Tarihi ilgilendiren çoğu bölümlere mülkiye de okunur diyorlar ama bilmiyorum
    Ben olsam hacettepe de okurdum
    Mülkiye zaten bir ekol ama ingilizce olmaması çok garip...

• hocam bırakın uluslararası ilişkileri hukuk bile okunmaz o okulda.sizi direkt kpss kursu gibi dışişleri sınavına hazırlıyorlarmış.zaten ingilizce olmaması ayrı bir skandal.kampüs yok.hacettepe çok daha iyidir emin olun.

Orijinalden alıntı: kantian

hocam bırakın uluslararası ilişkileri hukuk bile okunmaz o okulda.sizi direkt kpss kursu gibi dışişleri sınavına hazırlıyorlarmış.zaten ingilizce olmaması ayrı bir skandal.kampüs yok.hacettepe çok daha iyidir emin olun.
    mülkiyenin amacı zaten devlete kamu görevlisi yetiştirmek...o yönden kpssde çok avantajlı oluyorlar...bir nevi 4 yıllık kpss kursu gibi..
    Daha Fazla Göster
  • upppppp

Orijinalden alıntı: jevole

mülkiye mezunlarınun büyük çoğunluğu kpssde dış işleri bakanlığının sınavlarında avantajlı. hacettepe daha özel sektör için gibi
    ben de öyle düşünüyorum...devlette çalışmak istemiyorum ama mezun olana kadar neler değişir bilmiyorum...bir de artık öğretim dili ingilizce olmayan bölümde okumak pek cazip gelmiyor...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.