Şimdi Ara

GTR Evolution™ (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
19.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

• Bu HDR mod en çok Evolution'da belirgin/etkili oluyor, diğer oyunlarda bu kadar belli olmuyor sanki.
  • Aklıma gelmişken Evolution'da günün zaman ayarı yok di mi,mesela akşam üstü yada gece yarışı yapamıyoruz değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Aklıma gelmişken Evolution'da günün zaman ayarı yok di mi,mesela akşam üstü yada gece yarışı yapamıyoruz değilmi?

maalesef o olay yok hocam.o konuda gtr2 ve gt legends tek kaldılar...
  • quote:

Bu HDR mod en çok Evolution'da belirgin/etkili oluyor, diğer oyunlarda bu kadar belli olmuyor sanki.

GTR 2'de de kendini iyi hissettiriyor.
  • GTR evo'da deniyorum, bazı parkurlarda fps yarıyarıya düşüyor. Mesela macau'da.

EK: Bendeki bu yarıyarıya fps düşüşünün sebebi, işlemcimin eski olmasıda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 17 Eylül 2008; 13:28:58 >
  • Arkadaşlar bugün itibariyle BMW M3 Challenge modu GTR Evo için çıkmış durumda. Steam kullanıcıları modu yükledikten sonra yükledikleri yerde modun oluşturduğu GameData ve UIData klasörlerini orijinal klasörlerin üzerine kopyalayıp modu çalışır hale getirebilirler. Modu aşağıdaki linkten çekebilirsiniz.

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=12929
  • gtr evo da gtr2 gibi mousla kontrol varmı mouse steering vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

gtr evo da gtr2 gibi mousla kontrol varmı mouse steering vs

yok hocam...
  • gtr2 için çıkan hdr mod gibi gtr evoya çıkan hdr modada ayar lazım ama daha hafif.mesela renkler çok cıvıklaşıyor ve kokpit içi bulanık.dış kameradan görüntü iyi ama benim gibi devamlı olarak kokpitten oynayanlar için kokpit içi bulanık duruyor ve gözleri rahatsız ediyor.buna ayar yapabilecek arkadaş varsa güzel olur.evo_tr bu işi biliyordu belki el atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 17 Eylül 2008; 15:00:40 >
  • Zaman bulunca o enbseries.ini dosyasıyla oynıcam bir ara güzel bi ayar tutturursam paylaşırım mutlaka.
  • @solaytekin
    Yukardaki ssler hangi hdr modundan açılışta GTA San Andreas yazandan mı yoksa başka mod mu buldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

mokko ne kadar yarış oyunu varsa kurmuşsun maşallah..Need for speed yada grid gibi oyunları bizim arkadaşlar yarış oyunu sanıyorlar..Grid kadar saçma bir yarış oyunu görmedim ban basmışlar parlaklığı basmışlar her yer sapsarı gökyüzü bile sapsarı bence öyle aman aman bir grafiğide yoktu (inanmayan lemans a çıkabilir ağaçlar falan rezaletti) ..gerçek yarış oyunları rFactor ve modları race07 gtr2 ve herhalde budur..daha oynamadım..Yarış oyunu gerçekçi olacak duvaya yasla dön son tura 15. gir birinci bitir böyle saçma şeyler olmayacak..Neyse ne kadar söylesek yine boş siz devam edin need for speed türü oyunlarda takılmaya..

woaww oyunda formula3000 modunda kasktaki dış yüzeyi sürücü çıkarıp attı üzerindeki su damlaları gitti..hep görmek istediğim bir özellik idi..birde kasklı hali çok daha gerçekçi oluyor bu yarış oyunlarında..seçenek olarak mutlaka verilmeli..

Her yarış oyunu simulasyon olmak zorunda değilki, simulayonlarda alışma süreci uzun sürer, herkezin bu kadar vakti olmayabilir, adam oyuna girip 1-2 saat eğlenip çıkmak isteyecektir ama simulasyonların ayar bölümünde bile nerdeyse o kadar vakit harcanıyor. piyasanın arcade yarış oyunlarınada ihtiyacı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 17 Eylül 2008; 20:58:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

mokko ne kadar yarış oyunu varsa kurmuşsun maşallah..Need for speed yada grid gibi oyunları bizim arkadaşlar yarış oyunu sanıyorlar..Grid kadar saçma bir yarış oyunu görmedim ban basmışlar parlaklığı basmışlar her yer sapsarı gökyüzü bile sapsarı bence öyle aman aman bir grafiğide yoktu (inanmayan lemans a çıkabilir ağaçlar falan rezaletti) ..gerçek yarış oyunları rFactor ve modları race07 gtr2 ve herhalde budur..daha oynamadım..Yarış oyunu gerçekçi olacak duvaya yasla dön son tura 15. gir birinci bitir böyle saçma şeyler olmayacak..Neyse ne kadar söylesek yine boş siz devam edin need for speed türü oyunlarda takılmaya..

woaww oyunda formula3000 modunda kasktaki dış yüzeyi sürücü çıkarıp attı üzerindeki su damlaları gitti..hep görmek istediğim bir özellik idi..birde kasklı hali çok daha gerçekçi oluyor bu yarış oyunlarında..seçenek olarak mutlaka verilmeli..

Her yarış oyunu simulasyon olmak zorunda değilki, simulayonlarda alışma süreci uzun sürer, herkezin bu kadar vakti olmayabilir, adam oyuna girip 1-2 saat eğlenip çıkmak isteyecektir ama simulasyonların ayar bölümünde bile nerdeyse o kadar vakit harcanıyor. piyasanın arcade yarış oyunlarınada ihtiyacı var.

+1. Doğru söze ne denir ki başka?

@Gunware: Zevkler ve renkler sana bir çağrışım yapıyor mu bilemem ama isteyen dilediğini oynar, bunun eleştirilecek bir tarafı yok! Burada tartıştığımız oyun da GTR Evo, Grid falan değil. Onun ayrı bir tartışma konusu var zaten. Konu kirliliğine gerek yok.

• @ solaytekin seninde kartın hd 3870 miş. Bende de aynı kart var oyun hdr ve 4xaa ile rahat oynanıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

@ solaytekin seninde kartın hd 3870 miş. Bende de aynı kart var oyun hdr ve 4xaa ile rahat oynanıyormu?

hocam sadece shadow medium diğer bütün ayarlar aa sıda dahil full olarak oynuyorum.seninde sistem güzel çok rahat hdr de dahil full olarak oynarsın
  • oyunun fizikleri gtr2 ye hiç benzemiyor bence biraz daha arcade e kaymış fiziksel olarak. gtr2 den sonra biraz yavan geldi açıkçası alışamadım bi türlü gtr2 forever
  • quote:

oyunun fizikleri gtr2 ye hiç benzemiyor bence biraz daha arcade e kaymış fiziksel olarak. gtr2 den sonra biraz yavan geldi açıkçası alışamadım bi türlü gtr2 forever

Menude arcade racing var diye oyun arcade mi oldu
    Merak ettim nasıl arcade olarak değerlendirdin oyunu,fiziklerin nesi yavan geldi cidden merak ettim.
  • quote:

quote:

oyunun fizikleri gtr2 ye hiç benzemiyor bence biraz daha arcade e kaymış fiziksel olarak. gtr2 den sonra biraz yavan geldi açıkçası alışamadım bi türlü gtr2 forever

Menude arcade racing var diye oyun arcade mi oldu
    Merak ettim nasıl arcade olarak değerlendirdin oyunu,fiziklerin nesi yavan geldi cidden merak ettim.

yok canım ondan deil . daha onu denemedim ama az sonra denicem. ama aracın yolda gidişi bile çok farklı geldi bana. sanki sürekli yolun üzerinde kayıyor yani 4 lastik aynı anda kayıyo. gtr2 de kendimi daha ayağı yere basar hissediyordum.realis ayarlarındandır demeyin . sadece abs açık oynuyorum. ha bi de bu arada yanlış anlaşılma olmasın oyun kesinlikle arcade deil. ama nasıl açıklayacaımı bilemedim işte. yani demek istediim gtr2 bana daha gerçekçi tepkiler veriyormuş gibi geldi

• Bence açıklayamadığın şey senin GTR2 ye çok alışmandan kaynaklanıyor,söyleyip de açıklayamadığın şeyi bende mesela rFactor oynayıp sonra GTR'a döndüğümde yaşıyorum gibi.Ama ben sadece bir simulasyona bağlı kalmayıp sık sık hepsini oynadığımdan hiç birinin diğerinden kalır yanı olmadığını söylerim.Keza Evolution'ı da modlayan aynı grup GTR2'yi yapanlarla bu oyunda da üzerine birşeyler katmışlardır mutlaka neden daha basit yapsınlarki.Basit derken baştan savma yapsınlar.Zaten bence de öyle ben Evolution' ı beğendim,bunu söylerken de objektif olduğumu düşünüyorum tüm simuleleri oynayan biri olarak.Çıkıcak modları sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.