Şimdi Ara

GTR Evolution™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
19.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aldığım SS'ler 1024*768 çözünürlükte Shadow: medium, diğer ayarlar en üst seviyede, DX9 ile alındı.
  • indirmeye deger mi bu oyun ?
  • Elindeki oyunlara bağlı. GTR, GTR2, GT Legends, Race 07, Race WTCC varsa değmez. rFactor varsa belki gafik için değer.
    Bunun yerine ya rFactor, ya da GTR2 edin bence.
  • Torrentte 7.30 GB gösteriyor oyunu. Oyunun RAce 07 ve onun üstüne ek bir paket olarak hazırlanacağını duymuştum, oyunun büyüklüğü de bunu doğruluyor sanırım. Grafik açısından umutlanmak isterdim ama yorumlara bakılırsa indirdikten sonra kendini en fazla 1 saat oynatacak gibi duruyor. Bakalım yarın sonucu ve ss'leri aktarırım artık.
  • Oyun berbat indirip yüklemeyin bile ben yükledim şimdi siliyorum GRID Varken sakın yüklemeyin en babası şu an grid zaten grafikler hikaye olmuş
  • İndirmeye değer mi
  • Race oynamamış olanlar için indirmeye değer ama hala GTR2 oynayanlar varsa indirmesinler (ne buluyolarsa miladı dolmuş oyundan Race de simbin'in oyunu GTR'de)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kule_Net

Oyun berbat indirip yüklemeyin bile ben yükledim şimdi siliyorum GRID Varken sakın yüklemeyin en babası şu an grid zaten grafikler hikaye olmuş

ne alaka grid arcade gtr ise simülasyon oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Race oynamamış olanlar için indirmeye değer ama hala GTR2 oynayanlar varsa indirmesinler (ne buluyolarsa miladı dolmuş oyundan Race de simbin'in oyunu GTR'de)

miladı dolmuş oyun dediğin gtr2 mi race07 mi anlaşılmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

Race oynamamış olanlar için indirmeye değer ama hala GTR2 oynayanlar varsa indirmesinler (ne buluyolarsa miladı dolmuş oyundan Race de simbin'in oyunu GTR'de)

GTR2 tabiki Race 07 ile hemen hemen aynı sürüş sistemi(GTR Evo'da araçlarda büyük ölçüde aynı) olduğu için daha eskimiş grafikleri olan GTR2 neden hala oynanıyor anlayamıyorum ikisi de aynı yapımcının

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

GTR2 tabiki Race 07 ile hemen hemen aynı sürüş sistemi(GTR Evo'da araçlarda büyük ölçüde aynı) olduğu için daha eskimiş grafikleri olan GTR2 neden hala oynanıyor anlayamıyorum ikisi de aynı yapımcının

race07 nin miladı dolar ama gtr2 nin miladı dolmaz çünkü gtr2 üzerine mod yapılabiliyor.gtr2 benzeri yapılmazsa daha uzun yıllar oynanabilecek bir oyun olacaktır.

race07 openwhell sınıfı araçlarda olmasına karşın gtr2 gibi hızlı araçlara sahip olmadığından,fizik olarak bana göre gtr2 karşısında biraz zayıf kaldığından ve daha kolay olduğundan tutulmadı.

grafikler konusunda seninle aynı fikirde değilim.gtr2 ve gtr2 f1 topiclerine bakarsan belki fikrin değişir...

• yok arkadaşlar bu evo dan ben zevk alamadım.10 dk oynadım daha olmuyor.GTR 2 daha zevkli bence
  • simülasyon oyunlarını sevenler rahatlıkla indirebilirler.race07 nin ek paketi olmuş gtr sınıfı araçları eklemişler.grafiklerde hemen hemen aynı gibi.kokpit içi grafiklerinin gtr2 den iyi olmasını bekliyordum ama maalesef.fizik sanki biraz daha iyileştirilmiş race07 ye göre.

gtr2 mi gtr evomu diye sorarsanız,hem fizik hemde grafik bakımından sadece gtr evo değil bana göre hala gtr2 nin üstüne simülasyon oyunu yok.

ssler 1280*1024 çözünürlükte tüm ayarlar full olarak alındı...

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 28 Ağustos 2008; 8:01:57 >

• ya abi oyun çıkar çıkmaz nerden buldunuz hemen gtr2 ye göre bunun modu ne zmn çıkar acaba bilgisi olan varmı?
  • oyun grafikleri kötü değil bariz iyileştirmeler var özellikle track tasarımları baya detaylı gtr2 kaldırmayı düşüüorum yalnız oyun içi kaydetmeyi kaldırmışlar.
  • Yükledim, oynadım ve grafikleri çok yapay geldi. Zorla güzel birşeyler yapmaya çalışmışlar sanki. Sonrasında ise download dosyasıyla beraber uçurdum, kod israfından başka birşey değil.

Demiş delinin teki fi tarihinde..Sonradan tekrar indirdim kurdum (Race 07'nin gazına geldim) ve gittikçe beğendim. GTR oynayan için çok da farklı gelmeyecektir ama oynamamışlara tavsiye edilecek en iyi simülasyon (rFactor'ı karıştırmayın araya) Ben de ne çamur atmışım oyuna be valla günahını almışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 5 Eylül 2008; 23:13:32 >

• Bu oyunda 5+1 ses nasıl alınıyor? creative ses kartım var (7+1), speaker var 5+1 logitech.
  • Herşey bir yana, sırf tarihi Nurburgring pistini oynamak için yine bu oyun alınır, hatta oyunla beraber Momo satılır, G25 alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Herşey bir yana, sırf tarihi Nurburgring pistini oynamak için yine bu oyun alınır, hatta oyunla beraber Momo satılır, G25 alınır.

mesela gtr 2 oyunu için ben Nurburgring pistini yükledim, fakat bu oyundaki harita detayları ve yoldaki sürerken çıkan lastik sesleri gerçekten çok iyi yavaşlayınca fren balatalarındaki sesi dahi duyabiliyorsunuz bu rfactor vardı bu oyuna eklemeleri çok iyi olmuş.
  • Sesi duyuyoruzda, 5+1 nasıl duyarız ? :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.