Şimdi Ara

GTR Evolution™ (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
19.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum ama 30 dolara eklenti paketi ile beraber hemen alma seçeneği varken niye dünya kadar para dökeyim ki? Steam'i şiddetle tavsiye ederim...

Game Trailers'a Monza 06'da G25 ile yaptığım zamanı upload ettim, artık bugün içinde bağlantıyı veririm, onaylanmasını bekliyorum. Gerçi pek iyi kullanamadım ama aracı, o WTCC 07 serisi araçlarla o pistte yapılmış en iyi 7. zamanı yaptım Zaten fazla zaman yok derece kötü aslında... Bu arada tüm yardımlar kapalı onu da belirteyim, aracı pistte tutmak bile çok zor.

GTR'nin ne kadar gerçekçi bir seri olduğunu görmek istiyorsanız şu videoyu da izlemeyi ihmal etmeyin derim...

İzle...

• quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

@solaytekin

Abicim biraz önce TV'de F1 vardı, gece ve Singapur, yuh dedim. Hemen oynamak lazım ama artık öğleye kalır. Az önce Steam'den Race 07, GTR Evo paketini 30$'a aldım, online'ın dibine vuracağım. PS3'te GT5P için o kadar bekledim, kazma adamlar gelip vuruyor araçlara oynanmıyor. Ferrari Challenge'ı oynadım, yapımcı firma yamalarla onun da içine etti. Artık dayanamadım, anavatanıma dönüyorum. Hele şu DL bir bitsin, hemen şu Singapur'u atacağım.

Bir de sıkı GTR ve Race oyuncularına bir sorum olacak. Ben GTR Evo'yu bir süre korsan olarak denedim. G25'te tüm ayarlar simulasyon'da olmak üzere tüm yardımları kapadım. Ama debriyaj olayını hala çözemedim. Ben debriyaja bassam da basmasam da vitesi atınca değişiyor. Debriyaja basınca tek değişiklik motoru bağırtıyor. Aslında olması gereken de bu ama debriyajsız vites değişmesin istiyorum. Bilen arkadaşlar yardım eder artık herhalde.

Bir de G25 kullanıcılarının direksiyon ayarları ve tavsiyeleri nelerdir?

Belki salak bir soru olacak ama sormadan da geçemicem.Control ayarlarından clutch(debriyaj) ı ayarladın mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

TR de satılıyor mu bu oyunun orjinali,illa Steam den mi almak gerekiyor?

Mağazalarda arayıp zaman kaybedeceğine bence Steam üzerinden al. Bakarsın daha ucuza bile gelir. Steam'de ayrıca güncelleme vs. dertleri ile uğraşmıyorsun. Bu açıdan Steam daha cazip.
  • Evo_tr

Clutch için G25'in ayaklığından doğru pedal ayarlı ve açık. Daha önce ben sormuştum ama benim meselem bunu ayarlamak değil. Ben debriyaja bassam da basmasam da vites rahatlıkla değişiyor. Ben vitesin değişmemesini istiyorum, sanıyorum anlatabildim. Tabii sormak istediğin buysa...

Zaten iki tane hazır ayar var birini seçip edit'leyebilirsin. Bu arada Game Trailers'a yüklediğim görüntüleri aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz...

İzle...
  • quote:

Evo_tr

Clutch için G25'in ayaklığından doğru pedal ayarlı ve açık. Daha önce ben sormuştum ama benim meselem bunu ayarlamak değil. Ben debriyaja bassam da basmasam da vites rahatlıkla değişiyor. Ben vitesin değişmemesini istiyorum, sanıyorum anlatabildim. Tabii sormak istediğin buysa...

Zaten iki tane hazır ayar var birini seçip edit'leyebilirsin. Bu arada Game Trailers'a yüklediğim görüntüleri aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz...

İzle...

Anladım,peki piste çıkarken otomatik debriyajı OFF yapıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 30 Eylül 2008; 18:27:56 >

• Zaten onu baştan ayarladığım için bir şey yapmıyorum. Acaba benim sıkıntı senin dediğin bu olaydan mı kaynaklanıyor. Default olarak hangi tuşla yapılıyor senin bu dediğin?
  • Bu da Macau'da yaptığım hotlap...

İzle...
  • quote:

@solaytekin

Abicim biraz önce TV'de F1 vardı, gece ve Singapur, yuh dedim. Hemen oynamak lazım ama artık öğleye kalır. Az önce Steam'den Race 07, GTR Evo paketini 30$'a aldım, online'ın dibine vuracağım. PS3'te GT5P için o kadar bekledim, kazma adamlar gelip vuruyor araçlara oynanmıyor. Ferrari Challenge'ı oynadım, yapımcı firma yamalarla onun da içine etti. Artık dayanamadım, anavatanıma dönüyorum. Hele şu DL bir bitsin, hemen şu Singapur'u atacağım.

Bir de sıkı GTR ve Race oyuncularına bir sorum olacak. Ben GTR Evo'yu bir süre korsan olarak denedim. G25'te tüm ayarlar simulasyon'da olmak üzere tüm yardımları kapadım. Ama debriyaj olayını hala çözemedim. Ben debriyaja bassam da basmasam da vitesi atınca değişiyor. Debriyaja basınca tek değişiklik motoru bağırtıyor. Aslında olması gereken de bu ama debriyajsız vites değişmesin istiyorum. Bilen arkadaşlar yardım eder artık herhalde.

Bir de G25 kullanıcılarının direksiyon ayarları ve tavsiyeleri nelerdir?

bayram olduğuna zamanım yoktu daha singapur pistini atıp denemedim.rfactorda ve gtr2 de singapur pistini denedim.pazar günü f1 yarışlarınıda izledim pisti gerçek olarakta gördüm bence monaconun yarısı bile etmez pist.

hocam bende momo olduğu için debriyaj yok.simbin oyunlarında direk debriyaj desteği yok diye biliyorum.yapılıyorsada nasıl ayarlandığı konusunda bilgim yok.lfs2 de debriyaj desteği var oynamanı tavsiye ederim.

gtr2 nin orjinali yoksa ve imkanın varsa orjinal al pişman olmazsın

• Ben GTR Evo'yu Steam'den Race 07 ile beraber paket olarak aldım zaten. Bu yeni oyuna terfi edersen, online'da görüşürüz...
  • Grafikleri eski amaa:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

http://www.virtualr.net/category/gtr-evolution/

yukarıda yeni download linki var pek bilen olduğunu sanmıyorum bende yeni buldum.içinde gtr evo ile beraber gtr2,race 07 ve rfactor için linklerde mevcut...

oyun daha yeni çıkmışken adamlar wtcc 2008 modunu çıkarmışlar bile.mega+upload linkleri vardı problem olabilir diye rapide upload ettim linki aşağıda.ayrıca 2 pist ve updateleride var.linklerin üzerinde race 07 olduğuna bakmayın iki oyunada uyumlu...

f1 modunu sabırsızlıkla bekliyorum umarım çıkar

http://rapid+share.com/files/144948715/WTCC_2008_SchumiBCN_Mod_-_Brands_Hatch_pack.zip.html

http://rapid+share.de/files/40350113/VLM_LeMans_7785_V112_Race07.exe.html

http://rapid+share.de/files/40336223/VLM_LeMans_7785_V112_Race07_Patch.exe.html

http://rapid+share.de/files/40350136/VLM_MidOhio_V101_Race07.exe.html

http://rapid+share.de/files/40336217/VLM_MidOhio_V101_Race07_Patch.exe.html

http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/personnews_prs89262.shtml

wtcc 2008 sezonunda bir Türk'te yarışıyor adı İbrahim OKYAY.

13 numara ve bmw 320i araç ile yarışıyor modda bu araçta mevcut

• quote:

Ben GTR Evo'yu Steam'den Race 07 ile beraber paket olarak aldım zaten. Bu yeni oyuna terfi edersen, online'da görüşürüz...

hocam terfi derken race 07 den terfi diyorsan evet haklısın ama gtr2 den terfi diyorsan ona katılmam.gtr2 den terfi etmem için gtr3 ün çıkması lazım.

gtr2 nin havası bambaşka gtr evo ile kıyas kabul etmez sınıfları farklı oyunların.gtr evodada gtr araçları var ama gtr2 nin verdiği havayı bence veremiyor.

şuanlık gtr evoyu orjinal almayı düşünmüyorum ilerde ne olur bilemem.f1 modu iyi olur ve tutarsa düşünebilirim.zaten gtr2 nin orjinalini yeni aldım online oynamak manyak oluyor başka oyunda gözüm yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xceza94

Grafikleri eski amaa:S

devamlı birileri çıkar oyunun grafikleri eski o bu şu der durur.iyide burada grafikleri eskimi yenimi iyimi kötümü diye bir şey sorulmuyorki,grafikler hakkındaki fikriniz merakta edilmiyor.

neden boş boş mesaj çekmeye ihtiyaç duyulur anlamıyorum.100 mesaj yazılmışsa en az 10 tanesi bu ve benzeri
  • Güzele benziyo deniycem
  • quote:

quote:

Ben GTR Evo'yu Steam'den Race 07 ile beraber paket olarak aldım zaten. Bu yeni oyuna terfi edersen, online'da görüşürüz...

hocam terfi derken race 07 den terfi diyorsan evet haklısın ama gtr2 den terfi diyorsan ona katılmam.gtr2 den terfi etmem için gtr3 ün çıkması lazım.

gtr2 nin havası bambaşka gtr evo ile kıyas kabul etmez sınıfları farklı oyunların.gtr evodada gtr araçları var ama gtr2 nin verdiği havayı bence veremiyor.

şuanlık gtr evoyu orjinal almayı düşünmüyorum ilerde ne olur bilemem.f1 modu iyi olur ve tutarsa düşünebilirim.zaten gtr2 nin orjinalini yeni aldım online oynamak manyak oluyor başka oyunda gözüm yok...

Ama Nurburgring'te de tüm class'lardaki araçlarla yarışmak ayrı bir heyecan oluyor. Moder'ların yaptığı Nurburgring'i ben pek beğenmiyorum, bazı yerlerinde büyük fizik hatalar meydana geliyor...

• quote:

quote:

quote:

Ama Nurburgring'te de tüm class'lardaki araçlarla yarışmak ayrı bir heyecan oluyor. Moder'ların yaptığı Nurburgring'i ben pek beğenmiyorum, bazı yerlerinde büyük fizik hatalar meydana geliyor...

Nurburgrind den başka yüzlerce pist var hocam,onlarda oyna.Bence moderların yaptığı pistler oldukça güzel,bir tane vardı tam hatırlamıyorum bayağı iyiydi gtr2 için.Demek gtr evo gtr2 den daha kötü,gerçi oynamak lazım oynayamadım hala ama solaytekin diyorsa doğrudur.bende alayım da gtr2 nin orjinalini yarışalım hocam.

• orjinal oyun almak doğal olarak imkan meselesi.imkanı olana tüm simbin oyunlarını gözü kapalı olarak orjinal almalarını tavsiye ederim tek kelime ile mükemmel bir arşiv olur.

hepsini oynamış biri olarak imkanı olmayanlara orjinal almalarını önereceğim tek oyun ise gtr2 dir...

neden derseniz diğer oyunların içeriği mod olarak bu oyunda mevcut.

katılır veya katılmazsınız herkesin göz zevki ayrıdır ama gtr2 grafikleri bana çok daha cazip geliyor.hele hdr ile dahada gerçekçi bir hal alıyor.

elbette en önemlisi fizik.fizik olayı gtr2 den sonra çıkan simbin oyunlarında gtr2 ayarında değil maalesef.

bunlar benim kişisel görüşüm kimseyi bağlamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

quote:

quote:

quote:

Nurburgrind den başka yüzlerce pist var hocam,onlarda oyna.Bence moderların yaptığı pistler oldukça güzel,bir tane vardı tam hatırlamıyorum bayağı iyiydi gtr2 için.Demek gtr evo gtr2 den daha kötü,gerçi oynamak lazım oynayamadım hala ama solaytekin diyorsa doğrudur.bende alayım da gtr2 nin orjinalini yarışalım hocam.

GTR Evo'nun GTR2'den daha kötü olduğunu sanmıyorum. Aksine grafik açısından daha iyi. Fizik konusunda da çok farklı olduklarını düşünmüyorum çünkü aynı yapımcı firmadan çıkmış oyunlar. GTR Evo'nun avantajı Race 07'deki araçları da bünyesinde bulundurması. Hem bir GT hem de WTCC oyunu GTR Evo. Eğer denemediysen mutlaka dene derim. Zaten bir sim. fanatiğiysen kaçırmasızsın zaten. Ancak hala en çok mod GTR2 için çıkıyor ki bu çok önemli bir avantaj. Sırf bu yüzden arasıra oyunu yüklediğim oluyor. Sonuçta hepsi birbirine çok benziyor, sim. olayında grafik dışında ( hatta grafikler bile bazen ) çok farklı yanlar yok.

• Cocker kardeşim yani sence bu oyunu alalım mı değer mi buna
  • Bu oyunun direksiyonsuz adam gibi oynanmayacağını belirteyim önce. Direksiyon varsa zaten kesin alıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.