Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murat_016

arkadaşlar formattan önce gtr2de gtl modunu oynuyodum formatta buda gitti şimdi gtl modu arıyorum file frontta var oda inmiyor yardımcı olursanız sevinirim

http://www.racesimulations.com/GTR2/PG60T/files/6819.html

power and glory modu

http://www.racesimulations.com/GTR2/GTL/files/7008.html

buda gt legends modu üye ol indir direk link beklemek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 30 Kasım 2008; 20:01:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

arkadaşlar formattan önce gtr2de gtl modunu oynuyodum formatta buda gitti şimdi gtl modu arıyorum file frontta var oda inmiyor yardımcı olursanız sevinirim

http://www.racesimulations.com/GTR2/PG60T/files/6819.html

power and glory modu

http://www.racesimulations.com/GTR2/GTL/files/7008.html

buda gt legends modu üye ol indir direk link beklemek yok

teşekkürler solay ya bide ben sürekli monzada oynuyorum lambo yada f550 ile bütün sistemler kapalı 1.44ün altına inemiyorum bi türlü :)

• solay power and glory modu çalışmadı ya cd istiyo çözemedim o cd işini neyse ya gtl modunu kurdum ama şu fiat 131 abarthı açamadım nasıl açarım arkadaşlar birde monzada gt sınıfında bi türlü 1.44ün altına inemiyorum monza ayarı bana verebilirmisiniz? saygılar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Hacı kırdın mı pedalları Monza da senden 1.40 lar bekliyoruz Haftaya evdeyim inşallah,haber veririm geldiğimde,takılırız serverlarda,şu gtr evo ya bakacağım nasılmış diye.

kastırırken kırdık hocam

1.40 lar gelirde setubu iyi yapmak lazım o tecrübede bizde yok gelde bakarız hocam

vatandaşın biri 1.42 yapıyorum dünya sıralamasındayım diye havalara giriyordu o dereceyi bizde yapıyoruz nerede acabaelemanlar 1.38 yapıyor onlar herhalde kainat sıralamasında

Hee hatırladım,öyle bir tip vardı hakikaten,ne yapacaksın abi dolu böyle elemanlar Monza da 1.40 güzel zaman ama bende adam gibi frenaj ve direksiyon olmadığı için 1.42 nin altına inemedim hiç.

• ya arkadaşlar pistlerin yarış çizgilerini nerden açabilirim aradım aradım bulamadım mesala barcelonada yarış çizgilerini açmam lazım pisti öğrenmem için yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

ya arkadaşlar pistlerin yarış çizgilerini nerden açabilirim aradım aradım bulamadım mesala barcelonada yarış çizgilerini açmam lazım pisti öğrenmem için yardımlarınızı bekliyorum

???hiç bir şey anlamadım

quote:

teşekkürler solay ya bide ben sürekli monzada oynuyorum lambo yada f550 ile bütün sistemler kapalı 1.44ün altına inemiyorum bi türlü :)

hocam neden sürekli monzada oynuyorsun başka pist kalmadımı?başka pistlerdede oynayarak kendini geliştir sonra monzaya dön 1.44 ün altına inersin merak etme...

• quote:

quote:

quote:

Hacı kırdın mı pedalları Monza da senden 1.40 lar bekliyoruz Haftaya evdeyim inşallah,haber veririm geldiğimde,takılırız serverlarda,şu gtr evo ya bakacağım nasılmış diye.

kastırırken kırdık hocam

1.40 lar gelirde setubu iyi yapmak lazım o tecrübede bizde yok gelde bakarız hocam

vatandaşın biri 1.42 yapıyorum dünya sıralamasındayım diye havalara giriyordu o dereceyi bizde yapıyoruz nerede acabaelemanlar 1.38 yapıyor onlar herhalde kainat sıralamasında

Hee hatırladım,öyle bir tip vardı hakikaten,ne yapacaksın abi dolu böyle elemanlar Monza da 1.40 güzel zaman ama bende adam gibi frenaj ve direksiyon olmadığı için 1.42 nin altına inemedim hiç.

f550 de tutunma problemini halledemedim yoksa çok rahat 1.40 lara ineceğim.araç viraj giriş ve çıkışlarında istediğim gibi değil.özellikle ön tarafa hakim olmakta zorlanıyorum.

corvette o bakımdan çok iyi ama ondada hızlanma olayını aşamadım çalışmalar devam ediyor

• quote:

quote:

ya arkadaşlar pistlerin yarış çizgilerini nerden açabilirim aradım aradım bulamadım mesala barcelonada yarış çizgilerini açmam lazım pisti öğrenmem için yardımlarınızı bekliyorum

???hiç bir şey anlamadım

quote:

hocam neden sürekli monzada oynuyorsun başka pist kalmadımı?başka pistlerdede oynayarak kendini geliştir sonra monzaya dön 1.44 ün altına inersin merak etme...

solay hocam işin komiği bende çözemedim neden sürekli monzada oynuyorum diye ama artık başka pistlere yönelicem yarış çizgilerinden maksatım aşağıda vermiş olduğum resimde açıklıyor driver schoolda oluyoda normalde olup olmadığını daha çözemedim
    http://img229.imageshack.us/img229/1885/gtr2yarizgilerizy0.jpg

• arkadaşlar aklıma takıldıdahttp://gtr2.gplrank.info/viewTopTenLaptimes bu siteden başka gtr2de tur zamanlarını nerden bulabiliriz
  • quote:

solay hocam işin komiği bende çözemedim neden sürekli monzada oynuyorum diye ama artık başka pistlere yönelicem yarış çizgilerinden maksatım aşağıda vermiş olduğum resimde açıklıyor driver schoolda oluyoda normalde olup olmadığını daha çözemedim

hocam öyle yardımlara ihtiyacın varsa hiç oynama bu oyunu.zaten normal pistlerde öyle bir şey yok.tur ata ata pisti ezberlemen şart.f1 2008 modunda istanbulparkta 1.24 yapabilmek için attığım tur sayısı hiç abartısız 200 den fazladır

• quote:

Yarışa girdiğin yerde Visible Raceline seçeneği var,onu tıkla ama Solaytekin in dediği gibi kullanma onu,kendin turlayarak ezberle pisti.
  • quote:

quote:

hocam öyle yardımlara ihtiyacın varsa hiç oynama bu oyunu.zaten normal pistlerde öyle bir şey yok.tur ata ata pisti ezberlemen şart.f1 2008 modunda istanbulparkta 1.24 yapabilmek için attığım tur sayısı hiç abartısız 200 den fazladır

hocam aslında en doğrusu zaten kendi kendine tur atarak öğrenme ben sadece merak ettiğim için sordum

• quote:

quote:

Yarışa girdiğin yerde Visible Raceline seçeneği var,onu tıkla ama Solaytekin in dediği gibi kullanma onu,kendin turlayarak ezberle pisti.

zaten doğrusuda kendi kendine turlayarak öğrenme bilgi için teşekkürler alicim
  • wsgt modunun 2. side yolda diye biliyorum.hdr ile oyun daha bir güzel oluyor tavsiyem kasma yaşamamak için shadow kalitesini medium olmazsa low yapın
  • arkadaşlar bana istanbul park için setup ekleyebilirmisiniz? f550 yada lambonun setupu lazım eklerseniz sevinirim saygılar....
  • quote:

arkadaşlar bana istanbul park için setup ekleyebilirmisiniz? f550 yada lambonun setupu lazım eklerseniz sevinirim saygılar....

Yollarız hacı ayıp ettin
  • quote:

arkadaşlar bana istanbul park için setup ekleyebilirmisiniz? f550 yada lambonun setupu lazım eklerseniz sevinirim saygılar....

bizim pistin setubunu internette bulmak zordur.bizim yapıp sana vereceklerimiz ise sana uymayabilir herkesin sürüş stili farklılıklar gösterir ama boş bir zamanda eklemeye çalışırım.nogriphome sitesinde setuplar var bir dene...
  • quote:

quote:

Yollarız hacı ayıp ettin

sağol alicim
  • quote:

quote:

bizim pistin setubunu internette bulmak zordur.bizim yapıp sana vereceklerimiz ise sana uymayabilir herkesin sürüş stili farklılıklar gösterir ama boş bir zamanda eklemeye çalışırım.nogriphome sitesinde setuplar var bir dene...

solay hocam hakikatten bizim istanbul parkın setubu araştırmalarıma rağmen yok bulamadım nogriptende baktım dediğin gibi ordada yok senden ricam bana yapıp yollarmısın setup?zahmet olmazsa. hocam birde dediğin gibi monzadan sonra ıstanbulparkta çok turladım sonra monzaya döndüm eskiden 1.44ün altına inemezken 1.43.281le turladım ya arkadaşlar bide sorum olacak momo kullanan arkadaşlara bende microsoftun slide winderi var ama tam tur dönmüyo yarım turda takılıyo momo almayı düşünüyorum momoda direksiyon tam dur dönüyomu?birde fiyatları konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.