Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkdead06

ben arabaları ındırdımde bı turlu yapamadım ya nasıl oluyo bı yazabılırmısınız arabaları nereye atıyorz okadar araba attım 3 tane cıktı onlarında resmı gelmıyo sadece yazı olarak var oyuna gırmye calısıyorum masa ustune atıyo beyler nasıl yapabılırız ya bı zahmet anlatsanız?

dosyaları talent veya teams klasörüne at görmesi lazım...
  • attım ama gene gormuyo oyuna gırıyorum arabanın ısmını yazıyo tılıyorum ama arabanın resmı gelmıyo bu sekıl oyuna gırdıgımdede yukleme ekranından dırek masaustune atıyo beyler bı yardım edın lufen nasıl halletcez???
  • görmüyorsa indirdiğin dosyalar bozuk olabilir modmu indiriyorsun yoksa tek tek araçmı indiriyorsun?

tek tek araç indirmektense mod indirmeni tavisye ederim daha güzel hemen hemen her aracın modu mevcut ve kurması kolay.genelde gamedata klasörünü oyunun içine kopyaliyorsun o kadar...
  • tek tek arac ındırıyorum ama baya bı arac ındırdım yanı bırı bozuk olsa dıgerı calısır olmuyo bı turlu team kılosoru ıcınde wtcc dıye bı dosya var ona atıyorum olmuyo baska yeremı atcaz?
  • moddu yamaydı crack di oyun ile uğraşmak da ayrı bi durum oldu be :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

moddu yamaydı crack di oyun ile uğraşmak da ayrı bi durum oldu be :D

böylesi daha güzel.diğer türlü olsa oyunu bir kaç kere oynayıp kenara koyacaksın ama modlar ve yamalar sayesinde güncelliğini kaybetmiyor...
  • Arkadaşlar GTR2'yi (Orjinal Olmayanını) Kurmayı Bilen Varmı Varsa Lütfen PM'den Bana Ulaşsın Yardım Gerek...
  • Her oyunu nasıl kuruyorsan bu da öyle kuruluyor,farkı yok ki hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Her oyunu nasıl kuruyorsan bu da öyle kuruluyor,farkı yok ki hocam.

Ah keşke öyle olsa
  • ya senın daha once yazdıgın gııbı attım dosyaları ama gene calısmadı ya yenı arabalar falan cıkmadı yenı mod olmadı 2006 france moddan bahsedıyorum bu arada??
  • Güzelmiş oyun
  • ss ler gercekten cok iyi ya oynayasım geldi ama kaldırmaz benim pc bunu
  • galganus sendekı 2006 france modunu bana pm atabılırmısın?
  • arkadaşlar oyunu yüklicem de hangi yamalar var şimdi ? yüklemem gereken?

bunlardan hangisi benim yüklemem gereken?v1.1 den başka var mı yaması GTR2 nin?

GTR 2 - v1.1 Patch [Download]

GTR 2 - v1.1 Patch [US]

GTR 2 - v1.1 Patch [Euro]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Temmuz 2008; 19:00:54 >
  • sagolasın ok yaptım guzel oldu baya
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

ss ler gercekten cok iyi ya oynayasım geldi ama kaldırmaz benim pc bunu

dostum benim bilgiyasayar celeron olmasına rağmen high seviyede oynuyorum ekran kartı nvidiafx550 256 mb

oyunun kurulu olduğu yerde gtr2config.exe orada directx8 veya directx7 yap o zaman sende gayet akışkan oynayabilirsin belkide
  • galganus dostum nogripracing.com sitesinden indianapolis ,hilltop,mountainround gibi 17-18 mb lık trackları indirdim (gamedata-locations) oyuna hicbir mod yüklemediğim halde oyunun icinde buldum oynadım bilgin olsun demekki sadece dışarıdan indirdiğimiz araçları oynayabilmek için verdiğin 500 mblık modu indirmemiz gerek galiba track için mod indirmeye gerek yok yanılıyormuyum bir de ilk fırsatta 12 sayfalık bu gtr2 anabaşlığını okumaya çalışacağım başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 29 Temmuz 2008; 22:19:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

BTWC 2008 - WTCC 2006 add on

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

İMLA

Seat'ı Honda'ya benzetmeye çalışmışlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

galganus dostum nogripracing.com sitesinden indianapolis ,hilltop,mountainround gibi 17-18 mb lık trackları indirdim (gamedata-locations) oyuna hicbir mod yüklemediğim halde oyunun icinde buldum oynadım bilgin olsun demekki sadece dışarıdan indirdiğimiz araçları oynayabilmek için verdiğin 500 mblık modu indirmemiz gerek galiba track için mod indirmeye gerek yok yanılıyormuyum bir de ilk fırsatta 12 sayfalık bu gtr2 anabaşlığını okumaya çalışacağım başarılar

Hocam pistler ayrı,onları ayrı indirip oynayabilirsin,senin daha önce dediğin olayla bunlar ilgili değil,mod olayı karışık gibi gözüküyor ama değil,sen o modu indir,içine camaro yu at,onun içine de skinleri at,hepsi çalışır.
  • tamam hocam 500 mb lık modu indirmek icin kotadan dolayı yeni ağustos ayına girmeyi bekliyorum şimdilik school bölümünü oynuyorum okuluda bitrmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.