Murat hangi siteden indirdiğimi hatırlamıyorum,kışın indirdim ama filefront tan indirmiştim,yukarıda arkadaşın verdiği link bozuk galiba,oradan inmiyor,başka bir lemans modu daha var,onu da hatırlamıyorum,r10,r8,908,r390 falan var,link bulursam yazarım.
Hasar moduna gerek yok,realism den hasar yüzdesini 200 yap,dağılır arabalar
upss
galganus dostum tamam çok yardımcı oldun oyunu büyük çoğunlukla çözdüm sağolasın
Hocam oyuna alıştıktan,pistleri ezberledikten sonra sim moduna geç,kapat tüm yardımcıları ve otomatik vitesi,bu oyunlar böyle oynanır
Ben de rFactor'den çektiğim bir kaç resmi paylaşayım.Malum hali hazırda bi rFactor topiği yok:D
gtr2 f1 ile İstanbulparkta 1.25 lere indim ama rfactorda bir türlü 1.30 un altına inemedim sinir oldum aracı yolda tutmak zor oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: galganus12
Hocam oyuna alıştıktan,pistleri ezberledikten sonra sim moduna geç,kapat tüm yardımcıları ve otomatik vitesi,bu oyunlar böyle oynanır
hocam bisürü pist indirilebiliyor ezber için bayağı bir zaman lazım bu arada tam bana göre kazma bir araba buldum lancia fulvia en fazla 181 km/h yapabiliyor viraja gelince yavaşlamaya gerek yok hızlanamıyorki
quote:
Orjinalden alıntı: logitech34
quote:
hocam bisürü pist indirilebiliyor ezber için bayağı bir zaman lazım bu arada tam bana göre kazma bir araba buldum lancia fulvia en fazla 181 km/h yapabiliyor viraja gelince yavaşlamaya gerek yok hızlanamıyorki
hocam nerden buldun bu lanciayı bana link verirmisin?
Oyun içindeyken ctrl ve g ye aynı anda basın
quote:
alicim nerden buluyosun sürekli böyle güzel modları bana bu önizleme koyduğun modun ismi yada linkini verme durumun varmı?
galganus hocam sendeki setup bilgisi bende olsa normal f1 de raikkonene toz yuttururum ama daha onu bile beceremiyoruz nereden f1 79 a el atalım bizi aşar
Lisans olayı insanı bezdiriyoır ne gerek var o kadarına anlamış değilim.