Debriyaj ayarı bozmuyosa öyle kullanıyım, vites manuel oynuyorum ben zaten ama aracı ilk kaldırırken veya spin attığımda sıkıntı oluyor bazen.
konu canlansın biraz, onca yarış oyunu oynadık en son shift 2 de pek sarmadı yine gtr2 en iyisi hala çok keyif alarak oynuyorum. yabancı sitelerin şifreli yarışlarına katılan hiç oluyormu hangisi daha iyi oluyor.
GTR 1 VE GTR2 Orijinal oyun isteyenlere ikisinide 20 tlye verebilirim.Sadece 1 kez oynanmıştır ve temizdir.
panpalar cahilliğimi bağışlayın bu oyunun son versiyonunun adı ne şu an da. bir de bir direksiyon seti alsam analolg biçimde mi çalışıyor onlar. yani yarım dönderdiğimde araçta yarım mı dönüyor.ve frene az bassam az mı duruyor. teknosada geçen bi logitech inceledim direksiyonun dönüş çapı çok az geldi bana
yaşım ilerledi ihtiyarladım artık araştırmaya pek halim kalmadı
WTCC EXTREME
quote:
Orijinalden alıntı: ulusalonur
Gerçek yarış videolarına bakın,onlarında çoğunda gökyüzü mavi değil beyaz görünür,hdr bence bu bakımdan iyi yani
Adam arabanın hakkını vermiş ne sürüyor be : Helal olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: ulusalonur
FORD CAPRI 1977-ZHUHAI
paslanmışın olm ara verince virajları zor alıyorsun
Aslında ben Server açardım,Port açmayı falan biliyorum ama modemde bir sorun var galiba,benden başka kimse oyuna giremiyor.