Bildirim
Gta5 i ps3 xbox360 birlikte oynama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ps3 ten ps4 bile cross platform desteği yokki ps3 ten xbox 360 olsun. -
Hayır yok . PSN ile XBL farklı aynı oyunda oynayamassınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım, teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki cross platform desteği çıkar mı ileride? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rakitsky
Peki cross platform desteği çıkar mı ileride?
sony bunun mümkün olduğunu söylemişti ama oyun yapımcı firmanın buna destek vermesi gerekiyormuş öyle bir açıklama yapmışlardı. Ben pek inanmıyorum öyle bi destek geleceğine.
Mesela portal 2 cross platform bi oyundu, ps3 begenmeyen vakit kaybı oldugunu söyleyen gabe newell tutup ps3 oyun cıkartı hemde cross platform destekli olarak, ilginç bi durumdu.
Yapılırsa oluyormuş demek ama bellki bi marafı varki yapımcı firmalar destek vermiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: tmk20
quote:
Orijinalden alıntı: Rakitsky
Peki cross platform desteği çıkar mı ileride?
sony bunun mümkün olduğunu söylemişti ama oyun yapımcı firmanın buna destek vermesi gerekiyormuş öyle bir açıklama yapmışlardı. Ben pek inanmıyorum öyle bi destek geleceğine.
Mesela portal 2 cross platform bi oyundu, ps3 begenmeyen vakit kaybı oldugunu söyleyen gabe newell tutup ps3 oyun cıkartı hemde cross platform destekli olarak, ilginç bi durumdu.
Yapılırsa oluyormuş demek ama bellki bi marafı varki yapımcı firmalar destek vermiyor.
Haklılar da kim uğraşacak. PS4 ile Vita arasındaki uyumluluğu da mecburen yapıyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X