Şimdi Ara

Gta5 i ps3 xbox360 birlikte oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Biz gta online da 5 kişi ps3 te birbirimizi arkadaşlara ekleyip oynayabiliyorduk. Benim kuzenimde xbox360 var. Onunla gta online birlikte nasıl oynayabiliriz? Öyle bir şansımız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps3 ten ps4 bile cross platform desteği yokki ps3 ten xbox 360 olsun.
  • Hayır yok . PSN ile XBL farklı aynı oyunda oynayamassınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmk20 kullanıcısına yanıt
    Peki cross platform desteği çıkar mı ileride?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakitsky

sony bunun mümkün olduğunu söylemişti ama oyun yapımcı firmanın buna destek vermesi gerekiyormuş öyle bir açıklama yapmışlardı. Ben pek inanmıyorum öyle bi destek geleceğine.

Mesela portal 2 cross platform bi oyundu, ps3 begenmeyen vakit kaybı oldugunu söyleyen gabe newell tutup ps3 oyun cıkartı hemde cross platform destekli olarak, ilginç bi durumdu.

Yapılırsa oluyormuş demek ama bellki bi marafı varki yapımcı firmalar destek vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

quote:

Orijinalden alıntı: Rakitsky

sony bunun mümkün olduğunu söylemişti ama oyun yapımcı firmanın buna destek vermesi gerekiyormuş öyle bir açıklama yapmışlardı. Ben pek inanmıyorum öyle bi destek geleceğine.

Mesela portal 2 cross platform bi oyundu, ps3 begenmeyen vakit kaybı oldugunu söyleyen gabe newell tutup ps3 oyun cıkartı hemde cross platform destekli olarak, ilginç bi durumdu.

Yapılırsa oluyormuş demek ama bellki bi marafı varki yapımcı firmalar destek vermiyor.

Haklılar da kim uğraşacak. PS4 ile Vita arasındaki uyumluluğu da mecburen yapıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.