Merhabalar Bende Episodes From Liberty City oyunu var.Ama gta4 yok.Yükledim oynadım daha önce gta 4 ü kaldırmayan pc bu oyunu kaldırdı.Çok az bir delay almama rağmen kasma olmuyor.Ama hikayeyi bilmediğim için gta 4ü tekrar yükleyip onu oynayacağım.
EFLC oyununda yapabileceğimiz şeyler neler?. Giysi dolabında 5-6 tane giysi var başka nerden alabiliriz? Saçı şekil,tıraş edebilirmiyiz? SA daki gibi özelliklerimizi geliştirebilirmiyiz?Kas yapmak vs gibi. Uçak kullanma varmı? Silahlar çok az susturuculu silahlar yok bunlar oyunun ilerisinde geliyor mu? Banka vs şeyler soyabiliyozmu?
Kısaca genel özellikleri neler bu oyunun animasyonlarına bayıldım fakat SA da kısıtlama yoktu.Bu oyunda varmı acaba?
Arkadaşım bunda kas yapma falan yok. Ama senaryo on numara ben oldum olası GTA yı pek sevmem. Ama GTA 4 çok güzel. görevler çok canlı araçlar çok canlı görüntüler çok çok güzel. Ayrıca bir yerin arkasında saklanırken kör nişancı usulü aniden çıkıp ateş edebiliyorsun aslında imleç işini çok kolaylaştırıyor. silahlar çok canlı. çatışma sırasında adamın bolbol küfür ediyor. bir korunağın arkasına koşarken aniden eğilmeye bastığında adamın oraya kayıyor. en baba silah keleş bence. yani oyundaki keleşse. uçak değil ama oyunda helikoğter kullanıyorsun. Ayrıca oyunun farklı sonları var Sen parayı seçersen sonunda hatun tekmeyi basıyor. Hatunu seçersende intikam almamış oluyorsun. lberty city ise GTA 4 te yaşanılanları farklı bir gözden ele almış yani aynı olaylarda Liberty citydeki karakterlerimizde mevcut. hatta olayların içine turp suyu sıkıyorlar bazen. hatta GTA 4 ü hatırlayıp gülümsetiyor adamı Senmiydin o zaman bana salsıran dedirtiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahors84
Arkadaşım bunda kas yapma falan yok. Ama senaryo on numara ben oldum olası GTA yı pek sevmem. Ama GTA 4 çok güzel. görevler çok canlı araçlar çok canlı görüntüler çok çok güzel. Ayrıca bir yerin arkasında saklanırken kör nişancı usulü aniden çıkıp ateş edebiliyorsun aslında imleç işini çok kolaylaştırıyor. silahlar çok canlı. çatışma sırasında adamın bolbol küfür ediyor. bir korunağın arkasına koşarken aniden eğilmeye bastığında adamın oraya kayıyor. en baba silah keleş bence. yani oyundaki keleşse. uçak değil ama oyunda helikoğter kullanıyorsun. Ayrıca oyunun farklı sonları var Sen parayı seçersen sonunda hatun tekmeyi basıyor. Hatunu seçersende intikam almamış oluyorsun. lberty city ise GTA 4 te yaşanılanları farklı bir gözden ele almış yani aynı olaylarda Liberty citydeki karakterlerimizde mevcut. hatta olayların içine turp suyu sıkıyorlar bazen. hatta GTA 4 ü hatırlayıp gülümsetiyor adamı Senmiydin o zaman bana salsıran dedirtiyor.
Spoiler
Bazı şeylere göz gezdirdim.Gta 4 deki ne varsa bundada var demişler ama doğru değilmiş.Kız tavlama olayı yok bir kere uninstall direk:D
Adam biraz bahsedin demiş , oyunun sonunu söylemiş öteki armutta.
Oyna güzel kardeşim bu Gta ' nın önceki oyunlarını sevdiysen bunu 2 kat fazla seveceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Borget
Oyna güzel kardeşim bu Gta ' nın önceki oyunlarını sevdiysen bunu 2 kat fazla seveceksin.
Sözlerine dikkat et terbiyesiz herif kendi söylememiş sanamı düştü laf etmek. Seviyeniz ancak bu kadar işte.
Arkadaşım Oyun Tamamen Gerçek Hayattaki Gibi Mesela Arabayla Giderken Direğe Falan Çarpınca Adam Camdan Çıkabiliyor :)
Spoiler tuşu var dostum.Oyunu oynamayanlar için zevklerinin içine etmiş oluyorsun bu şekilde.
quote:
quote:
Sözlerine dikkat et terbiyesiz herif kendi söylememiş sanamı düştü laf etmek. Seviyeniz ancak bu kadar işte.
Daha konuşupta batırma
Arkadaş soruyu soran arkadaş sorun etmemiş size ne oluyor ayrıca cevap vermenin adabı vardır tanımadığın bir adama hakaret edersen bu terbiyesizliğini gösterir. Soruna giden varsa dikkate almaz bu kadar kolay...
quote:
Arkadaş soruyu soran arkadaş sorun etmemiş size ne oluyor ayrıca cevap vermenin adabı vardır tanımadığın bir adama hakaret edersen bu terbiyesizliğini gösterir. Soruna giden varsa dikkate almaz bu kadar kolay...
Anlamıyormusun bu konuyu o arkadaş okumuyor sadece herkes okuyor burası bir forum.Forumda konuşmanında adabı vardır Sen böyle yaparak oyunu oynamayanların zevkini körertiyorsun.Zoruna giden varsa nasıl dikkate almasın adam baştan spoiler yiyor buna cevap verebilicekmisin ? Bence daha fazla uzatmadan mesajının o kısmını editle spoiler içine al yada sil direk
şunu söylemeliyim gta:sa daki bazı güzel şeyler IV versiyonunda bulunmuyor(kas yapma,saç traş etme uçak kullanma gibi) EFLC paketi orjinal oyundaki hikayeden tamamen farklı 2 hikaye içeriyor.Oyun çok güzel ama orjinal almanı öneririm.Multisi çok zevkli oluyor.
kesinlikle multi çok zevkli hayla ps3te oynuyorum
Arkadaşın biri ilk soruya 3 yıl önce çıkmış bi oyun için kendince cevap vermiş , klavye delikanlısı ergenin biride karakterine yakışacak şekilde bu arkadaşa hakaret ediyor ancak klavye başında konuşursunuz zaten !!!
Arkadaşlar böyle şeylere takılmayın yav
Sanki RPG de spoiler diyorsunuzArkadaşım hiç merak etme arkadaşın söyledikleri spoiler bile değil zaten hikayeyi değiştiren (yol ayrımı) 2 yer daha var Yenilik denilen olaylar bile bir zaman sonra sarpa sarıyor.GTA zaten oyna-bırak bir oyun bitirdikten sonra zevk falan kalmıyor Yani burdaki olay Half-Life 1'in Gordon Freeman'ın Black Mesa'dan kaçmasını konu alıyor demek gibi bir şeyTekrar söylüyorum spoiler'lık bir şey yok.
İşte bazı terbiyesiz heriflere anlatılmıyor. Sanki oyunun hepsini yazdık ayrıca benim kızdığım şey yukardaki dengesiz herifin üslubu
quote:
quote:
sakin beyler
ya adam yorup yapmış, dengesiz çocuğun biri kendi seviyesine göre konuşmuş diğer dengesizlerde desteklemiş olay bundan ibaret fazla büyütmeye gerek yok
Arkadaşlar bence olay çok uzadı konuyu açan arkadaş başka birşey soruyor mu ?