Şimdi Ara

Gta4 Son Görev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
23.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne yaptısam geçemedim bu görevi 4 deneyişim kafayı yiyeceğim Pegorino ambara görütüyorlar ve dimitri Pegorino öldürüyor.Sonra helikopter ile kaçıyor bizde tekne ile kovalıyoruz ama dimitrinin helisi kara tarafına gidiyor ve bizim üstümüze gelen helibe binmemiz lazım sanırım ama bir türlü yetişemedim başka birşey mi yapmam gerekiyor yoksa yardımcı olursanız sevinirim.

• Tam tersi olmasın? O tekne ile kaçıyor, Helikopterde Little Jacob yardım için geliyor, kenarda motorsiklet var sen motorsiklete binip sahil boyu tekneyi takip edeceksin, o sırada Little Jacob helikopterle yaklaşacak ve uygun zamanda rampadan helikoptere atlayacaksın.
  • Valla heli ile kaçıyor dimitri
  • Bide spoiler yazmasanız tam super olacak.
  • dostum heliyle kacınca dimitri hemen bota atla ordaki elini gazdan hiç çekme ilerleyince sag tarafa gidiceksin unutma little jacop helikopterle gelicek botu helikopterin altına suruceksin ondan sonra dvm ediceksin
  • little jacop un heliye bindim ama kontrolu bana verdi kaybettim dimitriyi bu seferde
  • ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMMMMMM

ARKADAŞLAR PC DE GTA 4 ÜN SONUNA GELDİM OYNAYANLAR VARSA DİMİTRİ HELİKOPTERLE KAÇIYOR VE BİZ TEKNEYLE KOVALIYOZ. ARKADASIMIZ HELİKOPTERLE YARDIMA GELİYO VE BİZİM HELİKOPTERE BİNMEMİZ GEREKİYOR. BURAYA KADAR HERSEY NORMAL. HELİKOPTERİN AYAGINA TUTUNUYORUM VE EKRANDA "TAB SPACE" YAZIYOR SPACE BASTIGIM HALDE BİNMİYOR HELİKOPTERE, DÜŞÜP ÖLÜYORUM. NE YAPMAM GEREK NEYE BASCAM. SİNİR OLDUM LÜTFEN YARDIMMMM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAWX 2 GÖREV 15 YARDIM...
    14 yıl önce açıldı
    GTA IV GÖREV YARDIM...???
    16 yıl önce açıldı
    Gta IV Görev Gelmiyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdacar

ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMMMMMM

ARKADAŞLAR PC DE GTA 4 ÜN SONUNA GELDİM OYNAYANLAR VARSA DİMİTRİ HELİKOPTERLE KAÇIYOR VE BİZ TEKNEYLE KOVALIYOZ. ARKADASIMIZ HELİKOPTERLE YARDIMA GELİYO VE BİZİM HELİKOPTERE BİNMEMİZ GEREKİYOR. BURAYA KADAR HERSEY NORMAL. HELİKOPTERİN AYAGINA TUTUNUYORUM VE EKRANDA "TAB SPACE" YAZIYOR SPACE BASTIGIM HALDE BİNMİYOR HELİKOPTERE, DÜŞÜP ÖLÜYORUM. NE YAPMAM GEREK NEYE BASCAM. SİNİR OLDUM LÜTFEN YARDIMMMM

Sorunu, pc bölümündeki Gta konusuna sorarsan, daha çabuk yanıt alabilirsin arkadaşım
  • Spoiler okuduk iyimi ya...

Bütün oyunu oynama hevesim kaçtı.
  • Arkadaşım SPACE e hızlı hızlı bas-çek
  • tap space sureklı bas basılı tutma cıkar o
  • Arkadaşlar bn de Hhelikopter e kadar geliorum bindikten sonra helikopter normaldeki gibi kontrol edilmiyor sorun burda sürekli kaçıyor dimitri kendi çevresi etrafında dönüyo bilmem bişLer salak salak hareket ediyo :S Yüzlerce kez yaptım başaramadım bıraktım en sonunda helikopteri normalde alıyorm aynısını şifresi var biniyorm oyLe olmuyor görevde salakça hareket ediyor :S:S:S:S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcnylmz -- 28 Eylül 2009; 13:54:02 >
  • Helikopteri iyi süremiyorsanız ordan sonrası çok feci söyleyeyim.
    Bu bölüme spoiler butonu şart!
  • bende de aynı sorun war videosunu izledim hangar gibi olan yere basmaya gttiğimizde arabanın arkasında 3 kişi olması gerekio ama ben tek başıma gidiyorum daha sonra dimitri yi takip ediyorum ve onun helikopterine atılıyorum ordan düşüp bota biniyorum ve jacop heli ile yardıma gelio heliye geçiom we kontrolü alıyorum belli bi süre iyi gidio fakat sonra heli sapıtıo
  • Oyunu 15 günlük tatilde adam gibi oynayamadım...%56'dayım..%99,99'da bu görev açılıyorsa işime yarıyacak
  • başlığa gta4 son görev yazılmış zaten, hala ne spoiler i
    son bölüme gelmediysen girme başlığa, başlığı açan "gta4 görev yardım" deyip son bölümü anlatmamışki başlıkta son bölüm demiş. oraya gelmediyseniz girmeyin.
  • baslik 1.5 sene once acilmis,Ps3 de bitirmistim oyunu ama son bolum o kadar da zor degildi hatirladigim kadari ile

PC versiyonunda bug olmasin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 9 Şubat 2010; 11:21:21 >
  • arkadaşlarbn 13 yaşındayım oyunun sonunda dimitrinin adamlarını takip ediyorsununz oraya gelince dimitrinin yanına gidiyonuz heliden suya düşüp bota biniyorsunuz takip edin ama bazukalardan kaçın jacob annıhılıatör ile geliyor botu helikopterin altına sürün bn ps3de bitirdim x tuşuna basıp basıp çekiyosunuz pc de boşlukmu bilmiyorum ama o tuşa basıp basıp çekin heliyi siz alıyorsunuz helikopterden uzak durun ama kaybetmeyin özgürlük anıtına geliyosunuz orda sakın ateş etmeyin dimitriyi takip edin uzaklaştığınızda ateş edin yere düşünce öldürün oyun bitiyo puan lütfenyeni üyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gta4cü

arkadaşlarbn 13 yaşındayım oyunun sonunda dimitrinin adamlarını takip ediyorsununz oraya gelince dimitrinin yanına gidiyonuz heliden suya düşüp bota biniyorsunuz takip edin ama bazukalardan kaçın jacob annıhılıatör ile geliyor botu helikopterin altına sürün bn ps3de bitirdim x tuşuna basıp basıp çekiyosunuz pc de boşlukmu bilmiyorum ama o tuşa basıp basıp çekin heliyi siz alıyorsunuz helikopterden uzak durun ama kaybetmeyin özgürlük anıtına geliyosunuz orda sakın ateş etmeyin dimitriyi takip edin uzaklaştığınızda ateş edin yere düşünce öldürün oyun bitiyo puan lütfenyeni üyeyim

Yani bunda ne var .Bunu yapan bir sürü kişi var.Niye böyle dileniyorsun ki.Ayrıca yaş sınırı var marifet gibi söylüyorsun,hoş ben de takmadım yaş sınırını ama...bende o görevi yaptıımda 14-15 yaşlarındadım lütfen Kardeşim böyle olmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: diroix

Bide spoiler yazmasanız tam super olacak.

Gta4 Son Görev isiminde bir başlığa giriyorsun ve ne bekliyorsun ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.