Şimdi Ara

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
7
Favori
95.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

sistemim

pentium core duo 2,33 e6500
    800 mhz 3 gb ram
    gigabyte ga p35 anakart
    msi 6850 256 bit ekran kartı

İşlemciden yana darboğaz yaşamanız kaçınılmaz o nedenle hız aşırtma konusunda bilginiz varsa en azından işlemcinizin hızını arttırmayı deneyin.
  • yeni benchmarklarım, availablevidmem 1.2, memrestrict 629.... bişiy de...mimmum 27 civarı..

Statistics
    Average FPS: 55.92
    Duration: 37.61 sec
    CPU Usage: 74%
    System memory usage: 65%
    Video memory usage: 82%

Graphics Settings
    Video Mode: 2560 x 1440 (60 Hz)
    Texture Quality: High
    Texture Filter Quality: Highest
    View Distance: 49
    Detail Distance: 61

Hardware
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 295
    Video Driver version: 260.99
    Audio Adapter: SPDIF Interface (TX0) (VIA High Definition Audio)
    AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor

File ID: benchmark.cli

genellikle asagıda sekilde oynuyorum, minimum 32nin altını görmüyor..

Statistics
    Average FPS: 60.02
    Duration: 37.01 sec
    CPU Usage: 69%
    System memory usage: 70%
    Video memory usage: 76%

Graphics Settings
    Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
    View Distance: 50

Hardware

File ID: Benchmark.cli

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

yeni benchmarklarım, availablevidmem 1.2, memrestrict 629.... bişiy de...mimmum 27 civarı..

Statistics
    Average FPS: 55.92
    Duration: 37.61 sec
    CPU Usage: 74%
    System memory usage: 65%
    Video memory usage: 82%

Graphics Settings
    Video Mode: 2560 x 1440 (60 Hz)
    View Distance: 49

Hardware

File ID: benchmark.cli

genellikle asagıda sekilde oynuyorum, minimum 32nin altını görmüyor..

Statistics
    Average FPS: 60.02
    Duration: 37.01 sec
    CPU Usage: 69%
    System memory usage: 70%
    Video memory usage: 76%

Graphics Settings
    Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
    View Distance: 50

Hardware

File ID: Benchmark.cli

60Fps süper bence şanslısın

• işlemci i5 2.8 760 4 çekirdek
    ram gskill 2x2 ddr3 2000mhz
    ekran kartı gtx 470 amp zotac 1280mb 320bit
    anakart p7p55d-elx asus

ben cok memnunum bide sizin görüşleriniz mrk ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

sistemim

pentium core duo 2,33 e6500
    800 mhz 3 gb ram
    gigabyte ga p35 anakart
    msi 6850 256 bit ekran kartı

yeter
  • Şu Bilgisayarı Almayı Düşünüyorumhttp://www.casper.com.tr/ProductDetail_nsp-i870-6t85p_112_1233

Call Of Duty 4 veya 6 yı çalıştırırmı ? (Hangi Seviyede Çalıştırır)

Çalıştırmıyorsa Bir Bilgisayar Önerirmisiniz Fiyatı Farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Şu Bilgisayarı Almayı Düşünüyorumhttp://www.casper.com.tr/ProductDetail_nsp-i870-6t85p_112_1233

Call Of Duty 4 veya 6 yı çalıştırırmı ? (Hangi Seviyede Çalıştırır)

Çalıştırmıyorsa Çok İyi Performans Vericek Bir Bilgisayar Önerirmisiniz Fiyatı Farketmez
  • @cenkyyy sisteminiz gayet güzel, Gta 4'te de sorun yaşamıyorum diyorsanız sorun yok

@G--MAN burası Gta 4 için açılmış bir bölüm CoD ile ilgili konular ona özel açılmış konuda konuşuluyor ama madem ki sordunuz cevap vereyim, linkteki sistem CoD serilerini yüksek grafik ayarlarında akıcı şekilde oynatmaya yetebilir ama o sisteme verilecek paraya kendiniz bir sistem kurarsanız çok daha karlı çıkarsınız o nedenle ben derim ki cebinizde o kadar para varsa sistem bileşenlerini tek tek siz seçin veya bilen bir yakınınızdan yardım isteyin.
  • venom kardeşim sağol bilgilendirme için.Toplama bilgisayardan bahsediyorsun galiba -?- ben pek anlamıyorum o işlerden onun için hazır alıyorum.
  • Hocm yazık günah o sisteme o kadar para vermeyin, çok uçuk bir fiyat değil belki o sistem için ama bileşenlerini kendi seçeceğiniz bir sistem ile daha dengeli bir oyun bilgisayarı kurabilirsiniz, heleki öyle bir sistemi en az 23'' bir monitör ile kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim

Bu arada benim sistem;

amd x3 435__x4 b35@3.1ghz
    3gb ddr3
    hd4850oc 512mb

Çözünürlük 1920*1080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 12 Ocak 2011; 22:12:32 >
  • imza
  • İmza
  • 3gb ddr2 ram,ati 1gb 128 bit hd 4600 ekran kartı,asus p5ld2x ana kart ve pentium (R) D CPU 3.00 GHZ işlemci,işletim sistemim windowds xp 32 bit,ekranım 19 lcd,1280x1024 cozunurlukte en azından medium detaylarda takılmalar olmadan oynayabilirmiyim,orjinal alıcam calısır derseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 15 Ocak 2011; 5:04:12 >
  • Merhaba arkadaşlar sistemim

i core2 du e7400
    2 gb ddr2 800 mhz ram (kinston)
    2 gb ddr 2 a-data ddr 2 800 mhz
    palit 9800 gt ekran kartı 1gb 256 bit ddr 3
    anakartım asus p5g41c-mlx

seagate 1,5 tb hdd

bu sistem le gta 4 de takılmalar mevcut sizce normal mi yoksa benim donanımlardamı bir uymuszluk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 16 Ocak 2011; 19:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_elano

İmza

Oynayamıcağını düşündün mü gerçekten
  • core i7 860/hd5850/4 gb ddr3 2000mhz kingston/850 güç kaynağı... yorumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

core i7 860/hd5850/4 gb ddr3 2000mhz kingston/850 güç kaynağı... yorumlar

dostum lütfen mesaj kalabalığı yapmayalım cevap bekleyen arkadaşları bekletmeyelim değilmi sistemin zaten belli anlıyorum seni fakat benchmark test sayfalarında boy göstermelisin belkide ne dersin :)
  • @GnCFb123 işlemcinin çift çekirdekli olmasından yana sıkıntı yaşayabilirsiniz o nedenle hız aşırtma bilginiz varsa işlemcinizi biraz daha yüksek hızlarda çalıştırmaya zorlayın derim, bu şekilde 4 çekirdekli bir işlemci performansı alamazsınız elbette ama en azından frame rate oranında iyileştirme sağlayabilirsiniz.

@mert_elano ram, ekran kartı ve işlemci aslında gayet yeterli seviyede ama işlemciye bir miktar hız aşırtma daha yapılırsa çok iyi sonuçlar elde edilebilir.

@Lizarazu77 malesef mevcut sisteminizle istediğiniz ayarlarda takılma yaşamadan oynamanız imkansız.

@CAN KIRIKLARI donanımınızda bir uyum sorunu olduğunu sanmıyorum ama sistem bileşenleriniz günümüz için yeterli seviyede değil ne yazık ki. Teknolojinin en kötü tarafı da bu malesef, bir dönemin en iyi donanımlarına sahip olabilirsiniz fakat en fazla iki bilemediniz üç sene sonra bu donanımlar yüzüne bakılmayacak hale geliyor ve yerlerini çok daha hızlı bileşenler alıyor. 9800 serisi ekran kartları her ne kadar devrim niteliği taşımasa da iyi kartlardı fakat Gta 4 için yeterli değiller ve çift çekirdekli işlemciniz de bu oyunun fizik işlemlerinin altından kalkacak seviyede değil, ram miktarı derseniz o da yeterli değil çünkü Gta 4 daha yüksek kapasiteye sahip ram li pc lerde çok daha iyi sonuçlar veriyor o nedenle bu oyun için 4 gb lık kitler optimal performans için şart. Takılmaların azalması sizin oyun içerisinde ki grafik ayarlarını sisteminize uygun şekilde ayarlamanıza bağlı.

@yamitarukannochi açıklama yapacak bir şey yok aslında, sorunsuz oynayabilirsiniz Gta IV'ü.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@GnCFb123 işlemcinin çift çekirdekli olmasından yana sıkıntı yaşayabilirsiniz o nedenle hız aşırtma bilginiz varsa işlemcinizi biraz daha yüksek hızlarda çalıştırmaya zorlayın derim, bu şekilde 4 çekirdekli bir işlemci performansı alamazsınız elbette ama en azından frame rate oranında iyileştirme sağlayabilirsiniz.

@mert_elano ram, ekran kartı ve işlemci aslında gayet yeterli seviyede ama işlemciye bir miktar hız aşırtma daha yapılırsa çok iyi sonuçlar elde edilebilir.

@Lizarazu77 malesef mevcut sisteminizle istediğiniz ayarlarda takılma yaşamadan oynamanız imkansız.

@CAN KIRIKLARI donanımınızda bir uyum sorunu olduğunu sanmıyorum ama sistem bileşenleriniz günümüz için yeterli seviyede değil ne yazık ki. Teknolojinin en kötü tarafı da bu malesef, bir dönemin en iyi donanımlarına sahip olabilirsiniz fakat en fazla iki bilemediniz üç sene sonra bu donanımlar yüzüne bakılmayacak hale geliyor ve yerlerini çok daha hızlı bileşenler alıyor. 9800 serisi ekran kartları her ne kadar devrim niteliği taşımasa da iyi kartlardı fakat Gta 4 için yeterli değiller ve çift çekirdekli işlemciniz de bu oyunun fizik işlemlerinin altından kalkacak seviyede değil, ram miktarı derseniz o da yeterli değil çünkü Gta 4 daha yüksek kapasiteye sahip ram li pc lerde çok daha iyi sonuçlar veriyor o nedenle bu oyun için 4 gb lık kitler optimal performans için şart. Takılmaların azalması sizin oyun içerisinde ki grafik ayarlarını sisteminize uygun şekilde ayarlamanıza bağlı.

@yamitarukannochi açıklama yapacak bir şey yok aslında, sorunsuz oynayabilirsiniz Gta IV'ü.

Teşekkür ederim kardeşim yakın ilgin ve alakan için gerçekten çok net bir cevapla beni mest ettin teşekkürler

• @venom800

Yorumun için çok sağol arkadaşım,dayanamadım gittim aldım GTA'yı,ancak dediğin gibi medium ayarlarda oynayamıyorum,gerçi mesajını aldıktan sonra okudum ama yinede alıcaktım zaten,yalnız GTA'nın yabancı forumlarını okudum ve cok iyi sistemlerde bile donmalar yasayanlar var,1.7 patchi yukledim FPS artısı oldu ancak takılmalar devam ediyor,tum ayarları low yapıyorum,tum detayları kapatıyorum takılmalar devam ediyor,tum ayarları medium yapıyorum aynı takılmalar yine oluyor,ciddi bir optimasyon sorunu mevcut oyunda malesef...

Sana sormak istedigim şu,şimdi benim ekran kartının kutusunun ustunde 2.8 hyper memory diye birşey var,eğer vista/win7 64 bit ve 4 gb ram olursa hyper memory 2.8 GB çıkar diye yazıyor,32 bit xp kullanıyorum ve sadece 1 gb destekliyor ekran kartı,mevcut ramim 3 gb,1 gb daha ram takarsam ve 64 bit win7 kurarsam bu ati'nin hyper memory olayı işe yararmı,low/medium/high detaylarda değil benim derdim,takılmalar çok canımı sıkıyor,low/medium karısık yaklaşık 21-26 fps alıyorum yukarıdaki mesajımda yazdıgım mevcut sistemimle ancak dedigim gibi 4-5 saniyede bir atlamalar/takılmalar oluyor oyunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 17 Ocak 2011; 22:34:01 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.