Şimdi Ara

GTA: Vice City Tekrar Listelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Avusturalya'da oyunlara yaş sınırı getiren OFLC kurumu, GTA serisinin en başarılı ve çoktan çıkmış olan oyunu GTA: Vice City'i tekrar listeledi.

15+ yaş sınırı ile listelenen oyunda "yenilenmiş" ve multi platform" ibareleri ise oldukça dikkat çekiyor. Çıkışı üzerinden bu kadar uzun süre geçen oyunun yeniden listelenmesi ise şimdiden kafaları karıştırdı. Bu listelemenin bir yanlışlık sonucu olma ihtimali olsa da, oyunun PSN ve Xbox Live için yeniden bir yapımının gelebileceği de akıllara gelen bir ihtimal oluyor.

Konu ile ilgili Rockstar Games'ten bir açıklama ise henüz yapılmadı. Kısacası Vice City'e tekrar dönme ihtimalimiz var...

KISACASI COK YAKINDA GTA VICE CITY CIKARILABILIR ELBETTE YENI BOLUMLERLE ZIRA GTA IV COGU INSANIN PC'SINDE SISTEM KARARSIZLIKLARINA NEDEN OLMUSTU YENI OYUNU HER PC'YE UYARLAMAYA CALISACAKLAR VE ESKI HIZLI GTA OYUNLARI GIBI OLACAK ...

KAYNAK : BOLUM SONU CANAVARI

GTA: Vice City Tekrar Listelendi

>>> WATCH THE THRONE <<<

• umarım sölediklerin doğru olur vice city gerçekten benim için çok farklı.. çok farklı havası vardı tomyyle birlikte vc maceralarına tekrar dönmeyi çok isterim :)

Orijinalden alıntı: pacaveli

umarım sölediklerin doğru olur vice city gerçekten benim için çok farklı.. çok farklı havası vardı tomyyle birlikte vc maceralarına tekrar dönmeyi çok isterim :)

INSALLAH HOCAM

ZATEN GTA IV OYNUYORUM SABAHTAN BERI YOK HIC KEYFI BENIM ICIN BERBAT RUSCA TARZI KONUSMALAR FALAN HAVA KARANLIK BIR ORTAM

GTA VICE CITY GIBI TATIL HAVASI YOK BU OYUNDA AYRICA HERSEY GRAFIK DEGILDIR OYLE DEGILMI ?

>>> WATCH THE THRONE <<<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.