Şimdi Ara

GTA V yanıt veremiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta v açılmadan çalışmayı durdurdu hatası veriyor sildim yükledim yüklenmeden launcher açılıyo uzun süre loading diyor ve çalışmayı durdu hatası veriyor (socail clubtan aldım oyunu)

tam hatırlamıyorum ama oyun siyah ekranda takılı kalmıştı bir kere orda yeniden başlattım pc yi sonra safe mod demeden açtım ondan sonra oldu ne yapmam lazım artık bu oyunun hatalarından bıktım yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 29 Nisan 2016; 21:20:51 >

• sistem özellikleriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 29 Nisan 2016; 23:00:15 >
  • social clubu da silmeyi unutmuşum oldu onadan sonra inşallah bir daha hata vermez sistem: asus gtx 970 rog strix oc amd fx 8320 8gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: epic_respawn_tr

social clubu da silmeyi unutmuşum oldu onadan sonra inşallah bir daha hata vermez sistem: asus gtx 970 rog strix oc amd fx 8320 8gb ram

Kardeşim merhabalar , bir hafta kadar önce Vatan da bulamayıp D&R da görüp uzun zamandır da almak istediğim oyun olduğu için 189 Liralık fiyatına bakmadan kutulu GTA V satın aldım buraya kadar her şey güzel...

Win 8.1 kullanıcısıyım , yeni yapıdaki (kasım ve sonrası) Windows 10 iso su ile usb bellekten windows 10 kurulumu yaptım hesapta temiz bir kurulumla sıfırdan GTA V ve NFS 2015 iki kutulu orjinal oyunu kurup sorunsuzca oynayacaktım

7 DVD den yaklaşık 55 GB lık yüklemeden sonra 63,8 GB a tamamlayana kadar update yapıyor daha sonra sanırım birkaç GB lık yükleme daha yapıyor bir iki ufak update daha yapıyor en son social club üyeliği falan istiyor hepsini bitirdikten sonra da malumun oyuna girip Story den hikayeye girmek istiyoruz , işte bütün sorun burada başlıyor :)

Loading Story de bir süre bekledikten sonra 107 kod lu hata mesajı vererek windows oyunu kapatıyor geçtim oyunu , Grafik den Benchmark Test dahi yapmıyor !

Şimdi son 1 saattir oyunu social club ve diğer dosyaları dahil temiz şekilde kaldırdım ve tekrardan kuruyorum şu anda 64 GB a tamamlayacağı ilk pacth leri indiriyor Allah'tan ay başı ve kota sıfırlandı da indirme hızı 1,6 MB / sn dolmaması için dua ediyorum.

Sen acaba tam olarak nasıl hallettin problemi ?

Ve bir soru daha sormak istiyorum tüm bu oyunu kutulu satın alan arkadaşlara ;

Neden benim kutumdan 1,000,000 $ çek çıkmadı ?

• Bende ne olduğundan tam olarak emin değilim :D socail club keyiyle indirmiştim oyunu hata verdikten sonra oyunu silip 65 gbyi tekrar yüklemiştim ama olmamıştı sonra social club ı da siliyim dedim tekrar yükledim social clubı tekrar yükledim oldu inşallah sende de işe yarar çekle alakalı hiç bişey bilmiyorum
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    ön sipariş için geçerliymiş o b ende uzun zaman önce aldıgımda çıkmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 6 Haziran 2016; 20:57:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.