Şimdi Ara

GTA V, VGX'te Yılın Oyunu Seçildi (Tam Liste) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bende last of us un olmasını isterdim ama gta v de hafife alınacak oyun değil

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Popülerite maalesef böyle, GTA serisi varken ödül almak zor. Bu kemer sahibi ünlü bir boksöre bariz dayak atsan bile ko yapamadıktan sonra kemeri alamamak gibi bir durum, keza meyweather jr. çok kez dayak yemiştir ama hiç yenilmemiş ve kemer kaptırmamıştır. The Last of Us bence yılın değil skyrim'le beraber neslin en iyi oyunudur burada alamamış olduğu ödül çokta önemli değil.

• bu yıl bsc nin oyunlara verdiği puanlara bakarsak 1.gta v puanı 9.8
    2.the last of us 9.7
    3.bioshock infinite 9.7
  • The Last of Us yılın oyunu seçilmeli diyenler;

Çok güzel oyun laf yok mükemmel bir oyun Last of. Fakat Kısıtlı oyun. Yani bir senaryo var senaryo bittikten sonra yapabilecek birşey yok. GTA'nın ödül almasında ki en büyük sebep verdiği çeşitlilik. Bu nesle bu kadar iyi grafik verebilen yüzlerce çeşit olayı olan denizin altını bile görebileceğiniz kısıtlama olmayan bir oyun. Kısaca klasik GTA. Eğer Rockstar The Last of Us tarzı bir oyun yapsa emin olun Last of un adı bile geçmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

The Last of Us yılın oyunu seçilmeli diyenler;<br><br>Çok güzel oyun laf yok mükemmel bir oyun Last of. Fakat Kısıtlı oyun. Yani bir senaryo var senaryo bittikten sonra yapabilecek birşey yok. GTA'nın ödül almasında ki en büyük sebep verdiği çeşitlilik. Bu nesle bu kadar iyi grafik verebilen yüzlerce çeşit olayı olan denizin altını bile görebileceğiniz kısıtlama olmayan bir oyun. Kısaca klasik GTA. Eğer Rockstar The Last of Us tarzı bir oyun yapsa emin olun Last of un adı bile geçmez.

Gelde millete anlat bunları anlat işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

Hahaha gta v yılın oyunu değil günün oyunu bile olamaz

Gta 5 bence listedeki en emek verilmiş oyunlardan biridir adamlar 5 yıl uğraştılar oyun için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us fanlarından dolayı oyunun konusunu bile öğrenmeden çöp demeyi düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock zaten the last of us ve gta nın yanına pek yaklaşamaz. Eminim the last of us ve gta arasında zor seçim yapmışlardır! Şunu da belirtmek istiyorum listede cod veya bf olmaması zaten ne kadar kaliteli bir liste olduğunu göstermiyor mu?

• Rockstar bir oyun duyurursa o oyun GOTY olur.

Oyun duyuruldugunda bile bircok kisi GOTY demistik.

GTA V hakkiydi ve aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın Shooter Oyunu: BioShock Infinite

komedi
  • bende gta v ve the last of us arasında kalmıştım ama the last of us olabilirdi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Last of us fanlarından dolayı oyunun konusunu bile öğrenmeden çöp demeyi düşünüyorum

gta 5 i goty olarak daha iyi buluyorum.. ama single hikaye derinliği olsun.. mp bile olsun last of us daha iyi bir oyun auto aim ne ya..

• GTA V bence bu ödülü çoktan hak etti ancak listede aldığı ödülü hak etmeyen en büyük oyun AC IV'tür...

• tlou'ya yazık.
  • gta serisi hiç bir zaman begenımı kazanamadı
    yılın oyunu bana göre BioShock Infinite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

Hahaha gta v yılın oyunu değil günün oyunu bile olamaz

Gta 5 bence listedeki en emek verilmiş oyunlardan biridir adamlar 5 yıl uğraştılar oyun için

bioshock'ta 5 sene emek verilerek yapıldı?
  • quote:

The Last of Us yılın oyunu seçilmeli diyenler;

Çok güzel oyun laf yok mükemmel bir oyun Last of. Fakat Kısıtlı oyun. Yani bir senaryo var senaryo bittikten sonra yapabilecek birşey yok. GTA'nın ödül almasında ki en büyük sebep verdiği çeşitlilik. Bu nesle bu kadar iyi grafik verebilen yüzlerce çeşit olayı olan denizin altını bile görebileceğiniz kısıtlama olmayan bir oyun. Kısaca klasik GTA. Eğer Rockstar The Last of Us tarzı bir oyun yapsa emin olun Last of un adı bile geçmez.

geçen sene goty walking dead oldu haberin vardır umarım? bir kere oynayıp yaşadıgın bir deneyim.
  • PS3 sahibiyim,Last of Us'ı da aldım oynadım,hala da açıp oynuyorum arada ama GTA V bariz daha iyi bir oyun.
    GTA V'deki atmosfer,canlılık,özgürlük hissi şu ana kadar çıkmış hiç bir oyunda yok.Yapılmış en iyi oyun değil ama en detaylı,en büyük oyun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Popülerlik yarışması için olduğu için GTA V'in kazanmasına şaşırmadım. Neye göre kazanmış çok merak ediyorum. <br><br>Senaryo desen, klasik, klişe GTA senaryosu. Birisi için bir iş yap, sonra sana kazık atsın. İntikam al. Sonu zaten aşırı basit ve rezildi.Soygun oyunu ama bir tane bile, kumarhane soymadık.<br><br>Karakterler desen, karakterlere yeteri kadar bağlanamıyorsun. Last of Us'daki gibi karakterlere değer veremiyorsun.<br><br> Online modu desen, çabuk sıkan, resmen oyunculardan daha fazla para koparmak için yapılmış bir mod. Yarış yapmak istesem, onlarca daha iyi yarış oyunu var. Deathmatch oynamak istesem, bir sürü kaliteli shooter var. Saatlerce görev yapıp "grind" yapmak istesem, gider MMORPG oynarım. Görülen o ki Rockstar, Free Roam'ın GTA'nın en önemli özelliği olduğunu unutmuş. SA-MP'de aldığım zevkin yarısını almadım. 1 aydan uzun süredir bakmadım bile. Dün Just Cause 2'nin Multiplayer modunun betasını oynadım. Yarım saatte GTA V online'da aldığımdan daha fazla keyif aldım. 1400 kişi aynı anda oynuyor.Tam bir kaos ortamı. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84912417&url=http://i.imgur.com/5alQquG.jpg" data-href="http://i.imgur.com/5alQquG.jpg">http://i.imgur.com/5alQquG.jpg</a><br><br>Modifiyeli araba ile son hız gidiyorum. Konsol donuyor. Böyle rezillik olur mu?<br><br>150 Lira verdim. Bence hakketmedi.

Oynamayı bilmiyorsan normal. Multiplayer modunda aptal gibi tek gezersen sıkılırsın. Görevler gayet eğlenceli GTA'nın en iyi bölümleri bu oyunda. Modifiyel arabayla son hız giderken donuyordA modifiyesiz arabayla donmuyormu :) Valla ben Xbox 360 da hiç donma sorunu yaşamadım. Büyük ihtimal konsolun sorunlu bir tamire götür :)

Konsolumda bir sorun yok. Büyük ihtimal PSN'den aldığım için yaşıyorum bu sorunu. Aşırı hızlı giderken sıkıntılar çıkıyor. Arada yarım saniye donuyor. FPS düşmeleri cabası. Buradan bakabilirsin. (http://www.youtube.com/watch?v=TlyyDuXO1DQ )

Tek başıma oynamadım zaten. Nasıl oynanılır senden öğrenecek değilim. Ya bir arkadaş ya da çetedeki elemanlarla oynadım ama bahsettiğim oyunlardaki zevki vermedi yine. Herkes para ve seviye kasma derdinde. Millet arabamı patlatmasınlar diye korkudan free roam'da pek takılmıyor.

• bu kavga bitmez. 3 oyun da goty olmayı hakediyor. Hangisi olursa fark etmez arkasındayım. Çoğunluğun seçeceği muhtemelen GTAV olacaktır. Herkes kendi düşüncesiyle tartışmaya girerse, yok Lost of us 7-8 satte bitiyor, yok Bioshockun konusunu anlamadım, yok GTAV (eleştiri bulamadım :D) pc ye neden çıkmadı gibi uzar gider sonu yoktur kısaca. Esas bu 3 oyundan sonra sıralama nasıl olur orası merak konusu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.