Şimdi Ara

FIFA 17'nin Gamescom'a özel oyun içi videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA 17'nin Gamescom'a özel oyun içi videosu yayınlandı
    FIFA serisinin yeni üyesi FIFA 17'nin piyasaya çıkmasına yaklaşık bir buçuk ay kala heyecanla beklenen yapıma dair yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. 17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Gamescom etkinliğinde sahne alan EA bu kez oyun içi görüntülerden oluşan yeni video yayınladı.

FIFA 17'nin dinamik yapısına dikkat çeken görüntülerde futbolcuların yeni çalım, pas, şut ve sevinç hareketleri net şekilde fark ediliyor. Ayrıca oyuncuların yanı sıra teknik heyetin pozisyonlar karşısındaki tepkileri de hayli iyileştirilmiş durumda. Geçtiğimiz sene kullanılan Ignite Engine motoru yerine Frostbite oyun motoruna geçiş yapan EA Sports görünüşe bakılırsa istediği verimi almayı başarmış.

Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce açıklanan sistem gereksinimlerinde 50 GB depolama alanına ihtiyaç duymasıyla dikkatleri çeken FIFA 17'nin bu tercihi grafik kalitesinin yüksek olacağı şeklinde yorumlanmıştı. FIFA 98’in ünlü Song 2 müziğinin remiks versiyonuyla hazırlanan, 29 Eylül tarihinde PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için satışa sunulacak oyunun son videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• PES bitti heralde, La Liga lisansınıda alamadılar 17'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 3900x / Asus ROG Strix B550-F Gaming Wi-fi / Asus Strix Gtx1070 O8G 8Gb / Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400MHz / Thermaltake Water 3.0 Performer / Kingston A2000 500GB NVMe SSD / EVGA SuperNOVA 650GS 80Plus Gold / NZXT S340 ELITE / Asus VX279H 27" IPS / Asus ROG Strix Scope / Asus ROG Gladius II Origin
  • pesin bahsi geçmişken arkadaşlar pesin steam fiyatına da ''MALUM'' 4 harfli şirket el atmış ve fiyatı 160 lira olmuş pes oynayanlara geçmiş olsun

• Fifa Pes'e PES ettirdi

• bir FIFA'cı olarak PES'in de çok daha üst seviyeler de olmasını istiyorum çünkü eğer FIFA ya rakip kalmazsa orasını burasını salmaya başlar daha verimli oyunları daha uzun vadede vermeye başlar. Rekabetin olduğu yerde kalite artar.

• Alınır konsolda ve arkadaşlarla oynanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fifa 15 16 bile online de kaç yama sonra oynanabilir oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

pesin bahsi geçmişken arkadaşlar pesin steam fiyatına da ''MALUM'' 4 harfli şirket el atmış ve fiyatı 160 lira olmuş pes oynayanlara geçmiş olsun

Bu yıl ki fiyatlar ile ARAL bir payı olduğunu sanmıyorum. Fakat çıktıktan sonra el atarsa 200 TL civarına çıkabilir. Geçtiğimiz yıl öyle olmuştu.

Geçen yıl PES zaten tüm ülkelerde ucuz olarak satıldı geçiş süresi olayları vs. Bu yıl daha kapsamlı bir yapı ile geliyor. Fiyatı biraz daha uygun olabilirdi ama.

Amazon Fiyatları

G2A ve Kinguin gibi sitelerde yaklaşık 100 TL ön siparişler mevcut STEAM KEY olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.