Şimdi Ara

Gta V Ultra Açacak Pc Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beni 2 4 yıl rahat götürecek şuanki tüm oyunları ultra ayarda açacak bir pc önerisi istiyorum. Klavye Mouse dvd filan herşey olacak içinde monitör de olacak. Bütçem 4000 TL. Klavye Mouse buldum logitech g300s ve g103 dvd olarak harici samsung buldum. Bunların dışında sadece monitör kasa kaldı. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• GTA 5'i ultrada açar. Geri kalan parayı monitöre, çevre bileşenlerine yatırırsın.
  • BlackMamba001 kullanıcısına yanıt
    önerim 3000 Tl ve eksenden
  • Şu tür bir sistem olabilir. İsterseniz monitörü düşürebiliriz;

• Monitör çok iyi ama çevre birimlerini almaya param kalmıyor ne yazık ki ve benim aklımda kasa olarak spec-02 var hem iyi hemde agresif yapısı var. Soğutucu da almak istiyorum. Bir sistem yaptım yazayım hemen link vermeyeceğim.

MSİ Z97 G3
    İntel Core İ5 4690k
    8 gb ram ripjaws
    shappire r9 290 Tri x oc
    Corsair spec-02
    Cooler master Hyper 212evo
    Seagate barracuda 1 tb
    logitech g103
    logitech g300s
    samsung harici dvd
    birde hdmi destekli monitör

Vatandan topladım. 4180 küsür ediyor. Nasıl sizce ?

• Buyrun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iseminoglu İ kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığım nasıl sizce?

Gayet iyi bütçeniz benim yazdığımdan daha fazla 4690k nın yanına 970 daha akıllıca bir seçim olacaktır diye düşünmekteyim. Güç tasarrufu açısından da daha karlı olacaktır. Analart olarakta z97 g43 ü kastettiniz sanırsam gayet iyi seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iseminoglu -- 18 Mart 2015; 23:10:52 >
  • 4690k gtx770 gerisi sana kalmış.
    Anakart olarak Gaming G3 kastettim. Ekran kartı GTX 970 yapmak istiyorum ama 3.5 gb olayı korkutuyor beni. Ne olduğunu da tam araştıramadım. Siz biliyorsanız bana söyler misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba001

Monitör çok iyi ama çevre birimlerini almaya param kalmıyor ne yazık ki ve benim aklımda kasa olarak spec-02 var hem iyi hemde agresif yapısı var. Soğutucu da almak istiyorum. Bir sistem yaptım yazayım hemen link vermeyeceğim.

MSİ Z97 G3
    İntel Core İ5 4690k
    8 gb ram ripjaws
    shappire r9 290 Tri x oc
    Corsair spec-02
    Seagate barracuda 1 tb
    logitech g103
    logitech g300s
    samsung harici dvd

Gayet güzel sistem. Bendede hemen hemen aynı sistem var.. Ekran kartı olarak gtx970 al. ram olarakta Vengeance Pro öneririm. :)

edit: hdmi destekli monıtor dıye herhangi bi monitor alma sakınn :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 19 Mart 2015; 13:06:47 >

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Monitör markası aklımda değil ondan yazamadım. GTX 970 almak istiyorum ama 3.5 gb olayı korkutuyor beni. Ne olduğunu da tam araştıramadım. Siz biliyorsanız söyler misiniz.

• Sinerji'den topladım 3.300 T'ye geliyor, kalan 700 TL'ye zevkine göre ıps hdmi'lı ekran alabilirsin, klavye / mouse seti daha sonrada kaliteli bir şeyler alabilirsin.

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Kasayı spec-02 yapsak olmaz mı. Çünkü oyuncu kasası gibi canavar gibi şekli var . Klavye Mouse dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım. Monitör kaliteli olsun iyi olur.

• Spec serisi de alabilirsin kasayı kardeşim sana bağlı, ancak bazı modelleri tek önde fan ile geliyor ona bakıp arkasına egsoz fan ilavesini yaparsın.
    3.5 gb denen olay şudur. Kartın 3.5 gbtı oyuna 500 mbtı da günlük işlere ayrılmıştır sıkıntı yapmaz büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba001

Monitör çok iyi ama çevre birimlerini almaya param kalmıyor ne yazık ki ve benim aklımda kasa olarak spec-02 var hem iyi hemde agresif yapısı var. Soğutucu da almak istiyorum. Bir sistem yaptım yazayım hemen link vermeyeceğim.

MSİ Z97 G3
    İntel Core İ5 4690k
    8 gb ram ripjaws
    shappire r9 290 Tri x oc
    Corsair spec-02
    Seagate barracuda 1 tb
    logitech g103
    logitech g300s
    samsung harici dvd

212 evo spec 02ye sığmaz.Ayrıca evo fiyatını hak etmiyor çok pahalı.

Deep Cool Gammaxx S40 tavsiye ederim.

Ayrıca K serisi işlemci almayın.Alacaksanız da anakartınız minimum msi gaming 3, asus z97-k tarzı güçlü anakartlar olsun.G43le oc filan yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 19 Mart 2015; 17:41:12 >

500 mb günlük islere az değil mi?

• Aklıma bir fikir geldi de. 4000 TL Monitör dahil MİNİ ITX kasa toplasam nasıl olur? Performans aynı olur mu? Mini İtx benim için daha iyi olur kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMamba001 -- 19 Mart 2015; 21:16:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.