Şimdi Ara

Gta V Steam Satın alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son gün ön siparişle almak istiyordum fakat kart bilgilerini girdikten sonra hata vermeye başladı. 2-3 sefer denedikten sonra "Kendim İçin Satın Al" butonuna tıklamadan üst tarafta şöyle bir yazı çıkmaya başladı "İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin."

Paybyme kartım ile alacaktım. Daha önceden steam'den alışveriş yaptım sorun çıkmamıştı.

Acil yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim Steam Destek vs.

Son gün olduğu için biraz heyecan yaptım

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnout53 -- 31 Mart 2015; 15:03:07 >

• Şimdi abim o steamin kendi sorunu bendede verdi son Steamden alınan son oyunun siparişini iptal et öyle oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.