Bildirim
GTA V (R9 280x) Kasıyor !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kartlı ile alakalı birşey değil gibi bu, zor gelmiyorsa format atıp yeniden temiz yükleme yapınız. -
mesela o durduk yerede bir anti-virüs programı gibi bir program kurmuş olabilir misiniz çünkü o sistemle donanımsal olarak kasmaması lazım. -
Bilgisayarda bin tane program yüklü.Ama yine de format atmayı deneyeceğim.Buraya sonuçları yazarım. -
ayarlarla ilgili fullde açmışsan 780ti/290x/gtx 970 gibi kartlarda kasar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer kasma diye bahsettiğin aralarda takılmaysa yani stutter dediğimiz şeyse oyunun son güncellemesinden sonra çoğu kişide oldu. Bende rahat oynadığım ayarlarda takılma oluyor artık. Ayar düşürünce düzeliyor mu bilmiyorum bir ara denicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün ayarlar High'te .Öyle zorlayacak birşey olacağını sanmıyorum.Ayrıca bütün ayarları low'a alınca yine kasıyor.Yani en düşük ayarlarda yine kasıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formtraining34 -- 19 Haziran 2015; 22:06:14 > -
eğer ani düşüşler falan da yaşıyorsan işlemcinin sıcaklığına bir göz atmanı tavsiye ederim.
oyun basladıgında görevyöneticisi açık olsun, gta5 launcher priority low yapıp gta4.exe high priority atayın...
gta5 tam bir işlemci canavarı ne verirseniz gidiyor oyuna, ben i2500k 4500mhz de 7970 ekran kartı 1200mhz de arasıra kasma yasıyordum, ekran kartı kullanımı ile işlemci kullaımına baktıgım zaman cpu cogu zaman iki çekirdek full calışırken ekran kartı yüzde 60 70lerde idi...(gta launcher yüzde 25 civarı işlemcikullanıyor arasıra, gta4de de böyleydi)
gereksiz arkaplanda calısan programları kapatın, priorirty ayarlarınıda dedigim gibi yapın, su an mesela böyle cpu kullanımı yüzde 60-70 lerde iken ekran kartı yüzde 97-99 civarı hep, fps 60 üstü cogunlukla, ayarlarım 1080p hersey very high( soft shadows amd chs), aa fxaa secili( aa yıda kapatmanız sizin yararınıza olacaktır akıcılık bakımından) -
2 monitörüm var.Sağ monitörde HW monitör açık.İşlemci sıcaklığı 70 ile 74 arasında gidip geliyor.GPU sıcaklığı en fazla 55. Çoğu arkadaşım update ile ilgili bir sorun olduğunu söylüyor.Ama bu kadar kasmasının update ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum.
Yeni update gelsin, kasmaya devam ederse format atmayı düşünüyorum. -
Başka muadil bir oyunda da deneyin. Bu sistemde çalıştığı halde kasma, olası bir hard disk sorunu ya da güç kaynağı alakalı bir duruma işaret eder.
psu nun ömrü azalmış olabilir bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X