Şimdi Ara

GTA V PC'ye el sallamaya başladı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grand Theft Auto V PC'ye gelecek mi? Bu bütün PC oyuncularının sorduğu bir soru. Peki ama Rockstar şimdiye kadar bu soru sorulduğunda ne cevap vermişti?

"Bu konuda bir bilgimiz yok."

Evet, hep böyle diyorlardı, şu ana kadar.

18 Saat önce, Twitter üzerinden bir kullanıcının sorusuna ise daha farklı bir yanıt verdiler.

"GTA V'i PC'ye ne zaman bekleyebiliriz?" diye soran bir Twitter sakinine "Newswire sayfamızı yeni haberler için takip edin" diyen Rockstar'ın resmi destek hesabı, sanki yeni bir haberi beklememizi söylüyor gibi, ne dersiniz?

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/--68697p1.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım grafikler nasıl olacak pc'de umarım büyük farklar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 10 Aralık 2013; 12:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Bakalım grafikler nasıl olacak pc'de umarım büyük farklar olur

Arabaların aldığı hasar biraz Gta 4teki gibi olsa o zaman oyunun eksiği kalmaz

• GTA 4'de ki gibi rezil bir optimizasyon istemiyoruz. öyle olucaksa hiç çıkarmasınlar daha iyi.

Sen reklamını pc üzerinden yap, adını Pc üzerinden duyur, Pc üzerinden ekmek ye. sonra yediğin kaba pisle.
  • Yaza kadar gelir umarim cok uzun surdumu tadi kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayıs haziran gibi geleceğini tahmin ediyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından resmi olarak duyurulsada içimiz rahatlasa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Sen reklamını pc üzerinden yap, adını Pc üzerinden duyur, Pc üzerinden ekmek ye. sonra yediğin kaba pisle.

Şu kısma o kadar çok katılıyorum ki.Tüm temennim sağlam bir darbe almaları yönünde.Bir yerlerinden 3 katı çıksa bu yaptıklarından dolayı öyle sevineceğim ki
  • Rockstar GTA:SA ile oyunu önce konsola çıkarıp daha sonra PC için hazırlıyor. Eş zamanlı çıksa PCde daha iyi görsel daha ucuz konsol satışlarını baltalar ki Sony ve MS gta V için Rockstar'a para ödediğide biliniyor.

Acelesi yok nasılsa PCye gelicek şimdiden TR yama çalışmaları başladı. PC oyuncuları daha şanslı
  • araba sürüşlerini IV'den alsınlar,V'e koysunlar,tadından yenmez vallahi
  • bu oyunun bilmiyom cikarmi pc ye ama cikarsada en az diyom 6 ay felan sonra cikarsa cikar zaten adamlar ps3 xbox ile sattiklari kadar sattilar pc den gelecek kazancida sony den microsoft dan almislardir bi suru konsol satmislardir bu oyun sayesinde herkes memmun ne geregi var acele etmeye pc ye cikarmak icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

bu oyunun bilmiyom cikarmi pc ye ama cikarsada en az diyom 6 ay felan sonra cikarsa cikar zaten adamlar ps3 xbox ile sattiklari kadar sattilar pc den gelecek kazancida sony den microsoft dan almislardir bi suru konsol satmislardir bu oyun sayesinde herkes memmun ne geregi var acele etmeye pc ye cikarmak icin

Gerek yok hakkaten acele etmelerine biz bekleriz.
  • PC'ye er ya da geç gelecek.Kaçarı yok.
  • İçimden bir ses gelmeyecek diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

İçimden bir ses gelmeyecek diyor.

öyle bir ihtimal yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

İçimden bir ses gelmeyecek diyor.

öyle bir ihtimal yok

Her ne kadar PS3'ümde olsa da PCye yükleyip modlar yapmak istediğimden istiyorum ama böyle sanki çıkmıycak gibi bilmiyorum.
  • Oyuncu82 kullanıcısına yanıt
    Allah Korusun
  • parası bile hazır bekliyorum
  • Oyun Aralık ayında çıktı çıktı, çıkmadı 2014 yaza kadar çıkmaz. En çok alışveriş yapılan iki dönem çünkü.

*Dileğim 2013 Aralık sonu, Ocak başı çıkması..

*Kötü ihtimal; 2014 Mayıs sonu, Haziran başı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Oyun Aralık ayında çıktı çıktı, çıkmadı 2014 yaza kadar çıkmaz. En çok alışveriş yapılan iki dönem çünkü.

*Dileğim 2013 Aralık sonu, Ocak başı çıkması..

*Kötü ihtimal; 2014 Mayıs sonu, Haziran başı..

Şurda ne kaldı aralığın bitmesine,öyle olsaydı kesinlikle bir sızıntı vb olurdu

Öyle pat diye gta5 satışa çıktı olamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.