Şimdi Ara

GTA V PC | ★★ DH EKİBİ ★★ [Tanış & Kaynaş GÜNCEL] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
33
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum indirip test ettin mi ama oynayamazsin o cpu ile
    Benim anlamadigim o pc ye den aoc 24 inc? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler grup hala aktif mi
  • Benide ekleyebilirsiniz. 81 seviye... Sabahtan aksama kadar takilabilirim. TS olayina girmem.
    Oyundaki nick: Tremila_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 29 Kasım 2015; 2:07:20 >
  • 1000 kişiyi toplayınca ne zevk alıyorsunuz? Hadi onu geçtim TS ne iş? 5-10 kişi olsa eyvallah TS'ye gelinir de 1000 kişilik bir gruba ait TS'ye şahsen gelmem, sürekli pmden (ts pm) rahatsız edenler zırt pırt Whisper'dan saçma saçma ses çıkaranlar... az çok biliyorum ortam kesin böyledir. Heist kurup adam toplamak isteyen Social Club'dan Crew'e yazabilir. Veya o an online olan Crew üyelerinden 3-4 tanesine yazar davet eder. TS işi gereksiz, koyun sürüsü gibi. Eğer DH adına bir şey yapacaksanız TS zorunluluğunu kaldıracaksınız yoksa benim gibi kafa dinlemek isteyen 3-5 kişiyle takılsam yeter diyen kişiler gelmez. Yani Crew'e gelecektim ama gelmekten vazgeçtim bunu da bilmenizi isterim.
  • GTA 5 e zaman ayıramadığımdan rockstar hesabımı 50 TL ye satıyorum ilgilenenler yazabilir.
  • Oynamak isteyenelr eklesin arkadaşlar yaşım 20

http://socialclub.rockstargames.com/member/razetr
  • Yarın sabah bekliyorum sizleri...

• DHTR'nin eski üyesiyim PS3'de oynuyordum PC'de GTA V fiyati 70tl inerse satın alırım diyordum.. aldım

PS3 save PC'ye taşıyıp temiz 410 level, Heist (uzmanıyımdır), İşin eğlecesindeyiz... hile-hurda ile işim yok olanlada olmaz.

PS3'de Genele takılmazdım, invite Only takılırım... Eklemek isteyen "CoolManiaC"
  • Ekledim sizi.

Tremila nickim

• Ekle beni de
    Social Club : Redshift1994

• Bende oyuna yeni başladım arkadaşlar hileciler yüzünden online da henüz 4 levelim fazla zaman ayırmadım yani online kısmına .
    Steam İd: aykut_02
    Hilesiz olduğu sürece her türlü heist ,eğlencesine oyun , görev gibi şeylere eşlik ederim

• Arkadaşlar oyun 2 gün önce iyi hoş çalışıyordu fakat şuan social club "safe mod- retry" dalgası çıkıyor. Bunu nasıl aşıcağım oyuna giremiyorum? İnternette yazanlara baktım ama pek adam gibi birşey bulamadım, yardımcı olurmusunuz?
    Not: Oyunu steamden aldım.
  • 1000 nci üye olarak aranıza katıldım :)
  • Benide eklerseniz sevinirim :D

online ismim: gokturcen
  • Ben de yeni başladım GTA 5 e, şu an çok keyifli geliyor oyun.
    Ben ilk çıkan GTA ile başlamıştım bu türe, belki hatırlayanlar vardır, üstten görünüş sadece kafası top şeklinde gözüken bir adamı yönetiyordunuz.
    Oyun nerelerden nerelere gelmiş oldukça şaşırdım.
    Anlayacağınız üzere yaşlı bir oyunucuyum :) beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir :
    id : Cold_Coder
  • socialclub id ---- dkadir
  • Social Club ID: Redshift1994 ekleyin :)
  • Holo1907 heist kasacaklar eklesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben de yeni başladım GTA 5 e, şu an çok keyifli geliyor oyun.
    Ben ilk çıkan GTA ile başlamıştım bu türe, belki hatırlayanlar vardır, üstten görünüş sadece kafası top şeklinde gözüken bir adamı yönetiyordunuz.
    Oyun nerelerden nerelere gelmiş oldukça şaşırdım.
    Anlayacağınız üzere yaşlı bir oyunucuyum :) beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir :
    id : Cold_Coder

O dönemden bu yana ben de oynuyorum. Eklerseniz heist gurubu kurarız. Görüşmek üzere..

• Bu oyunda araç fiziği modu varmı ? varsa en başarılı mod hangisidir teşekkürler. Gta4 den sonra bana 5in sürüşü odunsu geldi keyif alamıyorrum. Gerçekçi bir sürüş modu arıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.