Şimdi Ara

GTA V - Michael & Franklin & Trevor (TR Alt.) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkürler , çeviri başarılı olmuş . bu arada oyun da çığır açacak gibi duruyor hem de gelmiş geçmiş en büyük çığır olabilir :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Süper yav :D :D

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • kaplamalar lens galiba. bir oyunda grafik yoksa istediği kadar hiakye, oynanabilirlik, sanatsal tasarım, atmosfer, seslendirme olsun, bana zevk vermiyor. size zevk veriyor olabilir ama herkese verecek diye bir kural yok artık sizde bu tek düzeliğinizden vazgeçin, siz grafiği önemsemiyorsunuz diye başkalarıda öyle düşünecek değil, herkesin zevk aldığı konular farklı olabilir ve ROCKSTAR games den bahsediyorduk HER konuda en iyisi olmalı buna hikaye, oynanabilirlik, grafik ve diğer herşeyde dahil.

4 ay kaldı.Beklediğimize değecek gibi.

The Week That Never Comes
  • Genelleme yaparak anlatacağım.
    Mıchael
    Bu karakter "Para var Huzur yok" diye nitelendirdiğimiz türden birisi.Karısı Amanda ve oğlu Jamesin sorunları ile uğraşmaktan bıkmış usanmış.Her ne kadar eski profesyonel suçlu bile olsa FIB ile yaptığı anlaşma sonucu asıl parayı tek bir imza ile yakalamış karakterdir.Karısına vurmaktan hiç çekinmeyen birisi.Ayıp.Oğlu ise dünya onun şeyinde değil.Hastanın teki.Bir de onun dertleri ile uğraşıyor.Ve eşinin alışveriş masrafıydı derken eski suç hayatına bir fake atarak geri dönüş yapar.Trevor ve Franklin onın bu yolda gideceği yardımsever arkadaşları olacaktır.
    Trevor Philips
    40 lı yaşlarda hayatından bezememiş tam bir Büyük Araba Soyguncusu karakteri.Belki de hepimizin CJ'den sonra en sevdiğimiz karakter bu olacaktır.Kendisi Vinewood'un yanındaki otlak bölgeler(69.hill)de yaşar.Dünya'da huzur yerine mutlak hakimiyeti arayan karakterdir.Farklı bir espri anlayışı ve en küçük bir olayda bile kaba kuvvete başlayan bir karakterdir kendileri.Uçak kullanmayı en çok zevk alacağımız karakterdir belki.Hem de pofesyonel bir pilottur kendisi.Askerlikten öğrendiği uçak ve helikopter deneyimi ve katıldığı savaşlar onu Los Santosta ki aksiyondan uzak tutamayacak seviyede.Mıchael gibi lüks yerlerde yemek yemek yerine küçük karavan restauranlar da yemek yemeyi tercih eder.
    Franklin
    Belki de bu oyunun CJ'i diyebiliriz.Gta daki 3.cü siyahi karakterdir kendisi.Bir oto tamircide çalışır ve görevi araba parçaları satıp.Masum ama zengin diye nitelendirilen adamların parasını çalmaktır.Los Santosun güneyinde yaşamaktadır kendileri.Yani Grove Street diye nitelendirilen bölgenin arkası.Hani San Andreastan ilk modifiye yaptığımız bir araba modifiye yeri var ya işte o mahallede oturuyor kendisi(cesarın evinin orada)Diğer 2 karaktere göre gayet masum sayılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trevor adamsın

ρѕη: αcмzѕlи
  • müthiş bir oyun olucak

oyunun çıkması için daha da sabırsızlanmaya başladım :)

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

kaplamalar lens galiba. bir oyunda grafik yoksa istediği kadar hiakye, oynanabilirlik, sanatsal tasarım, atmosfer, seslendirme olsun, bana zevk vermiyor. size zevk veriyor olabilir ama herkese verecek diye bir kural yok artık sizde bu tek düzeliğinizden vazgeçin, siz grafiği önemsemiyorsunuz diye başkalarıda öyle düşünecek değil, herkesin zevk aldığı konular farklı olabilir ve ROCKSTAR games den bahsediyorduk HER konuda en iyisi olmalı buna hikaye, oynanabilirlik, grafik ve diğer herşeyde dahil.
    beklentiyi arttıran videolar watch dogs bu kadarını veremez gibime geliyor videoyu izlerken bile zevk alıyorum o eski gta tadı bunda var 4. oyunda yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 1 Mayıs 2013; 12:55:38 >

• Çok iyi bir oyun geliyor belli ancak kesinlikle watch dogs(daha çıkmadı) bioshock infinite tomb raider gibi yapımlar varken goty olması çok zor

Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır
  • Watch Dogs mudur ne nalet şeydir nereden çıktıysa artık. Keşke hiç öyle bir oyun olmasaydı dedirtti artık. İnsanların Watch Dogs denen oyunu abartması ve her yerde gözümüze sokması yüzünden nefret eder oldum oyundan. Bir şeyi de tadında bıraksak olmuyor sanki. Bıktım yahu hep WD ismini görmekten. Banane abi WD'den. Ben GTA'mı yine oynarım, yine oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Mayıs 2013; 12:55:28 >
  • watch dogs un bi tarzı var belli görevler üstüne kurulmuş.. oyun çok güzel hatta çıkar çıkmaz direk alıcam... ama gta farklı bişey gta dendimi free mode olarak yapılacak dünya kadar olay var vede adamlar devasa bi harita veriyorlar.. yani oyun oynamaktan daha farklı bişey bu.. yaşam tarzı gibi.. ben gta serisini normal bi ps3 oyunu olarak görmüyorum o yüzden.. kısacası fiyatı ne kadar olsun alınır gta 5.. san andreasdan sonra ilk kez bir oyun ile ilgili bu kadar heyecanlanıyorum bende..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.