Şimdi Ara

GTA V MacBook Pro'da bootcamp ile çalışır mı? (ACİL YARDIM DOSTLAR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6 - 7 ay önce MacBook Pro Late 2013 aldım, ilk başlarda oyun oynamak istemiyordum fakat bugünlerde boş olduğum için MacBook'uma bootcamp ile Windows yükleyip, GTA V oynayabileceğimi düşündüm. Fakat internette çok araştırmama rağmen iyi bir makale bulamadım. Öncelikle sorularım şöyle;

Bilgisiyarımın özellikleri aşağıda verdiğim gibidir, bu oyunu çok oynamak istiyorum ve kötü grafiklerle de oynamak istemiyorum.

GTA V MacBook Pro'da bootcamp ile çalışır mı? (ACİL YARDIM DOSTLAR)

Arkadaşlar ben şimdi MacBook Pro'mu servise verip, Windows yüklemek için bootcamp yapıp Windows yüklettirsem, daha sonra GTA V güzel grafiklerle oynayabilir miyim? Yani Windowsa geçince bir performans düşüşü, ya da kasma vesaire olabilir mi?

Lütfen arkadaşlar, bu aralar çok boşum ve oyuna ihtiyacım var özellikle açık dünya oyunlarına fakat bazen keşke gaming diz üstü alsaydım diyorum ama o zamanki şartlar bunu gerektirdi, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ve en kısa sürede bana ne yapmam gerektiğini, yardımınızın gerektiğini unutmayın.

Geri dönüşlerinizi bekliyorum güzel insanlar, en kısa zaman içerisinde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E168647 -- 27 Nisan 2015; 0:19:00 >

• Ben Macbook Pro ME293 TU/A kullanıyorum. Bu cihazlar oyun cihazı değil ne yazıkki, en düşük ayarlarda Civ V de bile makine kendini yırtıyor. Bu testide Mavercik'de yaptım boot camp ile o makinede GTA V hayal ne yazıkki hiç yorma kendini derim. Makinenide araya verirsin uğraşmamanı öneriyorum.
  • Dostum youtube'da senin Macinden düşük bir Mac'te 1280x800'de ort 25-20 fps alıyor senin sistemin de ortalama 25-30 arası açar bence ama bu çözünürlüğü kabul edersen ya da çözünürlüğü artırıp low settings'te oynarsın sana kalmış ama GTA 5'İ KALDIRIR MAC'İN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.