Şimdi Ara

GTA V İle İlgili Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İşletim Sistemleri: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
    İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    RAM: 4GB
    Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
    Ses Kartı: 100% DirectX 10 compatible
    Harddisk Alanı: 65GB
    DVD Drive

Önerilen Sistem Özellikleri

İşletim Sistemleri: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    RAM: 8GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
    Ses Kartı: 100% DirectX 10 compatible
    Harddisk Alanı: 65GB
    DVD Drive

Benim Bilgisayarım;
    İşlemci:intel core i5 4460 cpu @ 3.20 ghz 3.20 ghz
    Ram:4 Gb
    ekran kartı: AMD R7 240 2 Gb 128 bit
    Bilgisayarım Windows 8.1 Single

Yardımcı Olan arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.Bilgisayarım oyunu kaldırırsa yarın alacağım.Birde kaldırırsa low da mı highta mı birde kaç fps te oynarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir1031 -- 3 Temmuz 2015; 13:28:46 >

• Ram'i 8 GB yapın.Low'da bile kasabilir çünkü.
    8 yaparsaniz Medium da oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i7 4790K 4.0Ghz-H81M-P33-Evga Gtx 970 4GB 256 Bit-16GB 8x2 Corsair Vengeance 1600 MHz-WD 1 TB Caviar Blue 7200 Rpm-Samsung 850 Evo 250GB SSD-Zalman Z3 Plus-Cooler Master RS-500B Power Supply-Asus DVD Yazıcı-Asus 24'' VG248QE 144Hz Monitör
    PSN : Tekand ORİGİN : Bagivup
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrawStyle

Ram'i 8 GB yapın.Low'da bile kasabilir çünkü.

Youtube Felan izledim.Sistem gereksinimlerimi yazdım çıktı.Gta v yi çok akıcı oynuyorlar kafam karıştı aynı sistem özelliklerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir1031

quote:

Youtube Felan izledim.Sistem gereksinimlerimi yazdım çıktı.Gta v yi çok akıcı oynuyorlar kafam karıştı aynı sistem özelliklerinde

O videolara fazla inanma.
    Ben BF4'u 4 gb ile oynadim low da bile az cok takıntılar oluyordu.Ve forumda bile çok konusu oldu.Artık 8 GB'a geçmek gerek.Ama deneyin bakın,kararı siz verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i7 4790K 4.0Ghz-H81M-P33-Evga Gtx 970 4GB 256 Bit-16GB 8x2 Corsair Vengeance 1600 MHz-WD 1 TB Caviar Blue 7200 Rpm-Samsung 850 Evo 250GB SSD-Zalman Z3 Plus-Cooler Master RS-500B Power Supply-Asus DVD Yazıcı-Asus 24'' VG248QE 144Hz Monitör
    PSN : Tekand ORİGİN : Bagivup
  • Gayettte iyi oynarsin oyunda optimizasyon sorunu yok low medium arasi ayarlamalarla oyun akar sikinti olmaz.Bu oyun gta iv gibi değil abartilara gerek yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

Gayettte iyi oynarsin oyunda optimizasyon sorunu yok low medium arasi ayarlamalarla oyun akar sikinti olmaz.Bu oyun gta iv gibi değil abartilara gerek yok yani.

Allah razı olsun kardeşim bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekir1031

quote:

O videolara fazla inanma.
    Ben BF4'u 4 gb ile oynadim low da bile az cok takıntılar oluyordu.Ve forumda bile çok konusu oldu.Artık 8 GB'a geçmek gerek.Ama deneyin bakın,kararı siz verin.

ağa sende sağol yorumladıgın içinde 4 gb ram alıp takmak kolay adamlar okadar zeki ki kasanın arkasında etiket yapıştırmışlar onu çıkarmadan kasayı açamazsın etiketi çıkartırsanda ürün garanti dışı kalıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.